Şimdi Ara

Mezun senesi korkularım, aile , dershane ve hedef netlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam dediğin gibi olmuyor dershaneye yazılmanı öneririm ben haftasonları evde bunalıyorum YouTube falan iyi güzelde sana insan ortamı sağlamıyor bi hoca gelip nasıl gidiyor demiyor deneme olunca karşılaştıramıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk8kMf İ kullanıcısına yanıt
    hocam karşılaştırmak istemiyorum zaten ya biri bana bugün sınavı naptın ben bunu yaptım falan diyince sinirden deliriyorum hatta. beni zaten ailem de hep böyle aşağıladı benim okula giden bloktan insanlar vardı yok öyle yapıyomuş böyle yapıyomuş diye diye psikolojimi bozdu. ben kendimle yarışmak istiyorum sadece, bunalacağımı sanmıyorum hocam çünkü aytde bi 70 görmeden bırakmayacağım, şimdi bile normalden yüksek yapınca moral geliyor yani yapacak çok işim var daha, kolay kolay bırakmam
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounmatematik

up
    Hedef boun mat mı hocam?

Matemaik ögrt. Falanmi yoksa matla ilgili birseyler mi istiyorsun

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    öğretmenlik değil hocam, akademisyenlik ya da yazılım. ama kitap çıkarıp eğitim vermeyi de düşünüyorum
  • youtube>dershane

• Truveins T kullanıcısına yanıt
    +1 hocam da aile bilmiyor, zaten ders dinlemeye pek ihtiyacım yok her konudan bişeyler biliyorum, onları kapatıcam soru çözerek
  • Ben de bu sene mezuna kalmayı düşünüyorum ama ailem izin vermiyor eğer bi yer yazıp gidersem benim için rahat etmeyecek çünkü istediğim bölümün ıyi bi üniversitesi gelmiyor. Sizce ailemi nasil ikna edebilirim çalışabilir miyim onu da bilmiyorum ama ıyi bi derece yapmak istiyorum.

• Bir mezun olarak önerilerim
    Ailen gerçekten esnek bir aile ise çevrende seni etkileyecek elemanlar yoksa kal amma şöyle 40k aşağısı sıralama yaparsan bence yaz git çünkü bu eski sistem gibi çalışınca yapılan bir sistem değil şaşırtabilir
    geçen sene dershanede mezun arkadaşlar vardı kız 2017 de 36k dan mezuna bırakmış 2018 53k yaptı ayrıca kız gerçekten çalışıyordu
    Diğer bir arkadaş vardı 100k dan mezuna bırakmış 55k yaptı bu eleman da boş boş gezerdi

Yani anlayacağın ne yapacağın belli olmaz
    Bu sene stres yapmadan girip gitmeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: otelmitrivago

Bir mezun olarak önerilerim
    Ailen gerçekten esnek bir aile ise çevrende seni etkileyecek elemanlar yoksa kal amma şöyle 40k aşağısı sıralama yaparsan bence yaz git çünkü bu eski sistem gibi çalışınca yapılan bir sistem değil şaşırtabilir
    geçen sene dershanede mezun arkadaşlar vardı kız 2017 de 36k dan mezuna bırakmış 2018 53k yaptı ayrıca kız gerçekten çalışıyordu
    Diğer bir arkadaş vardı 100k dan mezuna bırakmış 55k yaptı bu eleman da boş boş gezerdi

Yani anlayacağın ne yapacağın belli olmaz
    Bu sene stres yapmadan girip gitmeye bak
    Yani hocam kusura bakmayın ama ya siz yanlış biliyor ve olayı mübalağ ediyorsunuz ya da bu insanları iyi gözlemlememişsiniz. Çalışan her türlü hakkını alır çalşan her türlü istediğini de alır tabi ki doğru şekilde çalışırsan. Boş boş gezen eleman nasıl 100k'dan o sıraya çekti merak konusu. Bazı şeyleri sallıyorsunuz gibime geliyor hakikaten.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Hacı ben kendi ve çevremdeki arkadaşlarımın yaşadıklarını anlattım

Ben bu sene sınava gireceğim ve zaten üniversiteye gideceğim

Hani bu olayda nasıl bir menfaatim olabilir ?

Amacım rakip elemek olsa "kardeşim mezuna kalmak çok iyi" deyip ballandıra ballandıra anlatırdım elemanın belki bir haftasını bu şekilde dağıtabilirdim

Boş boş gezme mevzusuna gelirsek benim kendi gözlemlediğim o şekildeydi adamın evine gidip onu takip edemem tabiki

Tabi tercih arkadaşın sadece benimki birkaç tecrübe

• anecdote A kullanıcısına yanıt
    hocam cozdugum kaynaklari yazabilir misin?

• rupy kullanıcısına yanıt
    Mezundun ve suan bu neyler de misin ooo cok iyi ben de kalmayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: anecdote

12 sınıf öğrencisiyim geçen sene haziranda çalışmaya hafiften başladım sene başı ilk tyt netim 70 idi ayt’ye 28’den başladım şu an tyt netim 110’lara kadar yükseldi ayt 77,5’i gördüm msü de 114,25 yaptım bunu hava olsun diye söylemiyorum ben çalışmaya başlayana kadar derslerle aram yoktu derste kaptıklarım vardı sene başı sıfıra yakındım eğer çalışmanı ciddiye alırsan istediğin her şeyi yaparsın önemli olan kararlı,azimli ve sistemli olmak
    Bu sene okulum uzak olduğundan yakındaki bir özel okula geçtim ama 1 defa özel ders almadım eğer evde yapabileceğine inanıyorsan evde yap ama tavsiyem dersaneye gitmen fakat her şey sende bitiyor
    Hocam ben 11im benim biraz konulara bakmış halimle tyt netim 70 bana motivasyon oldunuz özellikle msü sonucunuzla, kaç k geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 5 Haziran 2019; 18:52:58 >

• Genel sıralamada 99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anecdote -- 6 Haziran 2019; 11:35:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.