Şimdi Ara

Mezuna kalıp 47k dan kaça çekilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs 2 116k dan 47k ya çeken biri ki ygs daha dershaneye başlamadan önce bile gelen netlerden daha kötü geldi
    Sizce mezuna kalınca kaça kadar çekilebilir
    Kendisi tıp istiyordu olmayınca diş Yafa yurtdışı düşünüyor
    Mezun mu yurt dışı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam gibi çalışırsan ilk 20bine rahat girersin ama adam gibi çalışırsan.
  • Gecen sene 50k daydim mezuna kaldım bu sene 19k dayim ama çok çok daha iyi de olabilirdi

• geçen yıl 32 bin olup mezuna kalan adam bu yıl türkiye 400.sü olduysa sen de sıkı bir çalışmayla ilk bine rahat çekersin
  • ilk bine kadar çekilir.
  • 50k daki bi arkım ygs de 38k yaptı galiba heyecan yapmış. lys de 40k yaptı.

gene 50k daki Arkım ygs de 20k yaptı. lys de 37k ya düşürdü.

ortak yanları tıp istiyorlardı dershanede ikiside 430 vs yapıyordu. 1.si tıp kazanamadı 2. si nin ailesi zengin parasıyla tıp okuyor

ben ygs de çok kötü heyecan yaptım sosyal 0 a 0. sürem vardı ama bakmadım işte. 56k geldi lys de 37k ya çektim. ilk sene 106k da idim.

burda olay kapesiteyi gösteriyor. ilk sene benim gibi boş çalışırsan olmaz. ama ilk iki örnekteki gibi çok çalışıp ta 50k ya girdiysen 2. sene pek bir yükselme bekleme. ben 35 net sosyal yapan biriydim. sosyal de 1 soru 1 puan etkiliyor. 25 yapsam sen hesapla. 37k üstüne 25 puan koy kac k fark ettirir ? sonuç tercih ettim gidiyorum.Senin 10k zekan olsada 10k dan gidemeyebiliyorsun kardeşim. normalde insanlar 5k çeker mezuna kalır ben 70k çektim 0 sosyale rağmen , bana gidecen dediler . hayhay dedim napim

• Duzgun bir calisma sistemiyle 40k lardan 15k lara çekmek o kadar da zor değil.ama ygs den sonra moralini bozmadan çalışmalarına devam etmen şart.2012 de 20k dan 6k ya çekmiştim bu sistemle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı durumdayız hemen hemen bende YGS 2 130 k dan 51 k ya çektim. Ama mezuna kalmicam ben .

• bende geçen sene mf3 92ydi 44e çektim
    mf4 110küsurdu 59a çektim

1 sene daha kalasım var ama bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 12 Temmuz 2015; 10:39:12 >
  • ilk senesinde 60k yapan bi arkadas ikinci senesinde 4k yapti ve suan tıp okuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor zey

ilk senesinde 60k yapan bi arkadas ikinci senesinde 4k yapti ve suan tıp okuyor

Hocam bu sekilde ornek varken ikinci senede max 10-20 k çekende var

• Lion kullanıcısına yanıt
    Tabi ama amacim yapılabilir oldugunu göstermek

• Mezuna kalıp 9a cektim tıp yazicam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.