Şimdi Ara

MEZUNLAR DERSHANEYE GİTMELİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
17.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen sene mezuna kalanlar yardimci olursa sevinicem bu sene hicbir ise yaramadi benim icin dershane. Seneye evde tembellesir miyim diye korkuyorum :/ 78 bindeyim az cok birseyler biliyorum, dershane yerine ara ara ozel hoca mi cagirsam daha mantikli olur yoksa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende mezunum bu sene tekrar gidicem ve dershaneden gün boyu çıkmamayı düşünüyorum. bence bu şekilde yaparsan yararlı olabilir.
  • Ben bu sene mezundum, dershaneye gittim yeterli gelmedi özel ders aldım dershaneye gittiğm için çok pişman oldum şimdiki aklım olsa sadece özel ders alırdım dershaneye gitmezdim eğer imkanınız varsa dershaneye gitmeyin eksik olduğunuz konularda özel ders alın kendniz çalışın derim.
  • Ozel ders daha kafama yatti ben bu sene dershaneye gittigime pisman olmustum zaten. Zaman denemelerine kayit yaptiririm, gun boyu calismak icin de kutuphaneyi kullanirim o zaman

• Tek kelimeyle dershane mezun icin bos is gereksiz ben evde hazirlanacagim 3.yila kaldim hedef 9-10k civari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikail2014 M kullanıcısına yanıt
    Benimde hedef 10k-15k insallah yapariz ya tum gun evde bosuz bilmedigimiz konularin uzerine rahatlikla gidebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: mikail2014

Tek kelimeyle dershane mezun icin bos is gereksiz ben evde hazirlanacagim 3.yila kaldim hedef 9-10k civari.

3. seneye kaldıysan şu konuya bi bakar mısın
    donanımhaber forum
    3. seneye kalanlar ailenizi nasıl ikna ettiniz ? » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_94196971/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazda ygs mi yoksa lys mi ?
    11 yıl önce açıldı
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama soyle de bi sey var eger tembelsen 1 2 ay duzenli calistin diyelim sonra elbet bi yerde kayis kopucak. Bi de insan yok etrafinda tek basinasin kotu olmaz mi? (Tembellikten kastim zekayla ilgili degil eger planli programli i biri degilsen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde çalışırım diyorsan hiç gerek yok. Yol parası + dışarda yersen yemek parası + dershane parası.. Ha evde çalışamıcaksan sabah git dershaneye akşama kadar kal orda dersini çalış.
  • Cok programlı biri değildim şuana kadar ama artık program yapmayı planlıyorum. Dershane yerine sabahtan akşama kütüphanede çalışsam aynı şey değil mi? Orası da öğrenci kaynıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Cok programlı biri değildim şuana kadar ama artık program yapmayı planlıyorum. Dershane yerine sabahtan akşama kütüphanede çalışsam aynı şey değil mi? Orası da öğrenci kaynıyor :)

Çok mantıklı :) Ben kütüphanenin çok faydasını gördüm. İstanbuldaysan beraber gidebiliriz kütüphaneye istersen :D
  • geçen yıl dershaneye gittim mfde54k oldum. bu yıl gitmedim mf1de 23k, tm2 15k oldum. bence gitme. ben matematikte soru bankası çözdüm. yapamadıklarımı özel hocaya götürdüm. fazla da ders çalışmadım.
  • Dershaneye gitmedim. TM3 = 7k .İmkanın varsa. İnternetten dinle dersleri.evde özel ders
    Denemelere dershaneye gitmelisin ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karınca kokusu -- 5 Temmuz 2014; 15:07:05 >
  • mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Evet istanbuldayim olur sen anadolu yakasinda misin avrupa mi??

• Aynen, zaman denemelerine girerim zaten

• gitmeyip ne yapcan ki git ki bir düzenin olsun
  • Bende gitmeyeceğim.Planlarımı yaptım inşallah başarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xean

Bende gitmeyeceğim.Planlarımı yaptım inşallah başarırım.

ne zaman başlamayı düşünüyorsun ? ben ağustos diye kurudm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.z rıhtım

quote:

Orijinalden alıntı: Xean

Bende gitmeyeceğim.Planlarımı yaptım inşallah başarırım.

ne zaman başlamayı düşünüyorsun ? ben ağustos diye kurudm ?

başladım
  • her dershane sadece denemelerine kayıt yapıyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.