Şimdi Ara

Mezuna kalmayı abartıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok neymiş mezuna kalmak öldürürmüş. Sıkılıyorum ,bunalıyorum ölüyorum bitiyorum. Ya zaten kolay olduğunu kim size söyledi? Geçen senede sıkılmamış mıydın? Kendini asosyalliğe mecbur etmek zorunda değilsin. Arkadaşın olmadığı ya da ailenin destek çıkmadığı için yalnız hissediyosan bu senin güçsüzlüğün.

Sadece korkaklar mezuna klamaktan şüphe eder. O kadar da zor bişey değil sonucu eline alınca tüm geride kalanları unutuyor insan...

Hayallerin için savaş...

Edit: 97liyim 2.senem ve pişman değilim. Sıkılma durugmu tabiki oluyo zaten korkaklar ve kendine güvenmeyenler pes edip bunu söyler. Benim açımdan avantajdı sıralamamı geçen seneye göre bayağı düşürdüm.Bu benim naçizane fikrim.Karar sizin...

Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 23 Haziran 2016; 19:12:51 >

• Gardaşım sende utanmasan mezuna kalmaktan zevk alıyom demeye getirmişsin sıkıntısı stresi mezunluğun ayrı bişe kalmamak en iyisi hakkımızda hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kalacaklara tavsiyem: Mezuna kalmamış birindn tavsiye almayın. Şekil A'da olduğu gibi.

• HDogus kullanıcısına yanıt
    sadece hayırlısı kısmına katılıyorum.aynen hayırlısı..
  • Bir mezun olarak seneye bu zamanlarda beni hatırla

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Mezuna kalacaklara tavsiyem: Mezuna kalmamış birindn tavsiye almayın. Şekil A'da olduğu gibi.

97liyim 2.senem ve pişman değilim ygsde sıralamamı yaklasık 150 bin geri çeltim mat. geomda beklediğimden iyi geldi ve bu sene kat kat daha iyi gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 23 Haziran 2016; 17:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Mezuna kalacaklara tavsiyem: Mezuna kalmamış birindn tavsiye almayın. Şekil A'da olduğu gibi.

97liyim 2.senem ve pişman değilim ygsde sıralamamı yaklasık 150 bin geri çeltim mat. geomda beklediğimden iyi geldi ve bu sene kat daha daha iyi gelicek.pişman değilim

Eee?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmak.
    9 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    kendinize güvenin ve daha iyisini yapabileceğinize inanıyosanız mezuna kalmaktan korkmayın...
  • Kafamda saç kalmadı saç

• Mezuna kalmanın en kötü yanı üstünüzde daha çok çevre baskısı olması ve bütün atkadaşlarınızın üniversiteye gidip sizin hala ygs lys kasıyor olmanızdır. Eğer bir önceki seneyle aynı yapma ihtimaliniz ufacık bile olsa varsa sakın kalmayın derim...

• Dostlar içinizde ukte varsa mezuna kalın kalmayın diyen yok ama her şey planladığı gibi gitmiyor elinizden gelenin alasını yapsanız bile ösym ne yapacak bilemiyorsun ters köşe olma durumu olabilir her şeye ve kaybetmeyede hazırlıklı isen mezuna kal ha sıralamanı çekersin zaten çalışırsan ama hüzün hüsran olma ihtimalide azımsanmayacak kadar fazla
    Yani mezuna kaldım sıralamam istediğim gibi gelir durumu yok çalış çabala olmaması için bir neden yok ama olmadığındada bunu kaldırması çok zor oluyor benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 23 Haziran 2016; 12:37:30 >
  • quote:

Yok neymiş mezuna kalmak öldürürmüş. Sıkılıyorum ,bunalıyorum ölüyorum bitiyorum. Ya zaten kolay olduğunu kim size söyledi? Geçen senede sıkılmamış mıydın? Kendini asosyalliğe mecbur etmek zorunda değilsin. Arkadaşın olmadığı ya da ailenin destek çıkmadığı için yalnız hissediyosan bu senin güçsüzlüğün.

Sadece korkaklar mezuna klamaktan şüphe eder. O kadar da zor bişey değil sonucu eline alınca tüm geride kalanları unutuyor insan...

Hayallerin için savaş...

bende senın gibi düşünüyodum ama sonradan öyle olmuyormuş kalacaksan sana tavsiyem şu
    1-sıkılma çok olacak özellikle nisan mayıs'ta bunu giderebilecek bir şey yap
    2-KESİNLİKLE LYS ÇALIŞ

• Tercih edin. Rakip eliyor
  • SırtıDönükForvet S kullanıcısına yanıt
    sıkılma olayı tabi ki var ama sonuç için değiyor bana göre. Tabi herkesin kapasitesi farklı kendine güvenmeyen kalmasın zaten bırak sınavı hiç bişeyde başarılı olamazsın korkarak yaşarsan
  • evet şimdi korkusuz savaşçı gibi konuşmak kolay. geriye dönüp baktığında istersen ilk 10 bine gir ne kadar çok şey kaybettiğini anlıyorsun. yılların bir daha geri gelmeyecek evet insanın istediği şey için savaşması güzel ama bunu eğer bu yıl yapamadığını ve seneye gerçekten yapacağını düşünüyorsan yap.. yola boş gazla çıkma
  • quote:

sıkılma olayı tabi ki var ama sonuç için değiyor bana göre. Tabi herkesin kapasitesi farklı kendine güvenmeyen kalmasın zaten bırak sınavı hiç bişeyde başarılı olamazsın korkarak yaşarsan

TIPKI GEÇEN SENEKİ BEN GİBİ KONUŞTUN BEN SENİ GÖRECEM SENEYE BENCE ÜNİ YAZ GİTTİĞİN YERDE ÇALIŞ
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C245723E

evet şimdi korkusuz savaşçı gibi konuşmak kolay. geriye dönüp baktığında istersen ilk 10 bine gir ne kadar çok şey kaybettiğini anlıyorsun. yılların bir daha geri gelmeyecek evet insanın istediği şey için savaşması güzel ama bunu eğer bu yıl yapamadığını ve seneye gerçekten yapacağını düşünüyorsan yap.. yola boş gazla çıkma

Hocam azimliysen baskalarının ne dedigini falan onemsemiceksin

• Gereken cevaplar verilmis yazinin altina 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.