Şimdi Ara

Mezuna Kalmalımıyım ??? (LÜTFEN 1 DK BAKIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Mezuna Kalmalımıyım ??? (LÜTFEN 1 DK BAKIN)

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2017)
Giriş
  • 92k MF4 Mühendislik istiyorum gidersem fakatgitmezsem kaçlara çekerm tahmin edemiyorum yani hiç bilmgim yok aslında ygs ve lys ye hazır olarak girmedim sadece sınavlardan 2 ay önce başladım çalışmaya ve lys ye ygs den önce bir gram bakmadım + 12 sınıf konularının hiçbirini takip etmedi çalışmadım Yani hazır bir şekilde girersem çok umutluyum kendimden ama diger tarafta 1 sene daha bu stresi yaşamak ve zaten çok sinirli ve stresli olmamdan dolayı çıkan sinirsel hastalıgım bana neler yapar bilemiyorum çok yardımcı olabilirsiniz lütfen yorum ve oylarınızı eksik etmeyin tavsiynizi dikkate alacağım ayrıca mezunlukta en çok sıkıntı çekilen konular yan aile filan bunları belirtirseniz sevinirim ayrıca iyi bir üniversite hayali ve bir ömür bu mesleği yapacak olmamdan dolayı çok iyi tercih yapmalıyım lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wewoxair -- 4 Temmuz 2014; 12:41:32 >

• Elleriniz dert görmesin oylayın arkadaslar :D
  • Ben olsam kalırdım.Sende potansiyel var belli...
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Ben olsam kalırdım.Sende potansiyel var belli...

ahah nasıl anladın yav ordaan :D
  • Geçen sene: YGS-75K LYS-45K
    Bu sene: YGS-10K LYS-5K

Tercihleri bekliyorum ve muhtemelen istediğim yer olacak. Kendine güveniyosan kal. Geçen sene sırf 1 sene kalmayı gözü yemeyip saçma sapan bölümlere giden o kadar çok arkadaşım varki hepsi pişman oldu keşke kalsaydık 8 ay sıkardık dişimizi iyi bir yere giderdik demeye başladılar. Ama dediğim gibi kendine güveniyosan ve ''çalışacağına inanıyosan kal''. Aynı zamanda mezun kalıp derecesini daha geriye çeken arkadaşlarım da var çalışmadıkları için. Eğer kalmaya karar verirsen bikaç tavsiye vereyim. Arkadaş ortamından uzak dur. Arkadaşlarınla aynı dersaneye gitme. Benim gittiğim dersaneden 1 tane bile arkadaşım yoktu illaki dersaneden bikaç arkadaşın olur onlarla geçirmeye bak 8 ayı. Onun dışında söylenecek çok şey yok aslında çalışmadan olmuyor ama çalışınca da iyi oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1237

Geçen sene: YGS-75K LYS-45K
    Bu sene: YGS-10K LYS-5K

Tercihleri bekliyorum ve muhtemelen istediğim yer olacak. Kendine güveniyosan kal. Geçen sene sırf 1 sene kalmayı gözü yemeyip saçma sapan bölümlere giden o kadar çok arkadaşım varki hepsi pişman oldu keşke kalsaydık 8 ay sıkardık dişimizi iyi bir yere giderdik demeye başladılar. Ama dediğim gibi kendine güveniyosan ve ''çalışacağına inanıyosan kal''. Aynı zamanda mezun kalıp derecesini daha geriye çeken arkadaşlarım da var çalışmadıkları için. Eğer kalmaya karar verirsen bikaç tavsiye vereyim. Arkadaş ortamından uzak dur. Arkadaşlarınla aynı dersaneye gitme. Benim gittiğim dersaneden 1 tane bile arkadaşım yoktu illaki dersaneden bikaç arkadaşın olur onlarla geçirmeye bak 8 ayı. Onun dışında söylenecek çok şey yok aslında çalışmadan olmuyor ama çalışınca da iyi oluyor :)

Benim için büyük bir örnek olabilirsin aslında

zaten bikaç gün sonra bir kitap açıp bakmayı düşünüyorum simetri filan nasıl olacak diye çok merak ediyorum aynen sonuçta ömrümü geçireceğim bir meslek olacak olmuşken iyisi olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayım kaldı, yaRdım edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide şöyle birşey var babam başta olmak üzere gelecek sene sonunda kaldığıma değer bir sıralama yapmanm lazım ki aklımda hiç pişmanlık olmasın aslında bundan sonra tek soru yeterince çalışır mıyım ?
  • UP
  • oylar :D
  • aynı durum bendede var seneye kalıcam çalışırsan neden olmasın işte gelip buraya çalışırmıyım diye sorma kendine sor o soruyu eğer aklında şüphe varsa kalma
  • Ging_Gral kullanıcısına yanıt
    aslında şüphe orda değil de mühendislikler için çekebileceğim sıralama çok fark eder mi yani değecek mi sorun 1 senenin boşa gidip gitmemesi konusu
  • takip
  • up
  • Hayla veremediğim kararrr :/
  • Dostum aslında 92k ya karadeniz teknik makine okuyabilirsin. He dersen ki oraya gidemem. O zaman mezuna kal. Zamanın bol olur. İyi bi çalışmayla ileri çekersin. Geriye düşüceğini zannetmiyorum. Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kar tek makine nasıldır ? bilgin var mı
  • bende bu sene 23k yaptım seneye kalıcam.. kal kardesım korkma cekersın Allahın izniyle bu sene temeli oturtmuşsundur zaten az cok seneye itü odtü felan gidersin inşallah :)
  • Kardes bende senin kafadayım ve 10 gündür bunu düşünüyorum. asıl olarak sunu merak ediyorum; İtü ödtü kazanmadığın sürece tüm üniversitelerin mühendislik eğitimi neredeyse aynı mıdır? Yoksa 40-50k larda iyi üniversite var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.