Şimdi Ara

Mezuna Kalanların Dertleşme Yeri (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan az çok kişi beni tanır..Ben ygsde 32. bindeydim.Lyslere ise doğru düzgün çalışmamıştı ve cumartesi günü resmen yamuldum kesinlikle seneye bıraktım artık .Ailem diyor fene çalış belki bildiğin yerden çıkar diye ama insan hedefinden koptu mu inanın çalışamıyor...Şimdi moralim çok bozuk ve herhalde lys fene çalışmadan gireceğim.. Duygularımı anlatmak istedim ...

• sen 170te170 yapacaktın hani hacı.
  • lyslerde kaç yaptın ve hedefin neydi
  • bana da bildiğin yerden çıkar belli olmaz diyorlar ama ygs kötü zaten lys matta durumuma göre iyi bekliyorum bakalım seneye:)
  • Bende seneye kaldım gibi arkadaşlar dershaneye kaydolsammı yoksa kitap alıp evde çalışabilirmiyim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

Bende seneye kaldım gibi arkadaşlar dershaneye kaydolsammı yoksa kitap alıp evde çalışabilirmiyim ki ?

temelin varsa evde kal cok faydalı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 18 Haziran 2012; 17:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -fsm1453-

Arkadaşlar forumdan az çok kişi beni tanır..Ben ygsde 32. bindeydim.Lyslere ise doğru düzgün çalışmamıştı ve cumartesi günü resmen yamuldum kesinlikle seneye bıraktım artık .Ailem diyor fene çalış belki bildiğin yerden çıkar diye ama insan hedefinden koptu mu inanın çalışamıyor...Şimdi moralim çok bozuk ve herhalde lys fene çalışmadan gireceğim.. Duygularımı anlatmak istedim ...

aynı durumdayız tek fark benim 49k . dediğin gibi insan hedefinden koptu mu çalışamıyor onun için seneye sefere talip olduk bakalım ulaşabilecez mi hedefe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

quote:

Orijinalden alıntı: Destny

Bende seneye kaldım gibi arkadaşlar dershaneye kaydolsammı yoksa kitap alıp evde çalışabilirmiyim ki ?

temelin varsa evde kal cok faydalı olur..

hiç temel yok mat olsun tarih sosyal olsun meslek lisesi çıkışlıyım kahrolsunki
  • Ben de kararsızım kalsam mı kalmasam mı yaş geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skubrick -- 18 Haziran 2012; 19:55:56 >
  • arkadaşlar ben de mezun kaldım ve sizi acı bir gerçekle karşı karşıya bırakacağım.18 yaşını geçtikten sonra zorunlu devlet sigortası başlıyor ve para yatırmanız gerekecek.ayda 200 lira gibi.(tam hatırlamıyorum)zorunlu olduğu için sigortasız kalma gibi bir durum yok.yani ders çalışırken işsiz gibi gözüküp bir sene boyunca borca gireceksiniz.yazın sonunda borçlanmaya başlarsınız.diğer yazın sonuna kadar sürer.devlete güzel bir şey vermiş oluruz(anladınız siz onu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.