Şimdi Ara

Mezunlardan puan kesintisi yapılsın kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mezunlar hem senelerce fazladan çalışıp 12. Sınıfların hakkını yiyorlar sonuçta bu zamana bağlı bir yarış. Hem de aynı sınava giriyorlar gerçi yine de 12 leri gecemiyorlar ama olsun . Mezuna kalınan her yıl için 20 puan kesilmeli diyorum zaten aklı olan koskoca 1 yılda bile 60 70 puan arttırır İlk yıla göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle saçma bir konuya cevap vermeyecektim ama madem karşılaştım cevaplayayım. Öncelikle bu sınav 12. sınıflara ait bir sınav değil. Liseyi bitirme sınavı da değil. Bu yüzden sınav her yaştan herkese açıktır. Bu bakış açınıza göre insanların 2. üniversitelerini okumaması lazım. Gereksiz sözlerinizden anladığım kadarıyla fazla endişelisiniz ki bu kadar laf atma gereği duyuyorsunuz. Neyse herkese iyi çalışmalar dilerim, takılmayın bu tarz gereksiz konulara.
  • Mezunlardan puan kesintisi yapılsın kampanyası

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil_asd

Konuşmanız bitti sanırım

• Varsa bir şikayetiniz size CİMER'in linkini aşağıya sizin için bırakabilirim. Burası yanlış yer.

https://www.cimer.gov.tr/

Mezunların 12'leri geçemediklerine çok eminsin ozaman neden açtın bu başlığı?

Lütfen bu zor günlerde Mezun-12 polemiklerine bir son verilsin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 29 Mart 2020; 18:16:46 >
  • isteyen girer kardeş deli misin ya .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

Varsa bir şikayetiniz size CİMER'in linkini aşağıya sizin için bırakabilirim. Burası yanlış yer.

https://www.cimer.gov.tr/

Mezunların 12'leri geçemediklerine çok eminsin ozaman neden açtın bu başlığı?

Lütfen bu zor günlerde Mezun-12 polemiklerine bir son verilsin artık.
    Kamu oyu oluşturmak da lazım.

• aynı hak size de tanındığı için ben bir haksızlık göremiyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okul yardım kampanyası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12. Sınıfım ve sen ne saçmalıyorsun ban yememek için küfür etmiyorum saygılar DH

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her tecrübeli insan önüne geçince ağlayacaksan ohooo
  • ya arkadaşım sizin hiç mi aklınız mantığınız yok valla siz okumayın zaten sizden hiç bir şey olmayacak seçilim gibi düşün bunu valla ya da tıp falan yazın siz en azından garanti para neyse konuya dönecek olursak bak kardeşim herkes emeğinin karşılığını alıyor mezun bir adam oraya 2 sene 3 sene emek verdiyse bu kimseyi ilgilendirmez aynı şekilde 9 10 11 12 çalışan adam mezuna kalmış bir adamdan da fazla emek vermiş olabilir yani herkes emeğinin karşılığını alıyor boş yapma.
  • Beyler kafayı mı yediniz gidin çalışın hadi

• adam hayatının 3 senesine değer vermeyip boş yere harcıyor diye ben de mi aynısını yapmak zorunda kalayım?
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    değer vermediğini nereden çıkardın? herkes keyfi mi kalıyor mezuna? bu bencillikle siz sınavda iyi yapsanız nolur aw

• hemen talimat veriyorum başka bi emriniz var mı
  • Sınav günü veya sınavda bi aksilik olur stres yapar soruları yapamazsan bu sözlerini sınav anında çok acı bir şekilde g.tn de hissedersin dostum. Büyük konuşma.

• Böyle saçma bir konuya cevap vermeyecektim ama madem karşılaştım cevaplayayım. Öncelikle bu sınav 12. sınıflara ait bir sınav değil. Liseyi bitirme sınavı da değil. Bu yüzden sınav her yaştan herkese açıktır. Bu bakış açınıza göre insanların 2. üniversitelerini okumaması lazım. Gereksiz sözlerinizden anladığım kadarıyla fazla endişelisiniz ki bu kadar laf atma gereği duyuyorsunuz. Neyse herkese iyi çalışmalar dilerim, takılmayın bu tarz gereksiz konulara.

• kendinle mi ilgilensen?
  • Gelip boş yere duygu sömürüsü falan yapmayın artık, %90 ınız kendi iradesizliğinizden ve beceriksizliğinizden kalıyorsunuz mezuna. Sanki herkes sağlık sıkıntısı falan yaşıyor.
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    o kadar korkma bizden be yemiyoruz:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.