Şimdi Ara

Mezuna kalanlar gelsin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz yıllarda deneme çözerek sınava hazırlanan arkadaşlar, deneme ile Ygs arasında uçurum farklar oldu mu? Geçen senenin Türkçesinde farklar olmuştur elbet ama ne kadar oynadı? Özellikle Fem, Final denemelerini çözen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim türkçe aşırı oynamadı bazı 35 yapan arkadaşlardan 21-22 yapanlar oldu . 30-35 arası yapıyodum fem dershane denemelerinde , ygsde 28 yaptım . geçen seneki türkçe diğer seneki türkçelerden daha zordu ondan böyle oldu herkes . sosyalde dershanede yaptıgımdan ortalama 13-14 net düşük yaptım benim salaklığım :D matematikte aynı geldi diyebilirim. son sınavlarımla kıyaslarsam 25 net civarı bi net düşüşü yaşamışım malesef bu sene umutluyuz bakalım
  • kalitesiz deneme çözme ben geçen sene son hafta kültür türkçe çözdüm 37-38 geliyordu sınavda 19 geldi
  • Benim Türkçem genelde 35-36 gelirdi, sınavda 32.75 geldi. Genel olarak 20 net civarı oynadı.

• timurberk kullanıcısına yanıt
    Fem 6lı, 5li ve Final 8li çözüyorum . Aralarında en kolayı Final en azından en çok neti onda yapıyorumç

• timurberk kullanıcısına yanıt
    Geçen sene kltopluca kültür denemeleri oluyorduk sınavda tr 35 filan geliyordu ygsde 27 geldi sende bir sorun olabilir çünkü 35 den 19'a çok gerçekçi değil o zaman sen sadece kültür denemesi çözüp fem gibi denemeleri cozmedin galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.