Şimdi Ara

Mezuna kalmayarak hata mı yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ben geçen sene sınava girip 40k yaptım ve vakıf tıpa yerleştim. Normalde ailem ilk başta mezuna kalmamı söyledi ama okb hastasıydım üstüne fazla kilodan dolayı insülin direnci başlamış bende( kilo daha da artınca diyabet) bu yüzden direk yerleştim. Ama ne hikmetse 40-50k aralığındaki mezuna kalanlar full ilk 15k yapmış. Görüyorum bazen pişman oluyorum.mezun başarı oranı az sanıyordum ben.

Onu bırakın yüklü bir para ödüyorum okula. Ailemin durumu fena değil ama yinede sanki hayırlı bir evlat değilmişim gibi geliyor bana belkide okb olduğumdan çok kafaya takıyorum.

Belki yeni kural çıkacak tıpçılar artık mezun olduğu üni iyi olursa atanacak belki de tusun önemi kalmayacak.. aklımda deli sorular..

Yeni sisteme hiç alışamadım YGS yi çok özlerdim hep ygs tarzı denemelerde matematik 35 net gelirken gerçek tyt de 28 net geldi.. paragraf paragraf paragraf..

Siz benim yerimde olsanız pişman olur muydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pişman olunca ne olacak . Sadece kendini üzeceksin . Bence hiç kafaya takma bunları okuluna devam et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:34:47 >
  • düştükbeabi D kullanıcısına yanıt
    Siz olsanız böyle mi yapardınız? Üniversite önemi var mı sizce şuna tıpta?

• Hocam tyt yi asla yapamayacak biriyim ama tyt 90 k idi bir sene de tyt yi 20k ya çekmek çok zor. Paragraf çözemiyorum zaten

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:34:38 >
  • Hata yapmış olsan ne olacak. Sen geleceğe bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam mezuna kalıp çekme durumu çok farklı ben de bu sene çok şükür baya ilerlettim siralamami ama arkadaşın durumu iyiyse okusun üniversitesini mis gibi . Boşuna mezuna kalıp kendini yipratmasina gerek yok bence

Ben mf4cuyum o konuda ne desem yalan olur. Forumda illa git tıp öğrencisi vardır . Onlara sorarsanız daha sağlıklı bilgiler elde etmeniz mümkün olur.

• dostum bende bu sene kazandım 3.senemde 36kdan 16ya çektim ama psikolojimiz çöktü be reis aile durumum olsa neyine kalırdım çekilir mi bu senin mis gibi durumun varmış hayla kalsamıydım diyorsun yoluna bak zaten 6 yıl bittiğinde mesleğine başladığında bunlar aklına bile gelmez biz zevkine mi kaldık maddi durum olsa ilk sene 47 binden giderdim
  • Up

• Hocam sizin hastalığınız var bu hastalık daha da ilerleyebilir sizi sene boyu rahatsız edebilirdi takma kafana

• beeqee kullanıcısına yanıt
    Eğer mezuna kalıp iyi gelmeseydi kesinlikle daha ilerleyecekti hocam haklısınız bazen keşke diyorum 9. Sınıfta bu hastalığa yakalanmasam yapabilir miydim sınavı.. normalde çalışkan biriydim her sınıfta ama lise de hastalığa yakalanınca hayatım değişti 2 sene boyunca sınıf sonuncusu olmuştum.

• Öncelikle mezun başarı oranı niçin az olsun ki ama bencede iyi yapmissiniz kafanızı takmayın okulunuzu okuyun duzgunce ailenize ileride destek olursunuz okula göre atama olmaz ama pratisyenler pek atanamayacak diyorlar o doğru tip kontenjanlarinin artışından pratisyenlige yönelimden dolayı ama tus tabiki kalkmaz çalışan tusta istediği uzmanlıgi secer 2.sınıftan sonra odaginizi oraya verin saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letonya -- 19 Temmuz 2019; 13:40:33 >
  • İyi yapmışsın hocam canını sıkma.
    Durumun da varmış bir yıl kolay değil sonuçta rahatsızlıkların varmış hem.
    Geçmiş olsun.

• Geçen seneden hatırlıyorum sizi hata falan değil boşverin tıpta olduğunuz okulda çalışmaya devam edin👍

• Bence de hata değil ama bunu hastalıktan dolayı demiyorum okuduğun bölüm tıp diye yazıyorum ne kadar kötü bir eğitim alabilirsin ki hem gerçekten isteseydin ve o gücü kendinde görseydin mezuna kalırdın bence .

Okb hastalığın çok mu ileri seviyede ? Bu hastalığı olan her kişi hayatını etkileyecek şekilde etkilenmiyor prozac falanla sorun olmuyor Allah’a şükür eğer ağır seviyedeyse yazdığım gibi iyi yapmışsın ama sadece okb diye büyütüyorsan hata edersin (mezuna kalmak için değil kendini ötekileştirmek adına ).

• 9 ve 10. Sınıfta ultra seviyedeydi bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum ama çok ağırdı 10 kilo filan aldırdı bana yanında kabızlık vs. Prozac ı çok kısa bir dönem kullandım ama işe yaramadı takıntılarım arttı bırakmak zorunda kaldım

O zaman hocam iyiki kalmamışsın bence sen okulunda oku bunları düşünme ben senin bu kadar ağır okb hastası olduğunu bilmiyordum bende de var o şekilde sanıyordum geçmiş olsun tekrar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.