Şimdi Ara

MEZUN-MF'Cİ HEDEF TM'DE İLK 10K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyorum. Hazırlıktaki 2. yılım ve ingilizceden bıktım arkadaşlar. Şu an hem üniversitede hem evde hem de özel ilişkilerimde problemler yaşıyorum. İlk adım olarak bu alanlardaki problemlerimi çözerek başlayacağım çalışmaya. Sonrasında kendimi motive edip hukuk için kasıcam.

    HEDEF: TM'DE İLK 10k

    PRATİK:
    1- OCAK SONUNA KADAR LYS MAT-GEO BİTİRMEK
    2- OCAK AYINDA YGS ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAK
    3- ŞUBAT MART FULL YGS
    4- MART NİSAN MAYIS HAZİRAN FULL LYS

    1- Ocak sonuna kadar 2 aylık bi vaktim var. Şöyle bi göz gezdirince lys mat'ın yarısını hatırladığımı farkettim. Kesin olması için ilk önce bir konu anlatımlı mat-2 kitabı edineceğim ve bunu bitireceğim. Aynı zamanda geometri içinde bu tarzda bi kitaba ihtiyacım var. Aralık ayını böyle atlatarak türev ve integrali ocak ayına bırakacağım. Sonrasında bu iki dersten 2 soru bankası alıp ocak ayını türev-integral ve soru bankalarıyla geçireceğim. (Çok daralırsam türev-integrali ygs sonrasına atabilirim.)

    2-Ocağın ikinci yarısında ilk YGS denememi 15 ocak perşembe günü saat 10da yapacağım ve sonuçları buradan paylaşacağım. O ikinci yarıdaki 2 haftayı bu denemedeki yanlışlarımın konularını çalışarak geçireceğim.

    3-Şubat ayını lysyi bırakarak açıcam. Ara ara zorlandığım konulardan birer-ikişer test çözerek geçireceğim. Bu konuda yaprak test ya da kapsül tarzı bi yayına ihtiyacım var, önerilerinize açığım. Aynı zamanda haftada iki kez ve en az biri pazar günü olması şartıyla ygs denemesi yapacağım. Kalan günler denemelerdeki yanlış yaptığım konuları çalışarak geçireceğim. Her gün türkçeden en az 50 soru çözüp yapamadıklarımın üstüne gideceğim. Yine burada da bir kitap önerisi alabilirim. Mart ayında 2 günde bir deneme çözeceğim ve diğer günde yapamadığım konuları çalışarak geçireceğim. TM ağırlıklı bir ygs kitabına ihtiyacım var.

    4- YGS sonrası iyi veya kötü geçmesinin beni etkilememesi için 2-3 gün kafamı toplayıp kendimi motive ederek lysye başlayacağım. Önce lys matematik-geometri kısmını tekrar ederek çalışmalara başlayacağım. Mart'ın sonuna kadar türev integral dışında 1 mat-2 soru bankası bitireceğim aynı zamanda 1'de geometri kitabı bitireceğim. Nisan ayında en çok korktuğum ve sıfır olduğum tek şeye yani edebiyata başlayacağım. Edebiyat-Coğrafya ikilisine nasıl çalışacağım konusunda en ufak bi fikrim yok. Taktik ve yayın olarak önerilerinize çok ihtiyacım var. Mayıs sonuna kadar bütün türev ve integral dahil bütün konular bitmiş olacak. Mayıs ortasında ilk lys denememi yapacağım. Sonucunu buradan yayınlayacağım. Haziran ayında deneme ağırlıklı eksiklerimi görerek çalışmamı sürdüreceğim. Son bir hafta kala her gün deneme ve eksik konu çalışması yapacağım.

    Konu içinde de bahsettiğim gibi yayın ve taktik konusunda önerilerinize açığım arkadaşlar. Hepimize kolay gelsin







  • Sevgilimden ayrıldım aslında o benden ayrıldı iyi gibiyim sanırım Okulu da tamamen bıraktım, siyasi kimliğimi şimdilik geri plana attım. Ailemle olan problemleri de çözdüm gibi, yarın bi rakı çaktıkmı çalışmak için önümde engel kalmayacak. Haydi hayırlısı
  • lys'yi ygs'den sonraya atma,şimdiden başla
  • edebiyattanmı bahsediyosun hocam, mat-2 çalışıcam zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.