Şimdi Ara

Mezunlara yoğun dersin ardından kafa dağıtacak YABANCI DİZİ önerisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
26
Favori
13.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün The Rain'e basladim baya sardı dizi. 5. Bölüme kadar geldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok iyi öneriler var müsait olduğunda toplar mısın filmlere uzağımda daha önce pek film falan izlememiştim bunlar bağımlılık yapıyor mu? Bu arada up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 15 Eylül 2018; 12:29:7 >
  • Its Always Sunny in Philadelphia öyle salak bir komedisi varki ders mers kalmaz vallahi İzlediğim açık ara en komik film/dizi gerçi birde South park var ikisi favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristocratic_colonel

Hocam çok iyi öneriler var müsait olduğunda toplar mısın filmlere uzağımda daha önce pek film falan izlememiştim bunlar bağımlılık yapıyor mu? Bu arada up
    hocam düzenliyorum şu an vakit alma açısından da parantez içlerine ekleyeceğim inşallah yararlı olur 30 dkya tamamdır
  • konuyu güncelledim eklemeler oldukça sene boyu güncelleyeceğim yanlışlar olursa düzeltirim fayda sağlaması dileğiyle abartmadan izleyelim
  • Boş boş, popüler kültür yüzünden fazlasıyla abartılmış şeylere takılmayın.

Sitcom olarak friends gayet güzel. Bölümler kısa,20dk, atmosfer çok hoş,1990lı yıllarda bulacaksınız kendinizi.

Hafif Polisiye,gizem olarak pek bilinmeyen bir dizi önereceğim, Twin peaks, bölümler hafif uzun ama çok bölüm yok toplam 30-40 bölüm.
    Dizi tek kelimeyle efsane. Yapımcı yönetmen efsane.
    Sinema tutkunları tanırlar, David Lynch.
    5 filmi var, 4 ü imdb top 250 de. Beyin yakan defalarca izleyip ancak anlayacağınız filmler,
    Hocamız dizide de kalitesinden ödün vermeyerek adına yakışır bir dizi çekmiş.
    Yalnız oldukça akıcı. Bir sezonu bir günde bitirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam günde 1 bölüm zaman iraden varsa hoş gider
  • Oyun da oynayin olum cs lol filan daha zaman var 200 koca gun var bisi olmaz kasmayin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maymordor -- 31 Ekim 2018; 1:53:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınav senesinde dizi/film peşinde koşulur mu gençler? Benim zamanımda Lost'un final sezonu yayınlanıyordu herkes deli gibi izleyip teori kasıyordu. Ben dikkatimi dağıtmasın diye inat edip izlememiştim. O sene sayısalda 40k'dan 4k'ya çektim. Şimdi teknoloji hayatımıza daha fazla girdi ve izolasyon mümkün değil. İlla ki dizi izleme ihtiyacınız varsa tamamen kafa dağıtma amaçlı komedi dizilerini öneririm. Friends, Scrubs, HIMYM vs gibi. Üzerinde düşünmenizi sağlayacak, atmosferi sağlam diziler sizi içine çeker ve bölüm bittikten sonra bile üzerine düşünür bulursunuz kendinizi. Örneğin Westworld. Böyle dizilere aman bulaşmayın. Sınav senesinin ciddiyetinde olun yoksa 3. kere mezuna kalanlar başlığında bulursunuz kendinizi.
  • Şöyle ki yabancı dizi değil ama sizin yabancı kalacağınız bir yerli dizi olan "Leyla ve Mecnun" dizisini öneririm.Absürd komedi tarzında,insana samimi gelen bir dizi.Başka yerli dizi önermem,yanlış anlaşılmasın.Yabancı dizi olarak da Breaking bad,call better saul,sherlock holmes efsanedir.Ama tahminen siz bunları izlediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithellius

Sınav senesinde dizi/film peşinde koşulur mu gençler? Benim zamanımda Lost'un final sezonu yayınlanıyordu herkes deli gibi izleyip teori kasıyordu. Ben dikkatimi dağıtmasın diye inat edip izlememiştim. O sene sayısalda 40k'dan 4k'ya çektim. Şimdi teknoloji hayatımıza daha fazla girdi ve izolasyon mümkün değil. İlla ki dizi izleme ihtiyacınız varsa tamamen kafa dağıtma amaçlı komedi dizilerini öneririm. Friends, Scrubs, HIMYM vs gibi. Üzerinde düşünmenizi sağlayacak, atmosferi sağlam diziler sizi içine çeker ve bölüm bittikten sonra bile üzerine düşünür bulursunuz kendinizi. Örneğin Westworld. Böyle dizilere aman bulaşmayın. Sınav senesinin ciddiyetinde olun yoksa 3. kere mezuna kalanlar başlığında bulursunuz kendinizi.
    haklısın hocam çok çok sıkıldıkça 1-2 bölüm atıp devam etmek gerekiyor

• TEPEDEKİ EV den 2 bölüm izledim fena değildi
  • arkadaşlar dark ı çok övüyorlar aranızdan beğenen varsa başlayayım sürekli dizi değişmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

arkadaşlar dark ı çok övüyorlar aranızdan beğenen varsa başlayayım sürekli dizi değişmek istemiyorum
    İzle hocam adı gibi tüm sahneler de çok karanlık bir gerilim hissetim dizi boyunca, finali de çok hoştur. 2. Sezonu de gelecek. Zaten netflix dizileri kısa yani takma kafana tüket aralarından güzelleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

İzle hocam adı gibi tüm sahneler de çok karanlık bir gerilim hissetim dizi boyunca, finali de çok hoştur. 2. Sezonu de gelecek. Zaten netflix dizileri kısa yani takma kafana tüket aralarından güzelleri.

Alıntıları Göster
    tamamdır hocam onayı aldım şu sıra ders çalışıyorum ama kafam hep yoğundu bi dağıtsam iyi olcak teşekkrüler

• the haunting of hill house bitti bi haftada cok güzeldi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8A794B87

the haunting of hill house bitti bi haftada cok güzeldi öneririm.
    onu üstte de yazdım hocam ilk birakç bölüm izledim güzeldi
  • Black Mirror'da bölümler birbirlerinden bağımsız değil yalnız Sadece öyle gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.