Şimdi Ara

Mezuna kala kala asosyal oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 3. yılım(dı). İlk iki yıl bazı sebeplerden dolayı çalışamadım. Hatta ilk yıl sınava hiç girmedim. Bu sene de kötü gelecek biliyorum (en iyi ihtimalle 50k). O yüzden son bir kez mezuna kalacağım.

Benim için büyük bir sorun var: asosyallik. Evden dışarı bile nadiren çıkıyorum. Arkadaş, kız arkadaş vs... Bunlar genelde hepinizin sahip olduğu şeyler ama maalesef şuanda hayatım buga girdi. Kısır döngüdeyim, sürekli aynı şeyleri yapıyorum...

Millet mezun olacak, ben daha üniversiteye başlamadım, bu bir sorun tabii ki. Ama benim asıl sorunum hayatı spec modunda izlemek, hiçbir şey yapmamak, iyice asosyal olmak. Yani düzeltmek istediğim şey bu, üniversiteye başlarım, acelem yok. Ama mezuna kalsam da ot gibi yaşamak istemiyorum, durum böyle.

Ne yapmam gerekir sizce? Hayatıma yeni bir düzen getirmem gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spora başla, kendini inanılmaz bir şekilde toplayacaksın.
  • dostum benimde 3. yılımdı bende de anksiyete başladı buda insanı asosyalliğe itiyor , sınav benimde kötü geçti ama yine de tercih yapıcam çünkü bu şekilde yaşamak istemiyorum artık.İşe giricem 1 haftaya spora başlayacam her şey eskisi gibi olacak inşallah yoksa kafayı yerim.
  • Hocam kaçlısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

Hocam kaçlısınız
    98

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.