Şimdi Ara

Mezunlardan 12'lere tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav anı için bir tavsiyeniz var mı? Tecrübelerinizi anlatır mısınız?

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlara bakmayın

• Allaha güven. Tevekkül et

• Yapamadigin soruyu gececeksin arkadasim.Coz hizli gececeksin 1 soruya 2 dk harcamicaksin 2dk 2dk birikir tum sinaviniz tum emeginiz yanar.Ben lys de cekerim derseniz;o moralle biraz zor. [aci bir sekilde tecrube edilmistir]

• Sayısalcılar mat ve feni sona bırakmayın.Sonra sözele dönersiniz.

• şimdi ilk 5dk kalp feci bir şekilde carpıyor bu ilk 5dk çok kritik genelde ilk sorular kolay hani yapıyorsunuz heycanda biraz diniyor şimdi türkçeden mi basladınız zor sorular gelecek 5-10 dkdan sonra okuyacaksn anlamıyacaksın 2. ye geciceksin yine anlamıyacaksın 2015 böyleydik :D moral hafif bozulacak ulan hepsi doğru cevap gibi gelecek türkçe için konusuyorum bu sene öyle olurmu bilinmez sonra tr bitince rahatlarsınız mat sosyal fen işte neyse yapar sınavı bitirirsiniz türkçe ve mat problemleri moral bozan ve zorluyan kısım oluyor genelde çünkü vakit yiyorlar ve buda morale ciddi etki ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezuna bırakın
  • 2014'de girdim zaten düzenli ders çalışan biri iseniz kasmaya gerek yok ( Tanrı hak edene verir ) Sınavdan bir hafta önce hergün bir geçmiş deneme çözün baştan sonlara doğru 2010-2011-2012 şeklinde ki göreceksiniz bu denemelerde ortalamanzızn üstünde olacaksınız ve haliyle moraliniz artacak sınavdan önce hasta olmamaya ve harbi harbi yiyip içtiğiniz şeyler ve uyku düzeninize dikkat edin (burun akıntısı-ishal-baş ağırısı gibi rahatsızlıklar sınavınızı çok kötü etkiler ) sınavdan 1 gün önce sindirim ve boşaltım sistemleirinizn saatlerini tam belirleyin ve ona göre beslenme gerçekleştirin . Okula ne erken nede geç gidin 12-20 dk öncesinden orada olmak yeterlidir , sigara kullanıyorsanız üst üste iki tane yakın azı ve çoğu sınavda baş ağırısı yapabilir ve 2 tek sigara + kiprit götürün ki emanet ile uğraşmayın birde . kapılar açılıdığında hemen tuvalete gidin sonra sınıfı bulun biraz oturun tekrar gidin burununzu vs iyice temizleyin sonra sıraya oturduğunuzda herşeyi unutun hiçbir şekilde heyecana gerek yok elinizden geldiğince sınıfı inceleyip millete bakmayın zirra aşırı şekilde stres yapan lar çok oluyor kalem kutuları dağıtılınca iki kaleminde arkasını açın şekerleri hemen gömün (Şansınıza naneli gelirse sigaranın üzerine nefesi ve ağızdaki tadı çok iyi düzeltiyor) Temel şey SAkın kendinizi ya yapamazsam gibi düşünmeyin çünkü ne kadar çalıştıysanız o kadar alırısınız ondan emin olun . BAŞARILAR !

• He birde kimlik deki fotonuz eskiyse değiştirin ben sınav günü değiştirmiştim Ne olur ne olmaz işinizi garantiye alın
  • Mezuna kalmayın

• Neden hocam

• Güldürdün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet öpücük atsana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.