Şimdi Ara

Mezuna Kalmayı Düşünen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kalmayı düşünüyor musunuz ? Ben düşünüyorum eğer kalırsam dershanesiz internet yardımıyla halletmeyi düşünüyorum bu sene matematikte birçok konuyu bu yolla hallettim ve denemelerde yapabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet kalıcam ben de
  • Ben de büyük ihtimalle kalıcam ama farklı yolla ailem kesinlikle karşı olduğu için şehrimdeki bilg müh. bölümünü yazıcam. Bölüm derslerine baktım sadece temel programlama ve matematik var o yüzden rahat olur bütün gün kampüste hem derse girerim hem de gider kütüphanede lys çalışırım diye düşünüyorum.

50 k dan bırakıcam büyük ihtimalle ance 20-30'a çekerim ama hedef 7k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

Ben de büyük ihtimalle kalıcam ama farklı yolla ailem kesinlikle karşı olduğu için şehrimdeki bilg müh. bölümünü yazıcam. Bölüm derslerine baktım sadece temel programlama ve matematik var o yüzden rahat olur bütün gün kampüste hem derse girerim hem de gider kütüphanede lys çalışırım diye düşünüyorum.

kırık obp n olacak unutma
  • quote:

Ben de büyük ihtimalle kalıcam ama farklı yolla ailem kesinlikle karşı olduğu için şehrimdeki bilg müh. bölümünü yazıcam. Bölüm derslerine baktım sadece temel programlama ve matematik var o yüzden rahat olur bütün gün kampüste hem derse girerim hem de gider kütüphanede lys çalışırım diye düşünüyorum.

Oğlum gitme ya. Miktir et aileni. Dizini kır evde çalış hayvan gibi. Boşuna puanın gidecek bakma sen onlara.
  • Hocalarım haklısınız da bi türlü ikna edemiyorum ki kafayı yiycem
  • quote:

Hocalarım haklısınız da bi türlü ikna edemiyorum ki kafayı yiycem

tercih yapma zorlami gondercekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.