Şimdi Ara

Mezuna kalan var mı boş zamanda naptınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalma ihtimalim var kalırsam boş ortada evde kalınca napıcamı bilmiyorum sınava çalışmaktan başka

Siz naptınız bir işte part time yaparak mı çalıştınız. Aile ye destek için bende öyle düşünüyorum da zor ve yorucu olur diye düşünüyorum

dershane ye gitmekde olabilir belediyenin kurslarına gidebilirim

ya da full evde çalışıp dışarıya sadece ekmek almak için gitmek 🤔

Sınava girmeden bunları düşünmem 😂😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dışarıya sadece ekmek almaya gitmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :D  

• "Mezuna kalan var mı?"

DH'de bu soru nefes alan var mı gibi bir şey

• uruk-hai mezunlugunun bos zamanlarında diş okuyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalma hocam psikoloji falan kalmadı yemin ederim

• Hocam büyük ihtimalle kalıcam çok çalışamıyorum😓hep evde miydiniz o yüzden mi psikolojiniz mahvoldu 🤔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niyazi G kullanıcısına yanıt

hocam size şöyle söylim eğer ailenizle aranız kötüyse benim gibi, kalmayın mezuna falan benim eski konularıma bakarsanız üniye yerleşip hazırlanmayı bile düşündüm ama son anda vazgeçtim ve şu an bunun pişmanığını yaşıyorum evde kalacağıma kırık obp ile hazırlansam daha iyi olurdu çünkü bana ne manevi ne de maddi açıdan ailem destek olmuyor hatta geçen sınavı saldım işe girdim 2 gün çalışıp çıktım şimdi tekrar sınava hazırlanmaya çalışıyorum mezuna kalmayın

• Elinle bas basa kalırsın

• Anladım zor olmuş senin için ailenin desteği çok önemli tabi bu konularda umarım kazanırsın istediğin bölüme👍

Benim ailemle aram iyi ama cahiller ne yazıki bazen beni hiç anlamıyorlar meslek lise sondayım staj paramlada test kitapları aldım kendime aileden para almak zorunda kalmadığım mutluyum ama aşırı yorucu bir yandan staj bir yandanda okulun dersleri projeler sınavlar alevi meseleler olunca üniversite sınavına hazırlanamıyorsun birsüsü derdin oluyor bakalım son 3 ayda neler yapabilcem

• uyudum, uyuyorum ve uyuyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 30 Mart 2022; 23:37:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.