Şimdi Ara

Mezuna kalmıştım moralim bozuk biraz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 90 k yaptığım için hiç lys çalışmayıp bıraktım. Bu sene sınavda aksilik oldu, yine aynı sıralamayı yaptım. Ama hem ygsye hem lysye gerçekten çok çalıştım netlerim geçen senekinden iyi tabi ki ama aman aman bir fark yok canımı sıkıyor benle aynı durumda olup bu içinde bulunduğu psikolojik baskıdan kendini kurtarabien var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke mezuna kalmasaydım diyorum ama bu saatten sonra umrumda değil. Ailem bile bıkmış, nereyi kazanırsan kazan rahat ol diyorlar. Benim gibi ol. Kafana takmamaya çalış. En azından deniyorum. Gençliğimiz şu sınav yüzünden mutsuz mu geçsin ?

• kardeş ben de 90k yim ama umutluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Hocam orası öyle amma o kadar emek verdik saatlerce çalıştım karşılığında yaptığım netler pek de iyi değil. Sınavda öyle olmaz inşallah

• herkes okuyacak diye birşey yok kardeş herkesin kafası farklı çalışıyor belki başka şeylerde yeteneklisindir
  • Koca sene çalışıp nasıl farketmedi lys1 den göeen yıl kaçtı netlerin bu sene kaç mesela

• sayısal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CaptainSlashh kullanıcısına yanıt
    Mat artı geo 15 netti şu an 45-50 civarı. Son günler yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum. Sanki geçen seneki gibi olcak gibi geliyor. Sıkıntı orda sanırım
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Hocam gereksiz bi umitsizlik bence 15ten 45-50 ye cikmissin kucumsenecek bisey degilki

• CaptainSlashh kullanıcısına yanıt
    hayırlısı neyse o olsun hakkımızda gari
  • Hedef kaç k?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.