Şimdi Ara

MEZUNA KALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar neden herkes mezun oluyor anlamıyorum forumun gazına gelmeyin bu sınav sistemine asla kalınmaz ne olacağı belli olmuyor sınava anına bağlı oluyor ya sınav anında başınıza bir iş gelirse ya da kötü bir şey olursa bilemezsiniz. sınav sistemi her sene daha kötüye gidiyor seneye Bu seneden daha iyi geleceğini düşünmüyorum çünkü hem insanlar sistemi çözmüş hem de sorular Kaliteli sorulmuyor formüller soruda veriliyor ve paragraf şeklinde sorulduğu için insanlar çalışmadan da yapabiliyor. eskiden ygs-lys zamanında sorular kısa ve çalışanı yapabileceği şekilde olurdu ve çalışan yapardı soru sayısı çok olduğu için de bir soru çok kişi atmazdı. Bu sistemin maalesef hiç iyi yanı yok. ve etrafınızda çok mezuna kalan var diye sürü psikolojisine uyup kalmayın sonra puanınızı düşürürseniz çok çok çok çok üzülürsünüz. Eğer çok kötü puanınız yoksa sırf tıp için mezununa kalmayın. Tek meslek tıp değil bunu bu kadar büyütmeyin
    Dünyada hiçbir yerde böyle bir şey yok . Tıp tıp tıp diye ömrünüzün 5 senesini harcayan var saçmalık bence bu ülkeden gitmek bu sistemden kurtulmak için her şeyi yapin Bu sistem sizi köle ediyor belki de hiçbir tutunacak dalınız yok ve sınava bir amaç belirleyerek ona tutunarak onun olması için mezunu kalıyorsunuz bilemiyorum ama kesinlikle hayatınızı yaşayın ve bence sene kaybetmeyin. Kimsenin gazına gelmeyin kalbinizi dinleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhligoky -- 29 Temmuz 2020; 23:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalin abi egitim artik bir ticaret yolu oldu ulke neyle donecek 700 mn para kaldirmis adamlar 2 gunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 29 Temmuz 2020; 23:32:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen hiç mezuna kaldın mı hocam?

• Hocam mezuna kalıp sıralamalarını çok iyi yerlere çekenler var bence kişinin içinde kalmasındansa mezuna kalıp tekrar denemesi daha iyi olur mezuna kalmayıp bir yer yazanlar da okulu bırakıyor forumda kırıkla hazırlanan bölümü bırakan azımsanmayacak sayıda insan var

• Up

• Mezuna kalmak kadar yormaz bence okurken girmek. Ve mezuna kalınca insanların çoğu evden dışarı çıkmıyor hayatını hapishanede yaşıyor hayat kısa ve sadece Türkiye'de geçen bir üni için değmez hemde bu sistemi kim hazırlıyor üni mezunu bile olmayan insanlar onlar sizi olcemez . Elinden geleni yapanlar mezuna kalıyor anlamıyorum bu sene berbat gelmiş 78 ayt felan yapıp 15k gelen var ve mezun düşünüyor sen bu sistemde her şeyi yapmışsın ve olmadı diye kalıyorsun bu senin suçun değil sistemin suçu bu zihniyete anlam veremiyorum

• Hocam bırak kendi hür kararını versin millet. Belki daha iyi yapacak millet? Sistem her gün kötüye gidiyor diye bir dünya yok. ÖSYM soru havuzunun en kalitesiz sorularını sordu.
    ÖSYM istese içimizden geçerdi bu yıl.

• Sonuna kadar katılıyorum.Bu sınav sisteminde mezuna kalanın aklı yoktur bence.her bir yıl bir önceki yılı aratıyor.Seneye de 2020 aranıcak..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediğin her şeye katılıyorum fakat hayaller/gerçekler diye bir şey var bu ülkede.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    jesus christ it's jason bourne
  • Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Arkadasta onu diyo iste , 2021de de kalitesiz sorulmayacagi ne malum? Hocam yanlis anlamayin herkesin kendi tercihi ama cidden sistem tikandi. Herkes direncli bakteri gibi oldu , sistemi cozdu .

• İyi bir sıralama yada yazılabilcek tatmin edici bir bölüm varsa bence bu yıl yazılmalı. Geleceğin ne getireceğini bilmiyoruz. Bugün corona var yarın x virusu vs gelir. Yine fırsat yılı şeklinde bir açıklama gelir ve herkes 2020 arar. Belki de ösym normal olması gereken çizgisine döner adam akıllı bir sınav yapar bilemeyiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.