Şimdi Ara

Mezuna Kalanlara Acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • la abi mezuna 1 defa kalınır olmuyorsa ya kapasiten yetmiyodur yada gerçekten istemiyorsundur 20 yaşında evde çürümeyin gidin tutab düzgün bi bölüme hayatınızı çizin para kazanılır korkmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınav kapasiteden ziyade şansa döndü artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağır linç yiyeceksin birazdan bu forumun büyük çoğunluğu mezun. 5. defa mezuna bırakacaklar diye konu açılıyor onlarca kişi ben varım beni ekle seneye inşallah falan yazıyorlar. Sistemi tıkadı mezunlar yüz binlerce mezun var salın artık şu sınavı salın
  • Kendi tecrubemden birkaç şey aktarayim.

Bence kapasiteniz olduğunu dusunuyorsaniz ve sağlıklı çalışma ortamı kurabilecekseniz 2 sene mezuna kalınabilir.

Ben üniversiteye yerlestigim sene 2015 sınavı 18 bin sıralama ile mezuna kalmak istedim hedeflerim büyüktü ama ailemin o yaz dağılması beni yerleşmeye itti.Bu sene mezun oluyorum kardeşim için forumda takılıyorum ama içimde hala uktedir daha iyisini yapabileceğimi bildiğim halde mezuna kalmamak.

İnanciniz ve ortaminiz varsa şansınızı deneyin derim

• Mezuna kalıp 85k'dan 9k'ya çektim.
    Herkes için aynı değil dediklerin. Ha mezuna kalıp kendisini geriya atan var mıdır vardır. Kapasite olayı.
  • Mezunlar hiç boşuna ağlamasın sınav öyleydi böyleydi diye, Sizin eseriniz bu tablo.

• sahsen bu sene adam akıllı çalışmadım hele ayt fenin yüzüne bakmadım

bu sene elimden geleni yapıp çıkacak cacığı görmek istiyorum

yine çalışmasam bile en azından çalışmayacakmışım deyip yerleşirim (12ydim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 27 Temmuz 2020; 13:56:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmak.
    10 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Mezuna kalmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadist kedi S kullanıcısına yanıt
    yavru kurt 1 defa kalınabilir farkında değildir vs 2nci defa mezuna falan kalınmax

• Vayy akılsıza bak sen. Ben 36'dan 19'a, bu sene de 4k'ya çektim. Hayalim gerçekleşiyor, herkese de tavsiye ederim kendine güvenen. Boş yapma burada.

• Yazık kafana

• Sucuk_Ağacı kullanıcısına yanıt
    Konuşma vizyonsuz

• 3.senemdi bu yıl 29 binden 9 bine çektim kendilerine güveniyorlarsa potansiyellerinin daha fazla olduğuna inanıyorlarsa kalabilirler .

• Eğer inanç varsa ve yorgunluk yoksa kalınır ama sonuçları da böyle yığılmaya neden oluyor. Gerçi soruları zor yapsalar isteseler 2015 gibi sıralama da getirebilirler de farkına varırlar bence zorlaştırırlar seneye bayaaa bi. Sonraki senelerde girilen sınavlarda hiçbir sene 2020 kadar kötü gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-538EA9F72 -- 27 Temmuz 2020; 13:35:13 >
  • 1 sene denedim daha iyi yapmama rağmen istediğim sıralama gelmedi seneye çalışmam zaten bende hırs yok seneye ne olacağı da hiç belli değil en kısa zamanda bir meslek sahibi olmak lazım

• Boş yapmışsın. Önünüzdeki 40 50 yılınızı bu sınavdan elde edeceğiniz meslek belirleyecek. Kimseyi takmayın. Ben EA’da 46 binden 2800’e çektim bu yıl,benden çok daha iyi yapanlar var. Mezuna kalmasam yapamazdım. Benim hedeflediğim sıralama aralığı bu aralıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 27 Temmuz 2020; 14:54:34 >
  • ya aga delirdim sandim , ne zaman boyle bir baslik acmisim diye sorguluyordum kendimi az once

• ben 54 k dan kaldom 27 geldi hedef daha yüksekti yapıcak bişey yok sosyal bi insandım ama son sene aşırı yıpratto yani yazıp gidicem zaten 39 1 ayt mat türlçem sıkıntıloydo 35 5 fizik 13 1 yapmışım hadi diğwelerini 1-2 net arttırdım bunların kalacağo böyle ne malum yani bence 1 sene kalınır ama diğer seneler tavsiye etmiyorum ruh sağlığı açısından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.