< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 29 Mart 2021; 22:26:10 > |
mezun tm günlüğü @steepstone

-
-
14-20 Aralık 2020
ÖDF-1
- EBOB-EKOK ☒
- Rasyonel Sayılar ☒
Geometri
- Dik Üçgen ☒
- İkizkenar Üçgen
Fizik
- Fizik Bilimine Giriş ☒
Haftasonu editi: İstikrarı sağladım bu hafta günlük ortalama 5 saat çalıştım. İkizkenar üçgene bugün bakacaktım ders dışı işlerim çıkınca aksadı, haftaya devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 21 Aralık 2020; 2:11:56 > -
Kolay gelsin hocam.Benim de 2019 siralamam 7k gelmisti(ancak netlerim senden daha kotuydu o netler bu sene 13-14k getirmistir). Ocak gibi baslayip,sinav aninda aksilik yasamama ragmen hamda 1.5kya cekebildim. Gec kalmis degilsin yani saglam calisirsan ilk 500e kadar yolun var. Bol sans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de tabi sana kalmis ama ben fen adina biyolojiden once fizik ve kimyaya bakmani oneririm
Eyvallah hocam moral oldun. Kırık obp senin için büyük talihsizlik oldu. Tebrik ederim büyük başarı kısa sürede o çekişi yapmak. -
Kimyayı anladım da fizik neden hocam? Matematik konularında biraz ilerleyeyim fiziğe öyle girişirim diyordum. -
hocam cunku fizik fen dersleri arasinda temel gerektiren bir ders.yani sinava 1 ay kala da biyo calissan, calistigin kadarini sinavda yaparsin ama fizik icin biraz daha uzun vadeli bir calisma gerekebilir. bir de biyo unutmaya daha musait. tavsiye tabi sadece ben bu sekilde yapmistim
Anladım hocam öyle yapayım o zaman. Dediğin gibi biyolojiyi sürekli tekrar etme ihtiyacı hissediyordum daha bir konu çalışmama rağmen. Fizik daha mantıklı gibi. -
boun pols seni kazanacak -
Aynen altug gunes'ten basla derim.
AYT netlerin de hemen hemen benim gibiymis
esşden gidicem hocam sene başında almıştım altuğ hocanın anlatma biçimini pek sevmiyorum biraz detaycı olduğumdan herhalde :D
-
odtü seni kazandı -
6 ay kala ÖDF'den almak biraz yavaşlatabilir hocam
-
Kolay gelsin hocam :)
geçen sene matematiğe kaç net ile başlamıştınız? -
5-10 net arası gidip geliyordu -
Farkındayım hocam ama diğer türlü hep bir eksik kalma hissi oluyor. Bir de cebirsel kısımlarda sıkıntı yaşıyorum. Minimum sürede bitirmeye çalışcam o yüzden -
Başarılar hocam. Sosyalde 18 doğru yapmak için nasıl çalışmıştınız?
-
peki ödf hakkında ne diyorsunuz? bende ödf sipariş ettim gelmesini bekliyorum. -
geçen sene arap atı misali son düzlükte hızlanıp yarışı güzel bitirmiştin bu sene de aynı taktikten devam diyorsun
boun kollarını açtı seni bekliyor kankam verimli çalışmalar tanrı yar ve yardımcın olsun
En Beğenilen Yanıtlar

boun pols seni kazanacak
|
Benzer içerikler
- tyt türkçe nasıl fullenir
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- biyometrik fotoğraf son 6 ay anlaşılır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X