Şimdi Ara

mezun tm günlüğü @steepstone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen sene mezunların nasıl bir psikolojide olduğunu merak eder onların konularını takip ederdim. Cidden zormuş evde tek başına kendi kendini disipline etmek. Maalesef bugüne kadar elle tutulur bir çalışma gösterdiğimi düşünmüyorum. Sınava hazırlanmak dışında her şeyi yaptım biraz da karantinanın etkisiyle içinde bulunduğum durumun bilincine varamadım. Buraya günlük yazarsam hem mezun arkadaşlarla iletişim halinde olur hem de sorumluluğumun farkında olurum umarım.

2020 YKS'de eşit ağırlık sıralamam 11.4K geldi, hedefim bunu ilk bine çekmek.
    mezun tm günlüğü @steepstone

En zayıf noktam matematik ve fen, bunlara yoğunlaşıp son süreçte sözel derslerden deneme atmayı planlıyorum.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    26 Ocak 2021 Güncelleme
    TYT matematik konularını Eyüp B'den gittim. Problemlerin üstünden Bilgi Sarmal fasikülü ile geçip denemeleri sıklaştıracağım. 70-75 dakikadan aşağı sürmüyor şu an.
    Geometri bir türlü gitmedi düzene oturtamadım. Kenan Kara ile baştan alıyorum eis geometri çözücem. Nefret ediyorum bu dersten.
    AYT matematiğe başladım Bıyıklı Matematik + Miray SB yapıyorum. Selim Hoca on numara anlatıyor.
    Edebiyat sosyalde nasıl bir yol izlesem karar veremedim açıkçası, varsa bir öneriniz beklerim. Direkt deneme üzerinden de gidebilirim konu eksiğim yok.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TYT Genel Denemeler

26/01/2021 BS Etaplı Deneme 1 - 73,25
    Türkçe: 32,75 Dil bilgisi baya zorladı beni. Anlam soruları orta düzeydeydi.
    Sosyal: 17,50 Coğrafyadan kaçtı, tarih soruları fena değildi. Din ve felsefe kolaydı.
    Matematik: 22 Geometri yetişmedi, problemler çok vaktimi aldı. Pratik eksikliğimden dolayı olduğunu düşünüyorum sorular zor değildi.
    Fen: 1 Yorum yapacak düzeyde değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 29 Mart 2021; 22:26:10 >

• 14-20 Aralık 2020

ÖDF-1

• EBOB-EKOK
    • Rasyonel Sayılar

Geometri

• Dik Üçgen
    • İkizkenar Üçgen

Fizik

• Fizik Bilimine Giriş ☒

Haftasonu editi: İstikrarı sağladım bu hafta günlük ortalama 5 saat çalıştım. İkizkenar üçgene bugün bakacaktım ders dışı işlerim çıkınca aksadı, haftaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 21 Aralık 2020; 2:11:56 >
  • Kolay gelsin hocam.Benim de 2019 siralamam 7k gelmisti(ancak netlerim senden daha kotuydu o netler bu sene 13-14k getirmistir). Ocak gibi baslayip,sinav aninda aksilik yasamama ragmen hamda 1.5kya cekebildim. Gec kalmis degilsin yani saglam calisirsan ilk 500e kadar yolun var. Bol sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de tabi sana kalmis ama ben fen adina biyolojiden once fizik ve kimyaya bakmani oneririm

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam moral oldun. Kırık obp senin için büyük talihsizlik oldu. Tebrik ederim büyük başarı kısa sürede o çekişi yapmak.
    Kimyayı anladım da fizik neden hocam? Matematik konularında biraz ilerleyeyim fiziğe öyle girişirim diyordum.
  • steepstone kullanıcısına yanıt

hocam cunku fizik fen dersleri arasinda temel gerektiren bir ders.yani sinava 1 ay kala da biyo calissan, calistigin kadarini sinavda yaparsin ama fizik icin biraz daha uzun vadeli bir calisma gerekebilir. bir de biyo unutmaya daha musait. tavsiye tabi sadece ben bu sekilde yapmistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anladım hocam öyle yapayım o zaman. Dediğin gibi biyolojiyi sürekli tekrar etme ihtiyacı hissediyordum daha bir konu çalışmama rağmen. Fizik daha mantıklı gibi.
  • boun pols seni kazanacak
  • Aynen altug gunes'ten basla derim.

AYT netlerin de hemen hemen benim gibiymismezun tm günlüğü @steepstone 

esşden gidicem hocam sene başında almıştım altuğ hocanın anlatma biçimini pek sevmiyorum biraz detaycı olduğumdan herhalde :D
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    odtü seni kazandı
  • 6 ay kala ÖDF'den almak biraz yavaşlatabilir hocam

Kolay gelsin hocam :)

• geçen sene matematiğe kaç net ile başlamıştınız?
  • lucilfer kullanıcısına yanıt
    5-10 net arası gidip geliyordu
  • Farkındayım hocam ama diğer türlü hep bir eksik kalma hissi oluyor. Bir de cebirsel kısımlarda sıkıntı yaşıyorum. Minimum sürede bitirmeye çalışcam o yüzden
  • Başarılar hocam. Sosyalde 18 doğru yapmak için nasıl çalışmıştınız?

peki ödf hakkında ne diyorsunuz? bende ödf sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
  • geçen sene arap atı misali son düzlükte hızlanıp yarışı güzel bitirmiştin bu sene de aynı taktikten devam diyorsun mezun tm günlüğü @steepstone boun kollarını açtı seni bekliyor kankam verimli çalışmalar tanrı yar ve yardımcın olsun mezun tm günlüğü @steepstone 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.