Şimdi Ara

Mezuna kalmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12. Sınıfım TYT 75 85 AYT 40 45 net yapıyorum ve mezuna kalmayı düşünüyorum baya planladım herşeyi ama aileme konuyu açamıyorum.
    Öncelikle planlarım şöyle

Bir etüt merkezine yazılacağım ve diğer derslerden özel ders alacağım Behzat rasuli alacağım
    Daha da anlamazsam youtubedan bir kez daha dinleyeceğim
    Temin edeceğim kitaplar şunlar
    Mezuna kalmalı mıyım ?

Mezuna kalmalı mıyım ?

Mezuna kalmalı mıyım ?

Mezuna kalmalı mıyım ?

Mezuna kalmalı mıyım ?

LİMİT TÜREV İNTEGRAL VB KONULARDANDA GEREKİRSE FASİKÜLDE ALMAYI PLANLIYORUM

DÜZENLİ BİR ÇALIŞMA İLE KAÇ BİNE GİRERİM SENEYE yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar...

• ANKET
    ek olarak ankete katılırsanız sevinirim
  • Duzenli calismayla kac bine girersin onu sen dahil kimse bilemez .
    Hayallerin icin 1 sene cok degil ama sen yine de son 40 gun kalmis calis cabala son gucunle . Sonucta sinav aninda neler olacagi bilinmez belki sorular senin kolayina gelecek . Yani mezuna kalacagim diyip simdiden birakma calismayi yoksa buyuk hata yapmis olursun . En azindan sonuc istedigin gibi gelmezse ailene karsi yuzun olur , elimden geleni yaptim diyebilirsin .
    Ailene konuyu acmak icin zorlanma . Veya bunun icin kendini suclu hissetme . Ailen sana destek olmali ki eger sene icinde gercekten calistiysan ve ailende bunu gorduyse sana destek olacaklardir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim seneye ne olacağı belli değil bence kalma
  • şu tyt puanını seneye kullanma olayı var önümüzdeki sene cidden sıkıntılı bu puan koruma yunden kalan cok olur o yuzden sistem değişse bile bu değişmez gibi geliyor kalmadan önce 3kere düşün konu açma olayı ise tercih döneminde okula git insaflı tatli dilli bir hocan varsa anlat ona kalmak istiyom aileme anlatamıyom diye senin yerine halletsin ben öyle yaptım çünkü beni dinlemiyorlardı
  • 12 ler ve mezunlar hunharca kal derken 11 ler daha fazla rakip istemedikleri için kalma diyor. ailenin tepkisi ve kendi isteğinin doğrultusunda devam etmelisin bence yorumlar çıkarla alakalı
  • Ben 100k dan mezuna kaldım şu an tyt 95 civarı ayt 55 65 arası yapıyorum çalışma heyecan birçok faktör var geçen yıl bundan 4 5 kat fazla çalışıyordum ama düzen falan her şey çok önemli , zaman da çok hızlı geçiyor hedefin için kalmayı göze alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ybs okusam işsiz kalır mıyım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hedefin yüksekse kal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm müfredatın kitabını zart diye alma kitapçıda gezmenin de ayrı bir zevki var. Ayrıca neyin ne olacağı belli değil sınav sistemi değişirse patlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ditrado -- 19 Mayıs 2018; 23:3:7 >
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    +1

• Mufredat seneye degisiyor kalkan konular falan varmis kitaplari simdiden almaya falan kalkma bence su 40 gunde elinden geldigince calis simdi calismassan seneyede calismassin bende mezun dusunuyorum ama tutunmaya calisiyorum en azindan su 40 gunde baya bi konu bitirip yaz tatilimi biraz daha rahat gecirmek istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kal hocam bi hedefin var ise .
  • mezuna kalacaksan kitaplarını yavaş yavaş al ben de senin gibi yaptığım için hiç tyt ayt kitabım yok hepsi ygs lys, güzel denen kitapları alamıyorum hep önceden aldığım için
  • Hocam yarini suan bosver su 1 bucuk aya odaklan. Netlerini iyice arttirmaya bak ve sinavda son darbeyi vur. Bakarsin istediklerin olur zor degil. Baktin denedin ama olmadi o zaman tekrar dene ama pes etme.

Arkadaslarin da dedigi gibi suan bir iki kitap al alabildigin kadar az al. Cunku mufredat buyuk olcude degisiyor gelecek yila, matematikte turev integral trigonometri cok daha sade hallere burunecek.

• La Pluie kullanıcısına yanıt
    2018-2019 müfredat farkı ne eklenen konu var mı

• Hocam hangi konular olduğunu biliyor musunuz?

• yslf kullanıcısına yanıt
    Vektorler ve koniklerin kalktigini biliyorum sadece digerlerini bilmiyorum malesef

• Teşekkürler hocam eklenen konu var mı onu merak ediyorum özellikle

• Mezunların önünü açın 1 sene daha bekle hem hedefin varmış senin hayatın verdigin karar aileni değil seni etkileyecek .İstedigin bölüme gidip de mutsuz olmaktansa 1 sene kas hedefin için çabala
  • yslf kullanıcısına yanıt
    Okulda sorarim ogrendigim bir sey olursa seni haberdar ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.