< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Böyle saçma bir konuya cevap vermeyecektim ama madem karşılaştım cevaplayayım. Öncelikle bu sınav 12. sınıflara ait bir sınav değil. Liseyi bitirme sınavı da değil. Bu yüzden sınav her yaştan herkese açıktır. Bu bakış açınıza göre insanların 2. üniversitelerini okumaması lazım. Gereksiz sözlerinizden anladığım kadarıyla fazla endişelisiniz ki bu kadar laf atma gereği duyuyorsunuz. Neyse herkese iyi çalışmalar dilerim, takılmayın bu tarz gereksiz konulara.
|
Varsa bir şikayetiniz size CİMER'in linkini aşağıya sizin için bırakabilirim. Burası yanlış yer.
https://www.cimer.gov.tr/ Mezunların 12'leri geçemediklerine çok eminsin ozaman neden açtın bu başlığı? Lütfen bu zor günlerde Mezun-12 polemiklerine bir son verilsin artık. |
Konuşmanız bitti sanırım
![]() |
12. Sınıfım ve sen ne saçmalıyorsun ban yememek için küfür etmiyorum saygılar DH
|
Sınav günü veya sınavda bi aksilik olur stres yapar soruları yapamazsan bu sözlerini sınav anında çok acı bir şekilde g.tn de hissedersin dostum. Büyük konuşma.
|
Gelip boş yere duygu sömürüsü falan yapmayın artık, %90 ınız kendi iradesizliğinizden ve beceriksizliğinizden kalıyorsunuz mezuna. Sanki herkes sağlık sıkıntısı falan yaşıyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 29 Mart 2020; 18:16:46 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|