Bildirim
MEZUN OBPSİNE Bİ AÇIKLIK GETİRELİM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EFC7E7C9 -- 17 Ekim 2017; 0:31:46 >_____________________________ -
Bizi direk sürecekler hocam buralardan , suriye , ırak , yemen falan. Orada 5-6 yıl boyunca kendimizi savunmayı öğrenip amerikaya idris ustanın yanına bok toplamaya gidecez. Orada da zengin karı bulup evlenecez. _____________________________ Not cry for give up , just cry for keep on -
Ya kimsenin bildiği bir şey yok şuanda anasını sattığımın Yökü bile bilmiyor yani.Söylenilenler
18 tane bölüm var onları 4e indireceğiz
Sınav Haziranda olacak.Ya ygs lys ya da tek sınav da bu da belli değil
Büyük ihtimal bu seneden başlayacak
Yök bizi çok seviyor rahatlatacak bizi
Sayın Cumhurbaşkanımız her alanda olduğu gibi burada da çok başarılı
Reis çok yaşa
Selam ve dua ile_____________________________ 
Origin ID:Powergs19
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/ -
Kardeşim tercih yapmayan mezunlara bir şey demedi adam yerşleşmiş mezunlara yaptırım gelebilir dedi _____________________________ -
ulan sabah 7 de kalktım şu saate kadar çalışıyodum moral falan bırakmadılar adamda _____________________________ -
Al benden de o kadar. Olumlu yaklaşayım sakin kalayım diyorum ama yok, madem bir bok yiyorsunuz netleştirin öyle açıklayın yani. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler