Şimdi Ara

MEZUN[TM] YGS-LYS PROGRAMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kafamda bı program tasarladım sızınde fıkrınızı almak ıstıyorum yorum yaparsanız sevınırım eksıklerı veyaa boyle olsa daha ıyı olur dedıgınız kısımlar ?

arkadaşlar mezuna kaldım dershanlerın ne olacagı bellı degıl daha, evde bi program yaptım 3 ay boyunca mat1 komple bıtıcek ve mat2 de trigonometrıye kadar gelmeyı planlıyorum 3 ayda bunlar olabılır mı 7 8 saat çalışmaya yanına geometrıyle edebıyatıda eklmeyı dusunuyorum fazla mı olur yoksa normal mı bu arada ygs geometrım sıfır ne onerırısınız sadece ygs geometrı bazı arkadaşlar antremanlarla geometırıyı onerırıyor ardından fem set sız ne onerırsınız ?

• Antrenmanlarla geometri boş kitap. Onun yerine 40 seansta kolay geo al. Karekök sıfır da iyidir ama onda bile zorlanan temeli zayıflar var en uygun 40 seans. Programında sen bir mezun olarak mat1 i 3 ay içinde bitireceğine 1ayda bitir ardından bölüm denemelerine başlasan daha karlı. Mat2 yi de ygs ye kadar bitirmen 2.dönem rahatlıkla deneme çözmen için yeterlidir. En azından 12.sınıf konularını ygs den sonraya bırak
  • bak hocam önemli olan 7-8 saat yapmak değil 7-8 saat yaparsa 2 aya kalmaz pilin biter sıkılmalar başlar bende mezunum sende mezunsun bunun farkında olman gerekli 4 saat yap basından kalkmadan ya da 15 dk toplam mola vererek calış emin ol daha verimli olur . Bende tm yim
  • Ben Femdeydim geometrisi cokkk zordu hocamiz cozdurmuyordu yani.Ben ilk adim geo aldim simetrilerim duruyor teknofem dinleyecegim ufak notlar alip simetrilerin tek tek butun cozumlerini izleyecegim sonra kendim cozmeye calisacagim en sonda ilk adim cozecegim eger ilerleme olursa femin beyaz kitabina gecerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pacman18 P kullanıcısına yanıt
    matematıgı 1 ayda bıtırmem zor olur temelım az ygs 10 net yaptım mat2 ocaga kadar yarısını yanı trigoya kadar hedefım 15 20 net
  • AKINBAG kullanıcısına yanıt
    dostum haklısın ama tatmin olmuyorum mat temelı az yuklenmem gerek dershaneye gıdemıyorum
  • teknofem için ne gereklı bende senın gıbı yapayım ama temelım hıc yok zorlanırmıyım bılmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam edebiyata şimdi başlasatsan unutma ihtimalin çok yüksek
    Mat 1e 3 ay vermekde çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçyüz kullanıcısına yanıt
    programı bi atar mısın merak ettim. şu saatli dakikalı olanlardan mı
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    hocam mat temelım fazla yok ygsde 10 net yaptım nasıl yapayım sen soyle bana

edebıyat tek kurtulusum mesala gunde 1 2 saat duzenlı çalışssam ondan sonra hemenden 5 6 soru bankasından o konuyla ılgılı butun testlerı çözsem hafta sonlarıda tekrar etsem ?
  • -MRX- kullanıcısına yanıt
    yok oyle degıl :D kagıda falan yazmadım
    bence yaz. ama saat koyma mesela günde 2 ders+test koy ne yapacağını bilirsin en azından. her gün de en az 30 paragraf çöz ben öyle yapıyom
    Temelin zayıfsa 3 ay olabilir
    Edebiyat 5 6 sb iyiymiş şimdi başlarsanda lysye yaklaşınca baştan tekrar et edebiyatı tekrar etmek önemli

programı yazmadım ama yarın ne yapacaksam aksamdan not defterıme yazıyorum kucuk hedefler koyuyorum boyle motıvede oluyor ınsan bn gunluk en az 50 tane :D
    de ayrı karşim
    aynen tekrar önemlı yoksa bi anlamı kalmıyor sence lys geometrıye verecegım zamanı edebıyata yuklesem dogru olur mu cunku bu sene baya bi zorladılar :S
    Geoya azda olsa bak arda ben geçen sene hiç bakmadım 5.5 net yaptım

hahahah takıldıgın şeye bak ya
    iyimiş . Geoyu oldum olası sevmıyorum ama ygsde 8 soru gelıyor fazla zor degıl ygs de çözucemde nasıl yapıcam bılmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.