Herkese merhaba buraya ilk defa kayıt oldum o yüzden yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın arkadaşlar bu yıl ilk defa mezuna kaldım ve final dershanesine kayıt yaptırdım açık liseden mezun olduğum için temelim çok zayıf hemşirelik istediğim için mf grubuna kayıt oldum dershane 15 eylülde başlıyor matematik ve fizikten biraz çekiniyorum ilk defa dershaneye gideceğim başarısız olanlarla daha mı az ilgili oluyorlar bu süreci bilen biri yazabilir mi lütfen |
MEZUN SENESİNDE DERSHANE

-
-
hocam ben bi seferinde yanlış cevabı verdim
hoca yanına cagırıp lütfen bi yan sınıfa alalım seni dedi.
yan sınıfta önce yaptıgın yanlışa göre hafif bi dayak attılar sonra derse gecildi
orada da yanlış yapanlara idama kadar giden cezalar vardı.
bi arkadaş fizik sorusunu 3 yerine 5 bulunca camdan atlamak zorunda kaldı giyotine girmemek için
benim tecrübelerim bu yönde
-
hocam sizinki yine iyiymiş benim gittiğim yerde
her yanlış cevap için para ödeyip toplum içinde aşağılama için öğrenciyi caddeye çıkartıp hakaretler ediyordu
ardından veliyi arayıp sizin yetiştirdiğiniz çoçuğun ta diyip hakaretler ediliyordu ardından tekrar sınıfa dönüp sınıftaki herkesten tek tek özür dileyip derse devam edebiliyorduk
-
büyük ihtimalle kendi seviyene göre bir sınfa yerleşirsin,kendi sınıfında sağlam çalışıp parlasan yeterlidir bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B8229786 -- 26 Ağustos 2022; 20:3:7 > -
Hocam ben 11.sınıfın başında gitmiştim final dershanesine ayrılmak istiyodum ama bı ton para isterler diye ayrılamadım kasımdan sonra dershaneler kapandığı için onu bahane ederek topuklayarak kaçmıştım oradan imkanınız varsa direkt ayrılın oradan bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
moralimi bozman önemli değil aksine teşekkür ederim buradaki sınav dershanesi için kötü yorumlar görünce finali tercih ettim ama sen de böyle deyince şimdi endişelendim ilk defa kayıt yaptırdım dediğim gibi temelim de kötü olduğundan faydası olur diye düşünmüştüm
-
şamar oğlanı mı olcaz şimdi yandık
-
vipkurs dershaneler var bir de.farkı nedir normal dershaneden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne yaptınız hangi kuruma gidiyorsunuz, memnun musunuz?
-
Final dershanesine kayıt yaptırdım pazartesi açılıyor gidip gördüğüm kadarı ile hocalar ilgililer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitzal -- 12 Eylül 2022; 18:22:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X