Şimdi Ara

Mezunum halen dershaneye yazılmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayram sonrası iyice bir araştırıp yazılırım diye bayadır erteliyordum.fem ile final arasında kararsızım.bağcılarda oturuyorum.ulaşım konusunu dert etmiyorum.eğitimi iyi olan şubeye yazılmak istiyorum sadece.sonuçta mezunuz ve bolca vaktimiz var.dershane ve şube önerisi olan özellikle mezun arkadaşlardan öneriler bekliyorum.

not:orta halli bir öğrenciyim belirteyim dedim.

• Ben de araştırıyorum henüz karar veremedim ama aldığım yorumlara göre final femden daha iyi sanırım. Öyle diyorlar bir de femde akıllı tahta var onu da sevmiyorum.
  • Veraniego V kullanıcısına yanıt
    fem kaliteli kaynakları yönünden avantajlı fakat sbs'ye hazırlanırken bile gittiğim şubede din konusunda bazı yaptırımları oluyordu.bu yönünü pek doğru bulmuyorum açıkcası.final'in fiyat-eğitim kalitesi açısından önerebileceğin şubesi var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalearkasi

fem kaliteli kaynakları yönünden avantajlı fakat sbs'ye hazırlanırken bile gittiğim şubede din konusunda bazı yaptırımları oluyordu.bu yönünü pek doğru bulmuyorum açıkcası.final'in fiyat-eğitim kalitesi açısından önerebileceğin şubesi var mı peki?

İstanbul'da yaşamadığım için şube öneremem ama finalin mezun fiyatı diğer dershanelere göre daha uygun sanırım. 2-3bin arasında diye duydum fem 6bin
  • uplayalım.
  • akıllı tahtada eğitim olmaz.kara tahtalı final derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.