Şimdi Ara

MEZUNA KALDIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selamlar, hedefim ilk 1000 tyt 90 100 arasindayim ama aytye yeni basladim konularin ve denemelerin yetismeyecegini bildigim icin mezuna birakma karari aldim. 1 ay kafa dinleyecegim mart basi gibi ayt baslayacagim haftada 1 tyt deneme atacagim. Eylul ayi gibi tum konu calismalarimi bitirmis olacagim. Eylulden sonra full deneme ve cikan yanlislara nokta atisi calisacgim. Sizce bu surecte farkli ne yapabilirim ve 16 ayda bu net araliginda biri ilk 1000 yapabilir mi?
    Tyt ayt ve msulere girecegim atmosferi yasamak icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BEF692D62 -- 24 Ocak 2023; 22:13:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şu an mezunluk çok cazip gözükür haziranda sınav önüne gelince keşke salmasaydım bu sınav tam benlik çözülebilirmiş dersin ve mezunluk başlarda toz pembe güzelken sonrasında kan ter gözyaşı depresyona döner sen hele bi şu sınava gir mezunluğu duruma göre düşünürsün çünkü hiiiiç kolay bir süreç değil

• Up

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Dogru demis kiral

• Hocam delirdin mi tyt netin iyi belli ki ayt temelinde var 5 ay otur çalış ilk bin olmasa da iyi bir sıralama yaparsın ne bu mezuna kalma sevdası anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 24 Ocak 2023; 22:26:29 >
    Hocam hedefim ilk 1000 odtu bilgisayar istiyorum gidip bos bir unide yillarimi heba edemem adam akilli 1 sene kalir odtuye giderim orada kendimi gelistirir, gelecegimi garanti altina almaya calisirm

• Hocam benim dediğim de sınava 5 ay varken kendini zorla olmazsa tatilini yazın yaparsın. 2023 Eylül de konuları bitirip 10 ay deneme mi çözeceksin sınava 5 ay varken çalış istediğin sıralama olmazsa yazın tatilini yap derim BENCE

• Evet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmak.
    9 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam anladim dediginiz, ailevi nedenlerden dolayi kendimi son sinirlarima kadar zorladim mental olarak 0a indim bu yuzden bu karari verdim bu ay olmasa mart nisan gibi kesin patliyacaktim.

• Hocam tyt bu kadar iyiyken 4 5 ayda aytyi parçalarsın sakın bırakıp 1 seneni çöpe atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir saçmalık yapma otur ayt çalış daha çok var, ayrıca seneye sistemin değişmeyeceği ne malum

• milfshake1 M kullanıcısına yanıt

ki degisecek

• isoz0 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam mental kalmadi bunun arka plani var bende biliyorum netlerim guzel ama aile faktorunu goz ardi edemeyiz.

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuc olarak tekrar sinava sokacaklar iktidar degisse bile bir senede egitim sistemi uzerinde koklu bir degisiklik olmaz sonuc olarak tekrar sinava sokacaklar.

• Mezun mental olarak daha zor

• milfshake1 M kullanıcısına yanıt
    Ocak basindan beri mental kalmadi hocam 23 gundur okudugum seyleri ne anliyorum ne de ilerleyebiliyorum. Kisir donguye girmistim

• Hocam 1 hafta yat dinlen bir şey yapma sonra devam et durumun iyi temelinde vardır hiç bir şeyin garantisi yok yazın o sıcağın da millet tatil yaparken ders çalışmak bayar. Biraz dinlenin sonra var gücünüzle çalışın baktın olmadı yazın dinlenirsin sonra 10 ay boyunca çalışmalarını yaparsın. Ailen sınava 5 ay kala mentalini bozuyorsa 16 ay boyunca hiç dayanamazsın. 5 ay boyunca elinden geleni yap hocam. Umarım pişman olmazsınız. Başarılar dilerim.

• great student onizuka kullanıcısına yanıt
    Hocam eylule kadar hedefimi yaptiktan sonra rahatliyacagim, dersin yaninda kendimi rahatlatacak cok aktivitem olacak, sosyallik konusundan bahsediyorsaniz pandemiden beri hic arkadasim yok ve ailem haric kimseyle merhaba merhabadan baska diyaloga girmedim bu pek dert olmaz.

Yaptim hocam, dinlendim toparlayamadim 16 ay boyunca rahat olacagim cunku abim gelecek ve evden gidecegim bu yuzden kafam rahat olacak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.