Şimdi Ara

mezuna kalma fikri olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kötü gelirse kalırımdan ziyade kafamda oluştu artık bu yıl olmayacak diyenler var mı benim gibi? saçma sapan bi ygs ,çalışılmamış bi lys var elimde .mezuna kalma fikriyle gaza gelebiliyorum artık. siz neler yaşadınız ? fikriniz ne

• Ben mezuna kalcam bu sene geçen hafta ailemle konusmustum YGS pek kötü değildi ama hukuk isteğim yüzünden kalmam lazım Full mat kasıcam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende buyuk ihtimal ile kalacağım hic çalışmadım 270 geldi lysye çalışıyorum şuan temelim oluşuyor diyebilirim seneye 10 k icin zorlayacağım

• Bende de durum bu. Lys çalışılmamış değil ama istediğim yere çekecek duruma gelmeyecek olabilitesi var ama 1 aydır kendime gelemediğim için motivasyon 0.

• bende sadece fizik ve mat kasıyorum temel olsun diye bakalım ikisi iyi gelirse belki çekerim zaten
  • Bende %100 mezuna kalacağım. işin kötü yani müfredat degisti yeni kitaplar en geç yazın çıkar inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertkaya34

Bende %100 mezuna kalacağım. işin kötü yani müfredat degisti yeni kitaplar en geç yazın çıkar inşallah.
    quote:

Orijinalden alinti: ugurderman1

Bende %100 mezuna kalacagim. isin kötü yani müfredat degisti yeni kitaplar en geç yazin çikar insallah.

hocam bo?una para vermesene onlara kaçy de?i?ti zaten internetten kapatyrsyn onlary ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde ygs sıralamam kötü geldi lys kasıyorum bu yıl gidecekmiş gibi bakalım çekebilirsem ama zannetmiyorum, lys temelimi sağlam götürüyorum seneye kalırsam hedefim mf3ten 15k. Yeni kitaplardan mı çalışmak gerek seneye için?
  • Bi mezun olarak birkaç tavsiyem var.Kimisine göre bu süreç cok sancılı,arkadaslarından ayrı kalmak vs.Benim icin cok koşay oldu,cok güzel bir sene geçirdim,eglendim de ders de calıstım.Sıkıldıgım cok az zaman oldu,zaman su gibi akıp geçti.Fakat şunu goze almanız gerekiyor,ben sene basında demistim kendme o ygs gecen seneye göre cok iyi olmayacak hatta belki aynı olacak demiştim.Oyle de oldu,ygsde hakkını alan o kadar az ki.Bir gerçek var o da lys.Sene basından beri lys calısmak zorundasınız,yani her seyi bitirin demiyorum ama kendinize güvenecek ygs kötü gelse bile bırakmayacak kadat bilmeniz gerekiyor.Zaman kullanan icin cok büyük bi nimet ancak 2 ay var benim tavsiyem seneye kalacagım diye bırakmayın lysde her dey değişiyor.33k idim ben.Tamamen bıraktım o 3 ay ne yaptım hic bilmiyorum bombos geçirdim günlerimi,calıssaydım cekebilirdim,yapan vardı.Pisman mıyım değilim,tarih tekerrür etti ama aynısını bu sefer yapmıyorum.Bir mezunum 12den farkı pes etmemesidir ve kaybedecek seyleri olmasıdır.Simdi calısmak cok zor biliyorum aman ne olacak cekemem diyenler de var fakat sene sonunda yapablirdim diyeceksiniz.Calısın bildiginiz her sey kardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediğiniz yer gelmiyorsa içiniz rahat değilse takılmayın o kadar kalın mezuna.Benim 3.senem. Eğer içiniz böyle rahat edecekse gerçekten değiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Bi mezun olarak birkaç tavsiyem var.Kimisine göre bu süreç cok sancılı,arkadaslarından ayrı kalmak vs.Benim icin cok koşay oldu,cok güzel bir sene geçirdim,eglendim de ders de calıstım.Sıkıldıgım cok az zaman oldu,zaman su gibi akıp geçti.Fakat şunu goze almanız gerekiyor,ben sene basında demistim kendme o ygs gecen seneye göre cok iyi olmayacak hatta belki aynı olacak demiştim.Oyle de oldu,ygsde hakkını alan o kadar az ki.Bir gerçek var o da lys.Sene basından beri lys calısmak zorundasınız,yani her seyi bitirin demiyorum ama kendinize güvenecek ygs kötü gelse bile bırakmayacak kadat bilmeniz gerekiyor.Zaman kullanan icin cok büyük bi nimet ancak 2 ay var benim tavsiyem seneye kalacagım diye bırakmayın lysde her dey değişiyor.33k idim ben.Tamamen bıraktım o 3 ay ne yaptım hic bilmiyorum bombos geçirdim günlerimi,calıssaydım cekebilirdim,yapan vardı.Pisman mıyım değilim,tarih tekerrür etti ama aynısını bu sefer yapmıyorum.Bir mezunum 12den farkı pes etmemesidir ve kaybedecek seyleri olmasıdır.Simdi calısmak cok zor biliyorum aman ne olacak cekemem diyenler de var fakat sene sonunda yapablirdim diyeceksiniz.Calısın bildiginiz her sey kardır
    quote:

