Şimdi Ara

Mezuna Kalmak mı ek tercihte farklı bölüm mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek tercih yaptım Daü hukuk a virgülle giremedim şanssızlık oldu hayalim küçüklükten itibaren hukuktu sizce mezuna kalıp iyi bir çalışmayla hukuk için hazırlanmalı mıyım yoksa ek tercihte daü psikoloji pdr ye mi yönelsem ? bunu deme amacım aslında biraz korkularım ama şunuda belirtmem gerek hukuk için eğer mezuna kalırsam sabah akşam her şeyimi vereceğime eminim ama bu tedirginlik beni düşündürüyor ?

• kal bro bak ne güzel hayallerin varmış eğer o hayaline ulaşamazsan kalır içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan66bjk

kal bro bak ne güzel hayallerin varmış eğer o hayaline ulaşamazsan kalır içinde

Haklısın yorumun için sağol kardeşim.
  • merhaba bende bir şey sorcam. benim ilk senem ve ikinci seneye kalmayı istemiyorum acıkcası kalırsam muutlaka hedefler cok yukselecek ama cok agır geliyo gözüme.meslek lisesi,bilgisayar cıkıslıyım ve yönetim bilişim sistemlerini tercih etcem ek tercihte.ilk tercihlerde vermedim ama daha sonra pişman oldum cünkü burdur mehmet akif ersoy üni bana geliyodu ve ygs6 dan ek puan veriiyo bizim bölüme. sorum ise ek yerleştirmeler de ek puanlı tercih var mı ? yani ben burduru tercih edersem ek puanlı puanımla tercih edecem değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsarlar

merhaba bende bir şey sorcam. benim ilk senem ve ikinci seneye kalmayı istemiyorum acıkcası kalırsam muutlaka hedefler cok yukselecek ama cok agır geliyo gözüme.meslek lisesi,bilgisayar cıkıslıyım ve yönetim bilişim sistemlerini tercih etcem ek tercihte.ilk tercihlerde vermedim ama daha sonra pişman oldum cünkü burdur mehmet akif ersoy üni bana geliyodu ve ygs6 dan ek puan veriiyo bizim bölüme. sorum ise ek yerleştirmeler de ek puanlı tercih var mı ? yani ben burduru tercih edersem ek puanlı puanımla tercih edecem değil mi ?

evet ek puanlı puanınla tercih edersin.

• Durumun varsa git derim 1 sene kaybetme
  • teşekkürler. ösym'nin klavuzu yayınlamasını bekliyoruz artık ona göre tercih edip bekliyecez. yurt ve burs işlemleri ve ders kayıpları ne olcak hiç bilmiyorummm
  • up up up
  • Doğu akdeniz demek istedin heralde ? Kıbrısta mı yaşıyorsun neden illa doğu akdeniz üniversitesi ? Lefke - Hukuk gelir sana orayı virgülle kaçırdıysan..

Şimdi psikoloji, pdr de güzel bölümler ama hukukla kıyaslama yapılması saçma.. Enerjin varsa kal bence ama yok diyorsan psikolojide pdr de güzel bölümler.. Ama dediğim gibi lefke - hukuk olmuyor mu ?
  • daü değilde başka ünide hukuk geliyorsa git.gelmiyorsa kal ki gelir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakikat66

Doğu akdeniz demek istedin heralde ? Kıbrısta mı yaşıyorsun neden illa doğu akdeniz üniversitesi ? Lefke - Hukuk gelir sana orayı virgülle kaçırdıysan..

Şimdi psikoloji, pdr de güzel bölümler ama hukukla kıyaslama yapılması saçma.. Enerjin varsa kal bence ama yok diyorsan psikolojide pdr de güzel bölümler.. Ama dediğim gibi lefke - hukuk olmuyor mu ?

Lefke avrupa hukuk iyi degil kampus kotu degmez dau nun kalitesinin yanina yaklasamaz dau hukuk mezunu hakim savcilik vs sinavlarindada cok basarili bana kalirsa kivrista odtuyle beraber okunacak tek unv.izmirede otryrm ama kibrisa bir kac kere gezi amacli gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

quote:

Orijinalden alıntı: Hakikat66

Doğu akdeniz demek istedin heralde ? Kıbrısta mı yaşıyorsun neden illa doğu akdeniz üniversitesi ? Lefke - Hukuk gelir sana orayı virgülle kaçırdıysan..

Lefke avrupa hukuk iyi degil kampus kotu degmez dau nun kalitesinin yanina yaklasamaz dau hukuk mezunu hakim savcilik vs sinavlarindada cok basarili bana kalirsa kivrista odtuyle beraber okunacak tek unv.izmirede otryrm ama kibrisa bir kac kere gezi amacli gittim

Sen hukuk mezunu olunca ne olmayı düşünüyorsun ? Memur olarak avukat mı ? Hakim-savcı mı ? Eğer bunları düşünüyorsan zaten bence tüm üniversiteler aynı kapıya çıkıyor 4 yıl oku çalış memur olarak avukat ol az para değil kazandıkları.
    Hıı özel olarak kendi işimi yapcam dersen orası ayrı tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.