Şimdi Ara

Mezunum tavsiyelere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 58kdan mezunum. Bu zamana kadar maalesef iyi çalışamadım ailevi sebepler falan filan onlardan bahsetmeden direkt olaya giriyorum.

Sınava 22 gün 11 saat var. AYT Fen adına hiçbir şey yapmadım AYT Fenim bomboş fakat bomboş derken şunuda belirtmek istiyorum geçen seneki sınavda fizik 8D kimya 12D biyoloji 9D idi. Geçen sene kimya konularını komple bitirmiştim. Biyolojiden sadece okuldaki sınavlara çalıştım ama yetmedi tabiki bilgi sorularını yapamadım sınavda. Fiziktede grup olarak derse gidiyorduk sadece fizikten çıkmış 8 senenin ygs lys fizik sorularını çözmüştük onlar bana 8D yaptırdı çembersel hareket manyetizma falan bilsem 12 ye gelirdi fiziğimde. Fakat dediğim gibi bu sene AYT fen adına hiçbirşey yapmadım 1 sayfa bile açmadım. TYT sosyal hariç bütün konuları bir soru bankasından çözdüm (mat hariç). Yani tyt konularım sosyal hariç bitmiş durumda. Matematiğe gelicek olursam;

345 TYT SB - Master TYT SB - üçdörtbeş 12li tyt (son 7 sini çözdüm ilk 5 i geçen sene çözmüştüm)
    -BS TYT Mat 15 li (5 tane çözdüm)
    -LYS Karekök matematik (lti hariç çözdüm müfredat dışı)
    -Acil AYT Sb 140 sayfa kaldı (limitteyim)
    -Kuantum Geometri TYT-AYT SB -Acil Geometri 160 sayfa kaldı (çemberde uzunluktayım)
    Bu arada 345in 10 lu ayt denemesinden ilkini çözdüm 35 geldi 90dk
    Çözdüklerim bu şekilde elimde olanlar( hiç dokunmadımlarım );
    Acil ilk 12 soru deneme - Acil geometri 30lu deneme - Acil problemler deneme- Limit türkçe deneme - Bs tyt sosyal deneme -üçdörtbeş türkçe deneme -

Büssürüde boş ayt fen kitabım var biyoloji kimyadan palmeler fizikten nihatbilgin esş notları(satın aldım korsan değil)
    Bugüne kadar yaptığım en yüksek TYT 92,00 AYT 58,75
    Bu denemeler yaklaşık 3 ay önce falan ozamandır çalışamıyorum ailevi sebeplerden dolayı bundan sonrası için hertürlü tavsiyeye açığım yapmamı gereksiz gördüğünüz benim için sadeleştirebileceğiniz birşeyler varsa yada nasıl ilerlersem en yüksek netlere ulaşabilirim 22 günde yardımcı olursanız çok sevinirim
    Bu arada ayt fenden hiçbir konuyu kimya dahil bilmiyorum kimyayı tekrar ederek çok kısa sürede halledebileceğimi düşünüyorum dakat fizik ve biyolojide hiç tam bildiğim konu yok bildiklerimde yarım yamalak derste dinlediklerimden kalan şeyler. Hertürlü yardıma açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battım önerilere açığım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.