Şimdi Ara

!!!MEZUNLAR ÖNEMLİ BİR BAKIN LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben önümüzdeki yıl sınava hazırlanacam. Maddi durumumuz çok kötü .Babam 2 ay önce işten çıkarıldı kısmi felçli devlet aylık 300 tl bakım ücreti veriyor. Dersaneye gidemiyorum kitap alacak evde para olmuyor . Evde sınavlra hazırlanacam. Bircok dersten kaynak eksigim var hatta çoğu dersten hiç kitabım yok. Benimse şiddetli astımım var sık sık nefes darlığı çekiyorum.Bu aralar çok bunaldım.Hayalimdeki meslek makine mühendisi olmak. Lütfen duyarsız kalmayın. Yerleşen arkadaşlar kullanmadığınız kitaplar varsa bana gönderebilirsiniz kargo parasını karşılamaya çalışırım.Kitap gönderme durumu bulunmayan arkadaşlar behzat rasuli video nejdet kirpi, mustafa tekinay ve benzeri hocaların kaflar pdf video anlatım adreslerini verebilir fırsat buldukça internet kafeden izlerim.Kitap göndereceklere şimdiden çok teşekkür ederim.Kargo gönderecekler ve adres atacaklar özelden bana ulaşabilir.Herkese hayatta başarılar.

• Lütfen duyarsız kalmayın. Yerleşen arkadaşlar kullanmadığınız kitaplar varsa bana gönderebilirsiniz kargo parasını karşılamaya çalışırım.Kitap gönderme durumu bulunmayan arkadaşlar behzat rasuli video nejdet kirpi, mustafa tekinay ve benzeri hocaların kaflar pdf video anlatım adreslerini verebilir fırsat buldukça internet kafeden izlerim.çok kötü durumdayım duyarsız kalmayalım
  • up lütfen
  • müsait kitabım yok ben de bu sene sınava girecem ama tekin hoca geometri video kaflarla beraber özelden adresi yolladım inşallah işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa15li

müsait kitabım yok ben de bu sene sınava girecem ama tekin hoca geometri video kaflarla beraber özelden adresi yolladım inşallah işine yarar

sağol kardeşim aynı yardımseverliği diğer forum üyelerinden de bekliyorum.
  • elimde calal aydından birkaç fasikül var onları gönderiyorum
  • Bende bu sene hazirlaniyorum youtube a netdershanem perciaprince yaz cok saglam matematik anlatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üyelik tarihin bugünü gösteriyor.pek inandırıcı gelmiyorsun
  • R4V3N kullanıcısına yanıt
    Ben burada kimseyi zorlamıyorum. Araştırmak istiyorsan özelden sana adresimi vereyim. Bu sene sonunda üniversite sınavına giricem. kitap almaya durumum olsa zaten burada bu konuyu açmazdım.Mezun forum üyesi arkadaşlar kullanmadıkları kitapları gönderebilirler,konu anlatım sitesi adresleri kaf vs. de olur.İnsanları rencide edecek bir biçimde yazmayın lütfen. yardım etmek içinize gelmiyor olsa da burada yardım isteyen birisine bu tutumunuz çok kırıcı
  • BenimDiyenErkek B kullanıcısına yanıt
    sağolasn kardeşim bildiğin başka hocaların adresi var mı böyle iyi anlatan? allah razı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz2 -- 4 Ağustos 2014; 16:21:40 >
  • Up. lütfen duyarsız kalmayalım.
  • Alerji bölümüne görün derim. Aşılara başlamıştım ve beş yıl sürmüştü. Eskisinden çok daha iyiyim senede bir iki kere nefes darlığı çekiyorum artık.

• Elimde kullandığım 2 tane kaynak olan bir kaç tane var işine yarıcaksa gönderiyim istersen özelden pm at
  • Hangi şehir yardımcı olmaya çalışalım

• Fake hesap bu daha yeni üye olmuş ve hemen yardim konusu açmış çelişki var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğurlu Genç

Fake hesap bu daha yeni üye olmuş ve hemen yardim konusu açmış çelişki var.

Yardım etmeyecekseniz lütfen rencide edici yazmayın. Arastırmak isterseniz özelden adresimi verebilirim. Maddi imkanlarım yeterli olsa bu konuyu açmazdım emin olun
  • up.Kitap gönderemese de kitap pdf yollayan,video kaf adresi verenler haydi yardımlaşmaya! Şimdiye kadar yardım eden/etmeye çalışan herkesin yüreğine sağlık. Diğer forum üyelerini duyarsız kalmamaları konusunda uyarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superkandemir

up.Kitap gönderemese de kitap pdf yollayan,video kaf adresi verenler haydi yardımlaşmaya! Şimdiye kadar yardım eden/etmeye çalışan herkesin yüreğine sağlık. Diğer forum üyelerini duyarsız kalmamaları konusunda uyarıyorum.

Bende bazı yayınların deneme kitap pdf leri var işine yararsa göndereyim (300 mb)

Onun haricinde fizikten ders videoları ve fasikül deneme arşivi var. (Zaman denemeleri töder özdebir vs....)
    Bunları yazıcıdan çıkarıp çözmek lazım ama maddi durum sıkıntısı var demişsin. Bilgisayardan çözerim diyorsan göndereyim sen bilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: superkandemir

up.Kitap gönderemese de kitap pdf yollayan,video kaf adresi verenler haydi yardımlaşmaya! Şimdiye kadar yardım eden/etmeye çalışan herkesin yüreğine sağlık. Diğer forum üyelerini duyarsız kalmamaları konusunda uyarıyorum.

Bende bazı yayınların deneme kitap pdf leri var işine yararsa göndereyim (300 mb)

Onun haricinde fizikten ders videoları ve fasikül deneme arşivi var. (Zaman denemeleri töder özdebir vs....)
    Bunları yazıcıdan çıkarıp çözmek lazım ama maddi durum sıkıntısı var demişsin. Bilgisayardan çözerim diyorsan göndereyim sen bilirsin....

Yakınlarda üniversitelilere fotokopi çeken yer var babamın tanıdığı halletmeye çalışırım oradan ucuza çeker heralde çok saolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut emre koç

elimde calal aydından birkaç fasikül var onları gönderiyorum

tamam ben adresi verdim özelden kargo parası inşAllah çok tutmaz çok teşekkürler saolasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.