Orijinalden alinti: insurgent

Bi mezun olarak birkaç tavsiyem var.Kimisine göre bu süreç cok sancili,arkadaslarindan ayri kalmak vs.Benim icin cok kosay oldu,cok güzel bir sene geçirdim,eglendim de ders de calistim.Sikildigim cok az zaman oldu,zaman su gibi akip geçti.Fakat sunu goze almaniz gerekiyor,ben sene basinda demistim kendme o ygs gecen seneye göre cok iyi olmayacak hatta belki ayni olacak demistim.Oyle de oldu,ygsde hakkini alan o kadar az ki.Bir gerçek var o da lys.Sene basindan beri lys calismak zorundasiniz,yani her seyi bitirin demiyorum ama kendinize güvenecek ygs kötü gelse bile birakmayacak kadat bilmeniz gerekiyor.Zaman kullanan icin cok büyük bi nimet ancak 2 ay var benim tavsiyem seneye kalacagim diye birakmayin lysde her dey degisiyor.33k idim ben.Tamamen biraktim o 3 ay ne yaptim hic bilmiyorum bombos geçirdim günlerimi,calissaydim cekebilirdim,yapan vardi.Pisman miyim degilim,tarih tekerrür etti ama aynisini bu sefer yapmiyorum.Bir mezunum 12den farki pes etmemesidir ve kaybedecek seyleri olmasidir.Simdi calismak cok zor biliyorum aman ne olacak cekemem diyenler de var fakat sene sonunda yapablirdim diyeceksiniz.Calisin bildiginiz her sey kardir

tam aklımdan geçenleri yazmışsın. devamsızlık kalmadı zaten o yüzden seneye bırakmayı düşünüyorum zaten. ortam leş gibi okulda

• Fikirist kullanıcısına yanıt
    Evet,okuldan ben de nefret ediyordum.Okul gerçekten büyük bi engel.Zaten simdi o yüzden bu kadar huzurluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

kötü gelirse kalırımdan ziyade kafamda oluştu artık bu yıl olmayacak diyenler var mı benim gibi? saçma sapan bi ygs ,çalışılmamış bi lys var elimde .mezuna kalma fikriyle gaza gelebiliyorum artık. siz neler yaşadınız ? fikriniz ne

Mezuna kalmayi dusunen 98 liler bende bu sene mezun kalan bir kardesiniz olarak mezuna kalmayi dusunuyorsaniz ve bu sene olmaz diyorsaniz su 2 aylik arada salmayin ve derse abanin olmazsa kalin mezuna kalmak kolay degil....

• Eğer düzgün bi dersaneye gidecekseniz, çalışabileceğinize gerçekten inanıyorsanız korkmayın. Ben de korktum en başta ama gayet memnunum halimden, geçen yıl 35K bu yıl 20K oldu ama düşürebilir arkadaşlarım da var yani yükseltmek size bağlı tamamen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Eğer düzgün bi dersaneye gidecekseniz, çalışabileceğinize gerçekten inanıyorsanız korkmayın. Ben de korktum en başta ama gayet memnunum halimden, geçen yıl 35K bu yıl 20K oldu ama düşürebilir arkadaşlarım da var yani yükseltmek size bağlı tamamen.

ygs 3 k dan 19 a düşüren arkadaşım var. ama lys de o işler öyle olmaz diye düşündüğüm için içim rahat biraz. çalışırsam lys yapacağımı biliyorum ama zaman sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Eğer düzgün bi dersaneye gidecekseniz, çalışabileceğinize gerçekten inanıyorsanız korkmayın. Ben de korktum en başta ama gayet memnunum halimden, geçen yıl 35K bu yıl 20K oldu ama düşürebilir arkadaşlarım da var yani yükseltmek size bağlı tamamen.

ygs 3 k dan 19 a düşüren arkadaşım var. ama lys de o işler öyle olmaz diye düşündüğüm için içim rahat biraz. çalışırsam lys yapacağımı biliyorum ama zaman sıkıntılı

Hocam ben geçen yıl 35k'dan 57k'ya düşürdüm ama hiç çalışmadım yani büyük bi mallık yapıp. Bu yıla bıraktım tıp olsun diye, 20K geldi lys de nolcak bakalım.
    Hocam ygs her ne kadar sadece çalışınca olmasa da -yani sınav anı çok önemli etmen- lys böyle değil, sen ne çalıştıysan onu yaparsın, çalışmazsan da benim geçen yıl ki halim gibi mal olursun, olay böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 16 Nisan 2016; 16:01:31 >

• Buradaki herkese söylüyorum, istediginiz yeri kazanma olasiliginiz yüzde 1 bile olsa onu birakmayin. Çünkü seneye YGS-LYS müfredati degisiyor, yok 10.sinif konulari da ygs'ye alinmis, yok integralde hacimler kalkmis, yok bilmem ne degismis vs. ortalikta birçok söylenti dolaniyor ve ne olacagini hiç bilmiyoruz. Aslinda iyi bir etüt merkezi bulmak farz oldu, ya da halk egitim merkezi diyecem de kim ugrascak

Tek dilegim, umarim fazla oynamamislardir müfredatla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tale -- 16 Nisan 2016; 16:16:21 >
  • insurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden okula gidip gelmek günde zaten 2 saatimi alıyor dahası çalışma ortamı filan yok hocalarda haklı ders işliyorlar devamsızlık cabası YGS 102k geldi ygs4 'te normalde TM ogrencisiyim ama mata hiç calismayinca ve hukuk için tekrar hazirlanicam şimdiden mata başladım zaten seneye okul derdi filanda yok

• bende kalacağım ygs 125k çekmem zor çünkü sadece mattan permütasyona kadar geldim +türev integral bitti ama fizik kimya biyo hepsi duruyor yetişmesi imkansız.Umarım iyi bir sene geçiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bende kalacağım ygs 125k çekmem zor çünkü sadece mattan permütasyona kadar geldim +türev integral bitti ama fizik kimya biyo hepsi duruyor yetişmesi imkansız.Umarım iyi bir sene geçiririz.

benimde bom boş bi lys var. zamanında bin kere dediler ama dinlemedik.inşallah bu sefer güzel bir sonuç alırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.