Şimdi Ara

MEZUN SENESİNDE DERSHANE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba buraya ilk defa kayıt oldum o yüzden yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın 

arkadaşlar bu yıl ilk defa mezuna kaldım ve final dershanesine kayıt yaptırdım açık liseden mezun olduğum için temelim çok zayıf hemşirelik istediğim için mf grubuna kayıt oldum dershane 15 eylülde başlıyor matematik ve fizikten biraz çekiniyorum ilk defa dershaneye gideceğim başarısız olanlarla daha mı az ilgili oluyorlar bu süreci bilen biri yazabilir mi lütfen 

• hocam ben bi seferinde yanlış cevabı verdim

hoca yanına cagırıp lütfen bi yan sınıfa alalım seni dedi.

yan sınıfta önce yaptıgın yanlışa göre hafif bi dayak attılar sonra derse gecildi

orada da yanlış yapanlara idama kadar giden cezalar vardı.

bi arkadaş fizik sorusunu 3 yerine 5 bulunca camdan atlamak zorunda kaldı giyotine girmemek için

benim tecrübelerim bu yönde

• murat.cankaya M kullanıcısına yanıt

hocam sizinki yine iyiymiş benim gittiğim yerde

her yanlış cevap için para ödeyip toplum içinde aşağılama için öğrenciyi caddeye çıkartıp hakaretler ediyordu

ardından veliyi arayıp sizin yetiştirdiğiniz çoçuğun ta diyip hakaretler ediliyordu ardından tekrar sınıfa dönüp sınıftaki herkesten tek tek özür dileyip derse devam edebiliyorduk

• büyük ihtimalle kendi seviyene göre bir sınfa yerleşirsin,kendi sınıfında sağlam çalışıp parlasan yeterlidir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B8229786 -- 26 Ağustos 2022; 20:3:7 >
  • Hocam ben 11.sınıfın başında gitmiştim final dershanesine ayrılmak istiyodum ama bı ton para isterler diye ayrılamadım kasımdan sonra dershaneler kapandığı için onu bahane ederek topuklayarak kaçmıştım oradan imkanınız varsa direkt ayrılın oradan bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralimi bozman önemli değil aksine teşekkür ederim buradaki sınav dershanesi için kötü yorumlar görünce finali tercih ettim ama sen de böyle deyince şimdi endişelendim ilk defa kayıt yaptırdım dediğim gibi temelim de kötü olduğundan faydası olur diye düşünmüştüm

• murat.cankaya M kullanıcısına yanıt

şamar oğlanı mı olcaz şimdi yandık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vipkurs dershaneler var bir de.farkı nedir normal dershaneden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabbitzal kullanıcısına yanıt

Hocam ne yaptınız hangi kuruma gidiyorsunuz, memnun musunuz?

• Yks2023SonSans Y kullanıcısına yanıt

Final dershanesine kayıt yaptırdım pazartesi açılıyor gidip gördüğüm kadarı ile hocalar ilgililer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitzal -- 12 Eylül 2022; 18:22:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.