Şimdi Ara

Mezunlar Türkçe netiniz arttımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düzenli paragraf çözdüm çalıştım ama hala geçen yıl yaptığımın üstüne çıkamadım bana tek artısı zaman konusunda hızlanmam oldu. Sizin nasıl? Netlerinizi arttırdıysanız son ay için taktik verseniz iyi olur

• Bendede durum aynı hocam enteresan bi şekilde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de var fenle mat arttı türkçe ve sosyalde tık yok.
    Gerçi sosyal çalışmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 14 Şubat 2017; 21:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl da bu yıl da netlerim hep +35 geliyor da beni asıl korkutan gerçek sınav. Çünkü geçen 40 lara kadar görebilmişken sınavda 34'e düşürmüştüm. Gerçi o ilk heyecandı falan ama öyle yani
  • hocam ben 12 yim durumum pek parlak deil ama dilbilgisi çözmüyorum fen bılımlerı sınavları zor oluyor baya turkcesı orda 8 10 yanlısım cıkıyor kolay evde deneme yaparsam 25 30 arası görüyorum orda 20 25 arası gelıyor dılbılgısıde yapsam max 30 oluyor kolay deneme olsa gür falan 35 olur sızce mezuna kalıcam gıbı bu gıdısle ama devam calısmaya ama yükselmez dıye bende korkumuyor deilim nasıl yukselmedi hocam?
  • geçen sene paragra çözmüyordum sadece genel deneme çözerdim
    bu sene paragraf+bölüm çözdüm
    geçen sene 25-30dkda türkçe biterken
    bu sene 40-45dk oluyor.
    gerçekten çok garip.
  • hocam :D bende senenin başında 20 30 dakikada bitiyrdun türkçeyi (dil bilgisigenelde boştu) 25 üstü geliyordu 25 30 arası yani 1 aydır dil bilgisi çalıştım paragraflarımda yükseldi bi ara 1 y bi ara 4 5 4 öyle gidioyr :D inşAllah biraz daha yükselir ya bügün 4y yaptım 2 si anlatım bozukluğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle arttı. Dil bilgisi baktım endemik ve palme çözdüm. 28 29dan 35e çıktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.