Şimdi Ara

Mezun senede roaccutane kullanmak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • roaccutane bilmeyenler sivilce için kalıcı bir çözüm arkadaşlar bir ilaç yan etkileri varmış bilen abilere ablalara soruyorum ikinci senem mezunaa kalcağım suratım mayın tarlası gibi nefret ediyorum her aynaya baktığımda yeterince bu sene sivilce çıktı stresten 12 nin sonlarına doğru azalıyodu ama bu sene çok kötü şeyler yaşadım yani tavsiye edermisiniz bbir yandan kurtulmak istiyorum bir yandanda çalışma mı etkilermi ???

• Ereksiyon sorunu olur kullanmanı önermem ama sınav döneminde işe yarayabilir oturur çalışırsın.
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan kullanıyorum halsizlik yapıyor.1 seneyi kremlerle idare etmeni tavsiye ederim. Ben sınavdan sonra başladım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezun senemde 25 gün kullandım . Etkileri kişiye göre değişiyor. Sınıftaki arkadaşımla aynı anda başladık, kızda sadece dudak kuruması olurken ben prospektüste yazılan yan etkilerin çoğunu hissettim. Dediğim gibi kişiye göre değişir. İlaç zararlı ama garanti etki ediyor. En kötüsü de beni psikolojik olarak etkiledi. Mezun senemde en sıkıntılısı da bu hadi yine fiziksel etkilere dayanırdım ama psikolojik etkiler çok sıkıntıydı. Kullancaksan eylülde başla güneşte sıkıntı yaratıyor. Baktın kötü etkiliyor bırakırsın. Ama ben kullanma taraftarı değilim. Onun yerine kremler kullanılabilir.
  • Kasım da başla bence yazın başlarsan susuzluk cilt kuruluğu falan seni çok rahatsız eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın yüzünü yakıyor sonbaharda başla bence. ben de kullandım gözünde büyütme takıntı haline getirme ilk 1 ay zorluyor ama alışıyosun dudak kuruluğu dışında aşırı bir yan etkisi yok. kendini pozitife odakla çalışmaya devam et hiçbi etkisini hissetmezsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun senesi alınan kilolar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mezun senende başlama. Ben mezun senemde bilerek başlamamıştım. Sınavlar bitti ben kullanmaya başladım. Yazın çok da dışarı çıkmıyordum, çıkarken de kendimi koruyarak çıkıyordum. Yazın dışarıya çok çıkan biriysen eylül gibi başlamanı öneririm.

• ben mezun senemde kullandım ekimde başladım mayısta bitti.etkileri gerçekten kişiye göre çok değişen bir ilaç.Bu ilacı çok araştırdıkça sanki insan hepsini hissediyor gibi oluyor.Kullanacaksanız çok detaylı araştırmayın.Ama hassas bir bünyeniz varsa 1 sene erteleyebilirsiniz.

• Kullananlar pişman mı,önerir mi?
    Yan etkileri tedavi bitince geçiyor mu?
  • Dudakları berbat ötesi yapıyor bide bendr dikkat dağınıkığı falan yapmıştı ama aknetrent ti benimki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acnelyse kremini öneririm haftada bir sürülüyor soyucu bir krem roacctune gibi güneşten kaçınmaniz gerekiyor onun dışında var olan sivilceleri ve sivilce izlerini geçiriyor

• met.1907 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten stresli bir yılda bu ilacı aradan çıkardığım için mutluyum.Benim dikkatim zaten hep dağınıktır ama sanki biraz daha fazla oldu dikkat dağınıklığı.O açıdan birazcık düşündürmüştü sene içinde.Yan etkileri tedavi bittikten 1 ay gibi bir sürede bitiyor.Ama işte bünyeye bağlı kişiye bağlı daha çok.

• 8.Sinifta kullanmistim. İlac 6 aylikti ama 4.ay sonu birakmak zorunda kaldim. Grip bile 2-3 ay gecmiyordu, burnum ve dudaklarim surekli kurudu. Suan eskisine gore cok az sivilcem var ama hala cikiyor ozellikle stres durumlarinda. İlaci tamamen bitirsem onlar bile cikmazdi diye dusunuyorum

• Bu ilacı 6 ay kullandım yüzüme ciddi anlamda ben bile bakamiyordum . Kullanmaya başladım 2 haftada etkisini gösterdi . Ama ben hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım . Sadece dudaklarım kurumus ve saclarimda hiç yağ kalmamisti .

• ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    herkes kremlerle idare et demiş ama eğer dediğiniz gibi ilk 1,2 ay sonra rahatsız edici yan etkisi yoksa kullancam
  • rainicorn kullanıcısına yanıt
    işim var mecbur 2,3 ay çıkcam. sanırım ciddi bişey eylülde felan başlarım o halde (eğer başlarsam)
  • TheXenos kullanıcısına yanıt
    Onu öyle pat diye bırakamazsın başladıysan başta doz arttırırlar sonra yavaş yavaş azaltırlar
    Cidden ben excipal lipo ve blistex kullandım ve pozitif düşündüm bi sorun yaşamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.