Şimdi Ara

mezunlar yazın ne çalışmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizce yazın ne çalışmalıyım ygs mi lys mi hangisi mantıklı tecrübelilerden tavsiye bekliyorum

• Ben mezuna kalırsam ki bu gidişle öyle gözüküyor kesinlikle Lys çalışmayı düşünüyorum. Ocak başında da ygs tekrar etmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 15e kadar ygs-lys götürüp sonra fll ygs

• Mart 15 e kadar lys

• yazın gez toz bence sıkma kendini daha sonra çalışacaksın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DarmaDuman-

yazın gez toz bence sıkma kendini daha sonra çalışacaksın zaten.

Rakip eleme kokusu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Rakip eleme kokusu alıyorum

yok kardeşim ben mezunum bu sene zaten Allah tan bişey olmazsa giderim bu sene geçen yaz çalışmamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka önerisi olan ?
  • Daha planın bile yok ortada. Mezuna filan kalma bence sen. Ne çalışacağını bilmiyorsan ohoo. Yine de söyleyelim elbette lys çalış
  • tecrübelilerden akıl almakta fayda var demi
  • lys ye ağırlık verin mezuna kalan biri olarak bütün sene ygs lys karışık gittim yine ygs de hemen hemen aynı netleri aldım şimdi lysye de çalışasım yok ama yine de iyi netlerim buna da şükür
  • quote:

geçen sene böyle bi tavsiyeye uydum ygsde 55k yaptım. aman diyeyim.
  • up
  • Tabii ki lys. İster istemez ygs çalışılıyor deneme vs. ama lys daha önemli.
  • Matematik en önemlisi oldugundan matematikte türev integral karmaşık sayı ve trigonometriyi ortadan kaldırıp sık sık tekrar edersen bu seni bi kaç bin kişinin önüne geçirir diye düşünüyorum :) Çünkü 11'ler ve diğer mezunlar buna çok vakit harcayacak. Ama sen şimdi bitirip lysye kadar ufak tekrarlar yaparsan o konular senin adın soyadın olucak. Sınavda 13 soru gelirse 10 tanesini yaparsın en azından. Ayrıca Trigo Türev İntegral matematik adına sınavın kader kısmı bence.

Onun dışında Fizikten yada Geometriden konu kasardım ben olsam. Çünkü fazla ezber istemez. Yazın çalışsan çoğu aklında kalır. Ayrıca Geometride başarı için bol soru çözmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 30 Mayıs 2014; 22:41:57 >
  • hocam be bu geoyu yapamıyorum ya nasıl çalışmalıyım zaten mf3ten tercih yapacağım için fazlada önemli değil ama
  • Bana sorarsanız herkesin zayıf olduğu dersler vs.farklıdır..Ama benim planım 1 temmuzdan 1 eylüle kadar:Ygs türkçesi ve sosyalini kökten halletmek(tabi türkçede 1 eylülden ygsye kadar her gün aksatmadan ya bir paragraf testi,ya bir türkçe denemesini kesinlikle çözmek şartıyla),bunun dışında tekrar amaçlı ygs matematiği ve lys geometrisi için piyasanın en zor soru bankalarından birer tane bitirmek;sonrasında eylül-ekim aylarında ygs feni için tekrar amaçlı her dersten birer tane yine en zor soru bankalarından bitirmek+her gün aksatmadan 1 mat ve 1 türkçe denemesi çözmek;Kasım,aralık,ocağın ilk yarısı full lys....diye gidiyor..

Şayet uyabilirsem(ki bu seneki gibi 12.sınıf acemiliğiyle rehavete kapılıp,hallederiz ayağına yatıp da ygsnin son günü 0'dan ygs sosyalini ve fiziğini çalışmaya kalkarsam Allah belamı versin artık)inşallah iyi bir şeyler olacak bu sefer düzenli bir çalışmayla..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diş_hekimliği

hocam be bu geoyu yapamıyorum ya nasıl çalışmalıyım zaten mf3ten tercih yapacağım için fazlada önemli değil ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diş_hekimliği -- 30 Mayıs 2014; 23:06:57 >
  • ygs geçeli daha 2 ay oldu. lys sınavından sonra 1-2 ay biraz sık dişini ygs tekrar yap ve eksik konuları tamamla aralarda da lys konularını unutmamak için soru çöz daha sonra ygs deneme çözmeye başla 2-3 günde bir lys konularınında çoğu şuan bitti zaten onada bi 2 ay ver aralarda da ygs deneme çözmeyi unutma tabi daha sonra 5 ay boyunca piyasadaki tüm ygs lys denemelerini indirirsin ygsden sonra 2 ay millet eksik konu çalışırken sen piyasada çözmediğin deneme kaldımı diye kitapçılarda dolaşırsın, ve sonra tabiki gelsin derece. tek şart bu sene çalıştıkların ile bağını koparma
  • Biraz Zor Ama Ben şöyle Planlıyorum 10 günlük Tatil Daha sonra Ramazanlıkta Ygs/Lys Fizik -Matematik-Biyoloji kasma ramazanlıktan sonra haftada en az 2 ygs denemesi çünkü bu seneki seneki bilgilerimi tamamen unutmamak adına yazın tamamen ygs ye yada lys ye ayıracağım mantığı olmayacak her dersten çalışcam ve sen sen ol yazın gezip tozma gevşek adamsan dahada gevşersin ve daha sonra asla yapamazsn yazın günde 6 saatin altına düşme derim 24 saat içinde 6 saat hiç bişey bence

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.