Bildirim
MEZUNLAR İÇİN EBA SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Link nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
www.raunt.com
Raunt | Kişisel Verilerin Korunmasıhttps://www.raunt.com/kvkk-riza-metni?ref=contactForm
Devletle iş birliği yapanlardan da korkabiliriz diyorsanız haklısınız. İsteyenler için linkini ekledim.
Metni okursaniz adınızı, tcnizi, numaranızı nerelerde paylaşabileceklerini görmüş olursunuz.
Metni okumamak imkansız zaten sayfaların en üstünde koskoca yazıyor. Dediğim gibi isteyen kullanır.
kaydoldum dönüşlerini bekliyorum çok sağol şimdiden -
Rica ediyorum. :)
karantina zamanında mezunları kimse düşünmüyorken bir firmanın düşünmesi beni gayet mutlu etti.quote:
Orijinalden alıntı: Cube00
Metni okursaniz adınızı, tcnizi, numaranızı nerelerde paylaşabileceklerini görmüş olursunuz.
Kalkıp KVKK metnine bakana kadar, kara cumada millet kredi kartlarımızı çaldırdı onlara bu kadar tepki vermedik diyesim geliyor.
hani güzel olan şeyler varken bunları boşu boşuna boklamak saçma geliyor bana.
kayıt oldum fena değil gayet yani hatta güzel. Haziran'dan beri de kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horus702 -- 16 Temmuz 2020; 0:40:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X