Şimdi Ara

Mezuna Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha sınava girmeden mezuna kalmaya karar verdim, ailem her ne kadar bu konuda baskı yapsada ben kararımı verdim bi kere.

Öncelikle 12ye kadar mfydim 12'nin 2.dönemi tm ye geçmeye karar verdim.

Karar verdim ama çalıştımmı bi sorun.

Sınava çalışmaya bundan 1.5 ay önce sınavların öne alındığı açıklandığında başladım.

Ondan birgün önce elimde dabanca memoliyim ben diye evin içinde geziniyordum işte sınav bilincim buydu.

Neyse 1 ay çalıştım ettim ama gerçekten çalıştım günde 10-15 saat ve ayt netlerimi 20-25 arasından 50-55 net arasına taşıdım.

Bana göre bu gerçekten çok iyi bir sonuç sizin için nasıl onu bilemem.

Ve bu sonuçlar neticesinde sınav bilinci oluşmuş, çalışma azminii bulmuşken hedeflerim doğrultusunda mezuna kalmaya karar verdim

Sizlerden mezuna kalmış kalmamış sınavdan güzel sonuç elde etmiş kardeşlerimden nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl daha başarılı olabilirim, bu soruların cevaplarını alabilirsem ve bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Not:Dershaneye gitmeyi düşünüyorum.

Bu konudada ne düşündüğünüzü belirtirseniz sevinirim.

• Hedefinden çok mu uzaksın şuan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😅 Şimdi buna nasıl cevap verdem bilemedim.
    Tm ye ilk feçtiğim zaman hedefim yeditepe hukuktu,
    ondan sonra baktım yok bunu yapamıcam ist hukuk dedim oda olmıcak tas selçuk hukuğa kadar düştüm ondan sonra işte mezuna kalma fikri geldi.

Yani diceğim o ki hedeflerimin şu an hepsinden çok uzağım ama gerçekten iyi çalışırsam istediğim tüm üniversitelere girebileceğime inanıyorum özgüven tavan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor,bence sınav sonucuna bakıp karar vermen daha doğru olacak bende geçen sene mal gibi 4 ay önce falan bırakmıştım sınava kadar devam et bence ne de olsa kardır sınav sonucu belli olduğunda düşün bence
  • Sınavdan sonra keşke biraz daha çabalasaydım son günlerde de şu an mezuna kalmasaydım deme ihtimaliniz yüksek. Nerden mi biliyorum? Kendim yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oklopsun

Doktor,bence sınav sonucuna bakıp karar vermen daha doğru olacak bende geçen sene mal gibi 4 ay önce falan bırakmıştım sınava kadar devam et bence ne de olsa kardır sınav sonucu belli olduğunda düşün bence
    Kanka işte ben sınava 3 hafta kala verdim bu kararı ve sırf bir yerlere gitmiş olmak için tercih yapmak istemiyorum.
    Görünen köy kılavuz istemez Şu anki netlerimle 50-60k civarı yapıyorum diyebilirm ve kıytırık bir hukuk fak bile 30-40 binden alıyor.
    O yüzden pişman olacaksamda hayatımın her anında değil sadece 1 yılında olmayı göze alabileceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3A0C89CB0

Sınavdan sonra keşke biraz daha çabalasaydım son günlerde de şu an mezuna kalmasaydım deme ihtimaliniz yüksek. Nerden mi biliyorum? Kendim yaşadım.
    Bunu gerçekten çok düşündüm kafa yordum,darlandım,göğsüm sıkıştı ben bu 1 yıl ne yapıcam diye ama sonra hedeflerim ve hayallerim aklıma gelince o geçecek 1 yılın çokta önemli olmadığını hisettim.

Ve şu sınav bilincinden çıkmazsam güzel işler yapacağıma eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezuna kalmak
    geçen ay açıldı
    Mezuna kalmak.
    10 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mezuna kalacaksan dersaneye gitmeni öneririm mutlaka
  • allah başka dert vermesin tabi ama ben psikolojik olarak da sağlık olarak da çok çektim mezun senemde ne kadar takmıyorum desem de insan değişik oluyor..

