Şimdi Ara

Mezuna kalacak olan bir yoldaşınız olarak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sonuclar aciklandiktan sonra derslere baslamayi dusunuyorum.Mezunlara dershaneler heralde eylul gibi baslar buda demek oluyor ki 2 ay civari bir hazirlik asamam olacak.Zaten 12. sinifta temel atmis olduk cogu dersten.Benim icin geometri haric tabi cunku calismadim :) Bu surecte tm ogrencisi olarak mat1 ve geometrinin bi kismina bakmayi dusunuyorum.Lys derslerine dersane basladigi zaman ufaktan baslamayi dusunuyorum.Bu iki aylik surecte mat1 den problemler konusu haric diger tum konulari bitirip 1 soru bankasi bitirmek hedefim.Geometriden ise Ücgenler konusunu iyice kavramak niyetindeyim.Ucgenlerle ilgili tum baglantili olan konulari bitirip ucgenleri saglam bir sekilde oturtmaya caliscam cunku herseyin temeli ucgenler konusu.Ucgenlerin tamamina hakim olmaya caliscam.Zaman kalirsa geodan diger birkac konuyada bakabilirim.Onun disinda 2-3 tane roman bitirmek hedefim.Sizler nasil bir yol izleyeceksiniz mezunlar olarak yazın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeySenOrdaki -- 27 Haziran 2013; 15:02:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yahu sırf konu açayım da millet benim konuma abansın zihniyetiyle açmıyor musunuz şu konuları
    Eller habire f5 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 27 Haziran 2013; 16:04:34 >

Orijinalden alıntı: frederchopen

yahu sırf konu açayım da millet benim konuma abansın zihniyetiyle açmıyor musunuz şu konuları
    Eller habire f5 de
    hic oylebir niyetim yoktuki be kardesim.

sadece ben kendi yapacagim program hakkinda birseyler yazdim ve benimle ayni durumda olanlarin nasil bir yol izledigini merak ettigim icin bu konuyu actim.

]Bunlari soylemen cok sacma.Burda ottan boktan o kadar sacma konu var git bide onlara bak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeySenOrdaki -- 27 Haziran 2013; 15:46:00 >

• Dostum geometri için iyi düşünmüşsün.Dediğin gibi üçgenler temeldir.Bence hiç dershaneyi bekleme YGS'ye 1-1.5 ay sonra başla rahatlarsın sonra full LYS...Kitap olayına da katılıyorum 2-3 kitap yazın bitir bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_____can

daha iyi bir cevap beklerdim.

Orijinalden alıntı: grkm800

Dostum geometri için iyi düşünmüşsün.Dediğin gibi üçgenler temeldir.Bence hiç dershaneyi bekleme YGS'ye 1-1.5 ay sonra başla rahatlarsın sonra full LYS...Kitap olayına da katılıyorum 2-3 kitap yazın bitir bence...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.