Şimdi Ara

MEZUN MF DEN TM YE GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • say çıkışlı biri olarak tmye geçmem bu sene mantıklı mı?2.mezunluğum ve sıralamam bu sene pek değişmedi.
    hukuk yapılabilir aslında birikimim çok fazla
    ancak risk alırım.Ea da iyi bi sıralama yapmadıktan sonra gidebileceğim çok bi meslek yok.Ancak sayısalda öyle değil.
    tıp isteyerek kalmıştım ancak 2 sene üst üste kötü yapmış olmamın verdiği özgüvensizlik var üstümde.tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sıralama kac yorum yapayım tm mf
  • mf 98 den 103 e geriledim

• hocam çalışmama gibi bir şey söz konusu değildi gayet iyi çalıştım bu sene ancak sınav anında da problem yaşıyorum 2 senedir türkçe 15y geliyor.normalde yaptığım denemeler hiç böyle değil

• Mantıklı bence.Eğer severek yapabilceğin bi alan varsa tavsiyemdir. Ea da severek yapabilceğim bi bölüm vardı buna rağmen mf den mezuna kaldım, yığılmayla beraber farkettim ki sistemin en az etkilenen kesimi tm ciler. (kısmen az)

• bende böyle düşünüyorum hocam seneye yığılmanın olmayacağı da belli değil say için yine.her sene gittikçe yapan artıyor ayrıca.

• rosalindaa13 R kullanıcısına yanıt
    Eğer hedefiniz belliyse tm ye geçip matematiğe ağırlık verirseniz tyt de fen de yapabildiğiniz için işiniz çok kolay olucaktır hocam ben yandım siz yanmayın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sene yandık hocam sormayın....
    tyt fen sos iyi edb sos kasmam lazım artı olarak bakalım

• up

• Bu sene bı tanıdığım aynı senin gibi Marmara hukuka gitti

• up

• up

• marta kadar sayısal olarak ilerleyin ağırlığı matematik ve geometriye vererek.Eğer netleriniz tıpa yetmezse edebiyat ve tarih çalışmaya başlayın.2xe alarak rahatça bitirirsiniz.Bence
  • İlgiliyseniz geçin hocam.

• olmayadabilir O kullanıcısına yanıt
    hocam çok riskli.her türlü yetişir ama zaten çok evhamlı biriyim son zamana bırakırsam stres olurum diye korkuyorum.tek bi alana yönelmek şu an için daha mantıklı gözüküyor

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    davalar,adliye falan uzaktan bakıldığında güzel gözüküyor ancak işin içine girmeden anlayamam hocam.kafama takılan da bu zaten gerçekten istiyor muyum?
    tıpı prestiji için değil birine yardım etmek için istiyorum.biyolojiye aşığım ama kazanmak çok zor

• rosalindaa13 R kullanıcısına yanıt
    Bence bir haftalık süreçte ders çalışmayın hocam. Ne istediğinizi irdeleyin. Kesin bir sonuç illaki bulamazsınız ama hangisi ağır basıyorsa içinizde o yolda ilerlersiniz.

• Tmde ne okuyacaksın? Bence büyük hata olur.

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    daha başlamadım hocam ben zaten hala seçmeye çalışıyorum.tıp kazanmam çok zor sayısalda rekabet inanılmaz fazla.benim de sayısalda 2 yıldır yaptıklarım ortada.eşit ağırlık daha ağır basıyor şu an.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.