• mezuna kaldım hayatım karardı (2018 mezunuyum geçen sene yerleştim)

mezun+ hazırlık

20 yaşında 1. sınıf olucam

24 yaşında okul bitecek

çift anadal hayalim vardı onu yapamicam yaparsam 25te biticek

herkesten büyük olacaksın çok zor ve çok kötü, millet 21-22 bitirirken sen 25te bitireceksin. Mezuna kalmayı tavsiye etmem ya özele gidin 1 sene ortalama kasıp burs almaya bakın ya da devlet neresi geliyosa gidin. Başka hayatlar kararmasın.

Mezuna kalmak normal bir şey değildir. Ben de internete kandım normal sandım herkes kalıyor dedim de öyle bir şey yok. Sempatikleştirilmiş adı mezuna kalmak, doğrusu: kazanamadım bir sene daha hazırlanıcam üniversiteyi 2. girişimde kazanacağım

çok pişmanım mezuna kalmak hayatımı söndürdü halbuki lisede süper bi hayatm wardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 15 Haziran 2020; 21:9:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiac956

mezuna kalacaksan dersaneye gitmeni öneririm mutlaka
    Evet dershane düşünüyorum fiyat aldım tanıdık dershanede çalışıyor benimle gel 5bin tl hallederiz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

mezuna kaldım hayatım karardı (2018 mezunuyum geçen sene yerleştim)

mezun+ hazırlık

20 yaşında 1. sınıf olucam

24 yaşında okul bitecek

çift anadal hayalim vardı onu yapamicam yaparsam 25te biticek

herkesten büyük olacaksın çok zor ve çok kötü, millet 21-22 bitirirken sen 25te bitireceksin. Mezuna kalmayı tavsiye etmem ya özele gidin 1 sene ortalama kasıp burs almaya bakın ya da devlet neresi geliyosa gidin. Başka hayatlar kararmasın.

Mezuna kalmak normal bir şey değildir. Ben de internete kandım normal sandım herkes kalıyor dedim de öyle bir şey yok. Sempatikleştirilmiş adı mezuna kalmak, doğrusu: kazanamadım bir sene daha hazırlanıcam üniversiteyi 2. girişimde kazanacağım

çok pişmanım mezuna kalmak hayatımı söndürdü halbuki lisede süper bi hayatm wardı
    Eyvallah kanka ya çok iyi moral oldu.
    Bu arada kim 21-22 de üni bitiriyo allah aşkına.
    O zaman tıpçılar ölsün yani ne diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AC4AEB43

Eyvallah kanka ya çok iyi moral oldu.
    Bu arada kim 21-22 de üni bitiriyo allah aşkına.
    O zaman tıpçılar ölsün yani ne diyim.

Alıntıları Göster
    tıp ayrı bir şey

4 yıllık okuyanların çoğu 22de bitirir

ben aptal olduğum için 24 veya 25te bitecek herkesten büyük kalıcam okulda da
  • quote:

tıp ayrı bir şey

4 yıllık okuyanların çoğu 22de bitirir

ben aptal olduğum için 24 veya 25te bitecek herkesten büyük kalıcam okulda da

Alıntıları Göster
    Hangi bölüm?
  • quote:

Hangi bölüm?

Alıntıları Göster
    Dandik bir bolumdeyim

• quote:

Dandik bir bolumdeyim

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun reis.

Yani bunu kendin söylerken bile dandik bir bölüm diyorsun adını söylemiyorsun
    Eğer mezuna kalmazsam bende o dandik bölüme gidicem.
    eğer mezuna kalırsam hukuk okuyan 25 yaşında mezun birisi olurum.
  • quote:

geçmiş olsun reis.

Yani bunu kendin söylerken bile dandik bir bölüm diyorsun adını söylemiyorsun
    Eğer mezuna kalmazsam bende o dandik bölüme gidicem.
    eğer mezuna kalırsam hukuk okuyan 25 yaşında mezun birisi olurum.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

Aslında ben sozelde 20 bin yaptim (hamda 14 obp geri atti)

Ogretmenlik filan yazabilirdim

Esit agirlikta 300k oldum eadan yazdim dandik ama bu bölüme yeteneğim var

Ve asıl hayalim çift anadal icin okula da çap amaciyla girdim

Biraz kumar yani. Tutmazsa bitince sözleşmeli subay veya polislik düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 15 Haziran 2020; 21:46:38 >

• entry nick
  • Boğaziçinde ekonomi vs okusaydınız bu yaşta gene pişman olur muydunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.