Şimdi Ara

mezunlar durumlar nasıl nasıl gidiyor çalışmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konularda nerdesnz denemelerde kaç yapıyrsnz

• Zamanda 122 yaptim ama morelim bozuk cok dikkatsizlik hatam var gecen sene yoktu anlamadim sinav zir degildi 135gormek ggerekti.neyse konulardada dersane ile gidiyorum arti olarak kwndim mat2 ilerliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naib777

Zamanda 122 yaptim ama morelim bozuk cok dikkatsizlik hatam var gecen sene yoktu anlamadim sinav zir degildi 135gormek ggerekti.neyse konulardada dersane ile gidiyorum arti olarak kwndim mat2 ilerliyorum.

Aynı sayılırız hocam,

Önümüzdeki sınavda biraz daha dikkatli olmamız lazım
  • Zaman 105, konuları dershaneyle bir gidiyorum. Bir gün çalışıp bir gün kitap açmıyorum ya bi türlü düzen oturmadı
  • Zaman 100 günde 2-3 saat anca konularda fizikte dershaneden öndeyim kimya dada ama hiç düzen yok moralimi bozuyo bu halim motive olup adam akıllı çalışamadım

• vay be benden başka da 100-110 arası yapan varmış bende diyorum ben salağım heralde herkes 130a vurdu biz hala sürünüyoruz.
  • Genel olarak iyi.Bu hafta sonu çöp geçti.İnşallah yarın telafi edicem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son girdiğim deneme töder 110+ bekliyorum genelde de 105-110 denemeler.ygs de 110bindim.

• diş_hekimliği D kullanıcısına yanıt
    Töder YGS TR 33, Sos 20, Mat 34,75 , Fen 35 net totalde 122,75 net oluyor 430'lu bir şey gelecek sanırım
    LYS Fiz, Biy bitti gibi (%10 kaldı ikisinden de) Kim bitecek (%50)
    Trigo, türev, integralden birer palme fasikül bitti
    YGS Türkçe bitti
    Geometri, mat1, sosyal için hiç yapmadım henüz
    Bitti dediklerim karekök soru bankasını bitirdim.
  • Zaman ne kadar kötü geçtiyse Töder o kadar iyi geçti. Bakalım henüz Töder kitapçığı yok elimizde, tahmini 15 Kasımda açıklanacakmış.
  • Gitmiyor ya hırs falan kalmadı. 😞
  • Kessy kullanıcısına yanıt
    zaman denemesi zor mu kolay mıydı
  • töder 121 çıktı lys de biyolojinin çoğu bitti fakat fizik kimya ve matematikte çok eksik var geçen sene ygs den sonra çalışmayı bıraktığıma biraz pişman oldum gibi
  • Toderden zor fem'in kendi denemelerine gore kolaydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Toderden zor fem'in kendi denemelerine gore kolaydi

Kapsuldendemi kolaydi matematikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulocak -- 11 Kasım 2014; 18:04:36 >
  • ertugrulocak E kullanıcısına yanıt
    Haha yok artik kapsulde 37 filan yapiyodum bunda 31, en kolay zaman denemesi bile kapsul matematikten zordur emin ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Haha yok artik kapsulde 37 filan yapiyodum bunda 31, en kolay zaman denemesi bile kapsul matematikten zordur emin ol

Biloyorum kessy ondan sordum.zaman bu kadardami dusurdu acep dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulocak -- 11 Kasım 2014; 18:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naib777

Zamanda 122 yaptim ama morelim bozuk cok dikkatsizlik hatam var gecen sene yoktu anlamadim sinav zir degildi 135gormek ggerekti.neyse konulardada dersane ile gidiyorum arti olarak kwndim mat2 ilerliyorum.

Mat:40 fen:40 turkce.: 40 sosyal:39 çok dikkatsizim kesin fullenecek bir sinavdi gecen sene hic böyle olmazdi anlamadim

• Çöp

• Konularda iyi durumdayım dershaneyle gidiyom kendim evde sistem organik ve trigo lim türev integral çalışıyorum en son töderdede 126 net geldi coğrafya baya sıkıntı(en iyi 5 net gördüm bu sene ) bu haftada ona başlayacağım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.