Şimdi Ara

Mezunlar ders çalışma programınız nasıl?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun Arkadaşlar acaba ders programınız nasıl? Neye ne kadar çalışıyorsunuz? Ben çalışıyorum fakat sanki hiç çalışmamışım gibi oluyor sanki geçen yılın üzerine hirbirşey koymuyorum gibi hissediyorum? Sizlerde bu durumlar nasıl? Sohbet edelim taktikler verelim birbirimize , şimdiden sağolun kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 116,50 netle başladım bu sene... mat fen ıstedıgım gıbı geldı Allaha sukur sosyal dusuk geldı felsefe cografya boştu. suan ekımın sonuna kadar ygs den eksıik konu bırakmamayı hedefllıuyorum ekımden sonrada kasım aralık ve ocagın ortasına kadar lys agırlık vercem mat2 ve lys fizik ozellikle bıtırmeye calıscam...sonra tabı ygs ye 1 ay kala lys calısılmıyor pek o zaman ygs deneme cozcem bol bol.... sabah kalkıyorum 8-9 gıbı 12-1 e kadar pc-yemek felan oyle gecıyor 1 de oturuyorum 6 ya kadar molalarla felan calısıyorum sonra gene bı ara verıyorum sonra tekrar 9 gibi oturuyorum 11 e kadar calısıyoum genelde bayram boyle gecıyor... sen napıyorsun?
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    Bende dersanenin ödevlerini filan yapıyorum. Ygs lys mat çözüyorum fizik kimya bio soru çözüyorjm

• hergün düzenli türkçe,geo,mat1-2 çalışıyorum,çok soru çözmüyorum ama verimli oluyor.. 2 gündür de ayriyetten türev çalışıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up bende bir turlu duzene koyamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKEr1996

Mezun Arkadaşlar acaba ders programınız nasıl? Neye ne kadar çalışıyorsunuz? Ben çalışıyorum fakat sanki hiç çalışmamışım gibi oluyor sanki geçen yılın üzerine hirbirşey koymuyorum gibi hissediyorum? Sizlerde bu durumlar nasıl? Sohbet edelim taktikler verelim birbirimize , şimdiden sağolun kolay gelsin

Aynı duygular içindeyim çok çalışıyorum az çalışmışım gibi hissediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bdoo

quote:

Orijinalden alıntı: JoKEr1996

Mezun Arkadaşlar acaba ders programınız nasıl? Neye ne kadar çalışıyorsunuz? Ben çalışıyorum fakat sanki hiç çalışmamışım gibi oluyor sanki geçen yılın üzerine hirbirşey koymuyorum gibi hissediyorum? Sizlerde bu durumlar nasıl? Sohbet edelim taktikler verelim birbirimize , şimdiden sağolun kolay gelsin

Aynı duygular içindeyim çok çalışıyorum az çalışmışım gibi hissediyorum

İğrenç bir durum

• İki gündür hiç çalışmak gelmiyor içimden. yaklaşık 1000 soru çözmüş olacam 5 günde.
    Biran önce bu sıkıntıdan kurtulmam gerekiyor. benim gibi sıkılan bunalan var mı başka?
  • dershaneden gelince yorgunluktan ağzım ayrılıyor , günde 5 saat çalışacağım 1.30-2.00 saati lys olacak diyordum şuan toplam 2 saat çalışmıyorum bugün biraz toparladım inş üstüne koyarak giderim
  • JoKEr1996 J kullanıcısına yanıt
    Aynı duygular içerisindeyim hala nasıl olur bilmiyorum

• ben mezun degilim ama bu cok calisip bisey yapamama duygusu bende de var.aslinda netlerimin artigini görüyorum ama herhalde gözüm ac kendimi hic takdir etmiyorum hep kötülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

ben mezun degilim ama bu cok calisip bisey yapamama duygusu bende de var.aslinda netlerimin artigini görüyorum ama herhalde gözüm ac kendimi hic takdir etmiyorum hep kötülüyorum

Netim bile artmıyor ben napim eşşek gibi Çalışıyom bide haline şükret

• Sonuçlar nasıl ? geçmez bitmez dediniz bakın btti Benim ise yeni başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.