Şimdi Ara

Mezuna kalanlara akrabaların salak gözüyle bakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sülalede şimdiye kadar adam akıllı meslek sahibi olan yok.Tek fen lisesi okuyan benim ve herkes bana kesin yapar gözüyle bakıyordu.Bir sınav başarısız olunca direk gözden düştük.Önüne gelen çalışma tavsiyesi veriyor bir gün birine patlıycam senden mi öğrenicem çalışmayı diye

• Bakın bu dramdır. Aynı şeyleri ben de yaşamıştım
    Ama sabredin, güneşleri günler sizin olacak elbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoggabaz -- 8 Ağustos 2017; 11:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sülalede şimdiye kadar adam akıllı meslek sahibi olan yok cümlesi çok açıklayıcıydı. Başka yoruma gerek yok

• Obrakadabra O kullanıcısına yanıt
    Bir de tutturmuyorlar mi dersanesiz asla olmaz falan diye salak salak tavsiyeler veriyorlar bak bu sene olmamış seneye şöyle yap falan halbuki kendi lise mezunu veya dandirik bir bölümde okumuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık tutmuyor mu evlâdım

• Umrumda olmasın
  • ryanfl R kullanıcısına yanıt
    Aynen valla sana ne kardeşim 250 binle öğretmenliğe gidenler tavsiye veriyor dersaneye git diye sen mi biliyorsun tıpa gidebilmek için nasıl çalışılması gerektiğini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun onlarda ya canını sıkma
    Bizim akrabalar sbs döneminden beri bana tapıyor Mezuna kaldım diye birkaç seneye çocuklarını zorla mezuna bırakırlar büyük ihtimal
  • Aynı durumdayız valla bi anda salak olduk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu aralar benim de yaşadığım dramdır ama aralarından olumlu konuşan da oluyo şaşırtıyo insanı :O

• Her mezunun yaşadığı durumdur. 40 k dan mezuna kalırsın onlara göre 150 -200 k daki işletme yazan oğulları senden daha iyi sıralama yapmıştır.

• Ben Hukuk Fakültesi kazanmış halimle mezun kaldım ama millet sanıyoki bu sene kazanip gidicem halbuki ki zaten elimdeydi daha iyisini istedim kaldım pek nasib olmadı ama niye kalmadım demeyecegim hiç olmazsa .İnsanlar şaka gibi gorme duyma.Varya kazanamayip kalmak daha kolay kafa rahat ama kazanmış kalmışsan yıl boyu hehe diyecek cümlelere iç sesin 😆

• Ne biçim akrabalarıniz var be,kuzenim 2 sene kazanamadı kimse çocuğun yanında sınav lafı etmedi. Sonra 2 yıllak teknisyenlik okudu,şuan subay okulunda. Herkes destek olurdu,ama en çok babası laf ederdi hem de milletin içinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kdan kalıyorsun, 2.yıl mı?
  • İlk yılım ygs 32 di.Lys de 40 a geriledim
  • istatistiksel olarak bakmak lazım bu sene ilk 10kda kaç tane mezun var ? buna bakmak lazım tahminimce %50den fazladır sadece 16lı olanlar degil 15-14-13lü olanlar da girmiştir.Elde böyle bir olasılık varken mezun iyi bir tercihtir.

• Bütün akrabalarım kim kazanıyor İstanbul İşletme'yi gitsene falan diyordu. Mezuna kaldığım için meczup gözüyle bakıyorlar. Sadece bir dayım güzel bir karar aldığımı söyledi. Tesadüfe bakın ki o da Almanya'da yaşıyor. Adam medeniyet görmüş.

• scienceandart kullanıcısına yanıt
    Adamsın diyesim geliyor öyle insanlara
  • mezuna kalmıştım ben de babaannem öğretmenlik olmuyor mu demişti :D şu an tıp 2deyim

onların seni anlamasını bekleme açıkcası açıklasan bile komşunun torununun meslek lisesinden hakkı olan 2 seneliğe gittiğini duyunca senin ki niye olmadı diyecek durum bu :D

• Hocam aynı durumu ablam da yaşamıştı. Ben bu sene kimseyle muhatap olmadım çünkü aynısı bana da diyeceklerdi. 40kdan mezuna bırakıyor tıp için. Öğretmenlik yaz güzel meslek diyor. Çünkü hayatında öğretmenlikten başka meslek görmemişler. Bilgisayar mühendislerini zaten internet kafe işletiyor zannederler. Memurluk kutsal meslektir onlar için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.