Şimdi Ara

Mezun Tm ler Önemli Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışmaya ne zaman başlayacaksınız ve hangi dersten?

• Ben 1 ay tatil yapip basliycam.yazin ygs lys mat bitiricem. Sonra kasima kadar ygs konu sonra deneme. Ygsden sonra edebiyat+cografta abanicam direk cunku mfyim hic gormedim efebiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    Hedef ne senin dostum
  • Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış taktik 1 sene öncesinden lys mat mi biter lys mat emek ister öyle 2 ayda bitmez

• üniyi bıraktım gitmiyorum . bu sene hazırlanıcam 1 yıl ara vermiş olduğum için bu hafta başlamayı düşünüyorum.
  • HedefAnkaraHukuk kullanıcısına yanıt
    Dostum planım ağustos itibariyle başlamak.

Ağustos+ Eylül süresince Ygs mat+ Geometri kasmayı düşünüyorum. Bitirmeyi hatta.

Lys mata ne zaman başlamalıyım sence?
  • Lys mat bitmez ki ama dersen hedefim 40 her türlü yaparsın 2 ay çalışmayla ama dersen ki 60 üstü yapmam lazım simdi başlayıp sınav haftasına kadar çalışmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HedefAnkaraHukuk kullanıcısına yanıt
    Hocam mezunum zaten.temelim var yani. Lys de 50 net bekliyorum ama mezuna kalicam. Zaten kolay konulari biliyorum. Bu 2 ayda trigo limit turev intrgral bitiricem

• Koc veya boun isletme. Olmazsa galatasaray iktisat.

• Ne kadar erken başlayıp ne yapsanız yararınızadır.Şimdiden başlayın derim tempoya ne kadar erken alışırsanız o kadar iyi.

• benden mezun size taktik olsun mezun senemde ygs5 17k girdim. eğer yazdan türkçe ve sosyalinizi iyi tutarsanız matta konuları kavramanız yeterli körü körüne soru çözmeyin mantıgınızaa yatırın yeterli olacaktır. cok samimi söylüyorum 1 kaynak bitirmedim ben bu sene sadece en basından itibaren haftalık denemelere girdim. ama konuları kendimce kavradım aklıma yatırdım. geri kalan kısımda mental bir sene oldugunu unutmayın moralinizi yüksek tutun hep iyi yapacagınızı düşünün. denemelerinizi ciddiye alın ve denemelerde psikolojik olarak yaptıgınız hataları farkedin bunları düzeltin. her denemeden önce iyi oldugunuzu ve iyi yapacagınızı telkin ederseniz emin olun faydasını görürsünüz. ben yaptıklarımı yazıyorum buraya o yüzden sizlere su dersi ya da bu dersi calısın demicem ben de calısmadım çünkü. sınavın mental oldugunu unutmayın !

• quote:

Orijinalden alıntı: riven123

benden mezun size taktik olsun mezun senemde ygs5 17k girdim. eğer yazdan türkçe ve sosyalinizi iyi tutarsanız matta konuları kavramanız yeterli körü körüne soru çözmeyin mantıgınızaa yatırın yeterli olacaktır. cok samimi söylüyorum 1 kaynak bitirmedim ben bu sene sadece en basından itibaren haftalık denemelere girdim. ama konuları kendimce kavradım aklıma yatırdım. geri kalan kısımda mental bir sene oldugunu unutmayın moralinizi yüksek tutun hep iyi yapacagınızı düşünün. denemelerinizi ciddiye alın ve denemelerde psikolojik olarak yaptıgınız hataları farkedin bunları düzeltin. her denemeden önce iyi oldugunuzu ve iyi yapacagınızı telkin ederseniz emin olun faydasını görürsünüz. ben yaptıklarımı yazıyorum buraya o yüzden sizlere su dersi ya da bu dersi calısın demicem ben de calısmadım çünkü. sınavın mental oldugunu unutmayın !

buna ek olarak ygs matta dediğimi yaptıktan sonra lys içiin vakit asla kaybetmeyin ben 2 sene de aynı hatayı yaptım lys umursamadım suan açıkcası en kötü ihtimal 17kda kalmak için uğrasıyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.