Şimdi Ara

MEZUN YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe uzun ve çeldirici geldi hiç yapmadığım şekilde 50 dakika ayırdım. Fen basitti ösym şaşmıyor artık feni basit yapmak konusunda(her dersten 1er branş denemesi bitiren kişi gayet fulleyebilir ben fulleyeceğime inanmıyorum ama bu kolay olduğu gerçeğini değiştirmiyor.) Sosyal'de tarih kolay coğrafya orta felsefe orta üstü din standarttı diyebilirim. Matematik için geometri kolay problemler uzun ve alengirliydi ama benim sıkıntım türkçeye ayırdığım 50 dakika yüzünden matematiğe de 50 dakika ayırmak zorunda kalmış olmam 6 boşla çıktım içinizi rahat tutun 2016'dan daha zor 2017'den daha kolay bir sınavdı bu kez matematik değil zannımca türkçe vakit yeme etkeniyle zorladı bunlar benim yorumlarım ben kolay veya zor dediğim için zor olmaz arkadaşlar 2017 ygs sonrası tüm forum burda ağlıyorduk ama 2014'e çok yakın gelmişti sonuçlar bilginiz olsun.

EDİT: 1 er braşn denemesi derken kitap olarak kastettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin6200 -- 30 Haziran 2018; 13:29:34 >

• Fende bir deneme cozen fullerden sonrasini okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 300K hedefliyorum ilk sınavdan. Tahmini netlerim Türkçe 30, Mat 20, Fen 10 ve Sos 10. Gelir mi sence?
  • Massidynamic M kullanıcısına yanıt
    Fende bir deneme çözen fullerden sonra telefona tükürdüm.

• Rahat gelir 150 200k arasi banko

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.