Evet gençler herkese selamlar. Daha sınava girmeden mezuna kalmaya karar verdim, ailem her ne kadar bu konuda baskı yapsada ben kararımı verdim bi kere. Öncelikle 12ye kadar mfydim 12'nin 2.dönemi tm ye geçmeye karar verdim. Karar verdim ama çalıştımmı bi sorun. Sınava çalışmaya bundan 1.5 ay önce sınavların öne alındığı açıklandığında başladım. Ondan birgün önce elimde dabanca memoliyim ben diye evin içinde geziniyordum işte sınav bilincim buydu. Neyse 1 ay çalıştım ettim ama gerçekten çalıştım günde 10-15 saat ve ayt netlerimi 20-25 arasından 50-55 net arasına taşıdım. Bana göre bu gerçekten çok iyi bir sonuç sizin için nasıl onu bilemem. Ve bu sonuçlar neticesinde sınav bilinci oluşmuş, çalışma azminii bulmuşken hedeflerim doğrultusunda mezuna kalmaya karar verdim Sizlerden mezuna kalmış kalmamış sınavdan güzel sonuç elde etmiş kardeşlerimden nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl daha başarılı olabilirim, bu soruların cevaplarını alabilirsem ve bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Not:Dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Bu konudada ne düşündüğünüzü belirtirseniz sevinirim. |
Bildirim