Şimdi Ara

MEZUNUM NEZAMAN ÇALIŞMAYA BAŞLAYAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf4 öğrencizi hedef itü makına ben eylul başı diye düşünüyorum bi rahatlamam lazım ama ailem simdiden başla diyor

• crustboy C kullanıcısına yanıt
    mezuna kalmissin daha ne zaman başlayacağını planlamamissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterince zaman geçti diye düşünüyorum pazartesi başla eylül çok geç sonra pişman olursun

• Valla hocam az az başla ben günde 5-6 saatleri bul demiyorum ama yinede 2 saat bi göz gezdir

• quote:

Orijinalden alıntı: crustboy

mf4 öğrencizi hedef itü makına ben eylul başı diye düşünüyorum bi rahatlamam lazım ama ailem simdiden başla diyor

Basla simdiden.Zarardan cok yarari olur

• crustboy C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kimseyi dinleme güzelce tatili yap Kafanı dağıt Ağustos'un 20sine kadar da kitap kapağına dokunma. Ben ne tipler gördüm yazın ygs'yi bitirdim diye hiçbiri pek bir şey yapamadı. Şimdi çalısmaya başlarsan senenin ortasında bıkkınlık gelir ki, şu an çalıştıklarının bundan 4 5 ay sonra üzerinden geçmezsen aklında kalacağını düşünmüyorum, ben mezundum 17k yaptım he istediğim gibi yapamadım ama bunun sebebi sene içinde yeteri performansı sağlayamamış olmam yoksa yaz sonunda başlamış olmam değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: crustboy

mf4 öğrencizi hedef itü makına ben eylul başı diye düşünüyorum bi rahatlamam lazım ama ailem simdiden başla diyor

Başlamaya gerek yok kardeşim ne de olsa seneye de girersin ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimya organigi bitirdim mat turev integral yariladim cok gec kalmissin. hedef hakkari su bilimleri.

• Göze Kaçan Sigara Dumanı kullanıcısına yanıt
    kardeş laga luga yapıyonda konuların hepsi bitti mezuna kaldım ben test çözme anlamında nezaman başlıyım demiştim
  • gec bile kalmissin

• Geç bile kalmışsın. Konu çalışmak yerine paragraf ve problem soruları çözüoçöz, kitap okuyabilirsin. Yavaştan başlıyarak zamanla ders çalışma saatlerini artırırsın

• Tatil yapman lazım şimdi Sak'ın Başlama ilerde çok Can'ın sıkılır yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.