Şimdi Ara

Mezuna Kalanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende mezuna kaldım mezuna kalanlarla tanışıp kaynaşmak için açtım konuyu herkesi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 6 Ağustos 2016; 18:09:31 >

• Kimse Yokmu?
  • var
  • Memnun oldum.Nereleri istiyorsunuz.
  • Hocam bu arada sen boun pc idin sanırım

Ben Muğla Tıp İstiyorum.

Bu seneki hatalarımızdan ders çıkaralım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 23 Temmuz 2016; 12:48:47 >
  • Ne olur ne olmaz diye teknofemdeki fizik videolarını indiriyorum.
  • Bende kaliyorum hocam bu sene mf3 19 mf4 17k dan. Hedef Ankara da tip bakalim Allah yardimcimiz olsun. Nasil yol izleyeceksiniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 28k dan kalıyorum. Gebze taraflarında var mı kalan?
  • Dr.Foreman kullanıcısına yanıt
    Konuları internetten çalışıp Soru+Deneme(Bu sene denemelere çok önem vericem) olarak gidicem dershane konusunda çok kararsızım.
  • Sen beni tanımazsın hocam ben ygs-lys bölümünde 2 sene evvel çok aktifdim o zamanlar lisedeydim.Geçen sene hiç girmedim ygs-lys bölümüne bu sene daha aktif kullanacağım bu hesapla hazır kimse tanımıyoken
    Çalışmalara ne zaman başlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 23 Temmuz 2016; 11:51:25 >
  • Hocammm nasil indiriyosunuz bana da soyleyin ben de indireyim valla kaldirirlar tum videolari

• 20 den kalıyorum hedef tıp ne olursa farketmez hedefim yaz sonuna kadar birey c serini bitirmek 1 tanede türkçe soru bankası bitirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A0FF2924 -- 23 Temmuz 2016; 11:53:39 >
  • Ben dersaneye kayit yaptirdim hocam 19 eylul gibi baslayacak bu sene benim ygs 40kydi lys ile bi nebze 17kya cektim tr 28 sos 16 net vardi sozellere yumulacagim biraz

• Internet Download Manager'dan indiriyorum bende kaldırmalarından korkuyorum zaten herşeyi indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelanieAngel

Internet Download Manager'dan indiriyorum bende kaldırmalarından korkuyorum zaten herşeyi indiriyorum.

Hocam program mi o :D

• evet
  • 50 den kalıyorum hedef ilk 10k

bi sorum var arkadaşlar 5000tl fen bilimleri evime yakın ama dersaneye hevesli değilim. babamın durumu iyi değil ama birikmişinden ödeyecek orası yine önemli değil de

dersanesiz olur mu yani dersaneye gitmedim diye pişman olmak istemiyorum kendi kendimi yönetip halleder miyim bi yardım edin :(
  • Bu senede girdim foruma ama çok aktif değildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 23 Temmuz 2016; 12:49:35 >
  • Tesekkur ederim. Bu arada ben de Ankaradayim 4. Sene dusunuyorum 😃

• Onedead O kullanıcısına yanıt
    Bunu en iyi sen bilebilirsin biz seni tanımıyoruz sonuçta iraden kuvvetlimidir dersin başına oturmakta güçlük çekiyormusun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.