Şimdi Ara

Mezun Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs 30 40 k beklerken 80 k civarı geldi haliyle fazlasıyla moral bozukluğu oldu çekemem bilmem ne diye günlerim boşa gitti yeterli çalışamadım , zaten kendimi sıkamıyorum yapım bu dayanamıyorum birçok kez denedim ama olmuyor , kapasitem var eminim liseye yerleşirken 20 binle yerleşmişken üniversite için 80 civarı gitmek çok üzücü bir durum benim için , her neyse netlerim yeteri kadar yüksek değil sınava kaldı bir hafta bundansonra da çok birşey değilmez zaten , sizce mezun kalayım mı 1 sene daha kaldırabilir miyim bilmiyorum , itü falan isterken şu an yarı burslu vakıflara kadar düştüm ve okuduğum kadarıyla yeditepe bahçeşehir falan mühendislik olarak pek iyi yorumlar almıyor . Tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kal

• eğer yapabileceğine inanıyorsan kal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanblackflag

eğer yapabileceğine inanıyorsan kal bence

Sorunum o zaten inanma gibi bir durumum yok yani ne inanıyorum ne inanmıyorum arasında birşey

• Bak hocam durumu şöyle anlatayım fazla çalışmadım demişsin. Mezuna kalacaksan çok güzel bir dershane bul. Çoğu kişi dershane gereksiz vb vb diyip silip atacaktır. Eğer iyi bir dershane yoksa kesinlikle denemelere yazılacağın bir dershane bul. Çoğu dershane çalışkan sınıfındakilerle çok ilgili diğer sınıflara bakan yok vb diye şikayetler var ama zaten senin bir temelin mutlaka vardır ilk 100 k isen. Orda çalışanları görünce sende bişiyler yapmaya uğraşıyorsun ve motivasyon geliyor. evde tek başına zor yürüyor gerçektende... Rakip olarak kendinden başka hiç kimse yokmuş hissi... Ben yürütmüştüm ama bende o disiplin vardı. MEsela her sabah bir saatte kalkıp ilk iş olarak yemek yiyip dersin başına oturuyordum. bunu yapabiliyorsan dershane gereksizdir. Denemelerine yazıl sadece... Bunu alışkanlık haline getirip hergün çalışmaya başlarsan hiç zorluk çekmezsin haftada 1 düzen bozulur oda sıkıntı olmaz senin için hocam.

Kısaca özetleyim... Bom boş , bir şeyleri başaracak o kadar vaktin varki değerlendirip iyi bir derece almak yada yatıp yerinde saymak sana kalan bir şey. "Temelim var birazcık düzen kurar hallederim" diyorsan kesinlikle kal hocam. burada arkadaşım tıp kazandı ve 3 senede (geçen sene gitti) Temel varsa sıkıntı çekceğini zannetmem. Dershaneyi zorunluluk olarak değilde çalışma motivasyonu olarak gör. Evde çalılşabilirsen para bile verme

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

Bak hocam durumu şöyle anlatayım fazla çalışmadım demişsin. Mezuna kalacaksan çok güzel bir dershane bul. Çoğu kişi dershane gereksiz vb vb diyip silip atacaktır. Eğer iyi bir dershane yoksa kesinlikle denemelere yazılacağın bir dershane bul. Çoğu dershane çalışkan sınıfındakilerle çok ilgili diğer sınıflara bakan yok vb diye şikayetler var ama zaten senin bir temelin mutlaka vardır ilk 100 k isen. Orda çalışanları görünce sende bişiyler yapmaya uğraşıyorsun ve motivasyon geliyor. evde tek başına zor yürüyor gerçektende... Rakip olarak kendinden başka hiç kimse yokmuş hissi... Ben yürütmüştüm ama bende o disiplin vardı. MEsela her sabah bir saatte kalkıp ilk iş olarak yemek yiyip dersin başına oturuyordum. bunu yapabiliyorsan dershane gereksizdir. Denemelerine yazıl sadece... Bunu alışkanlık haline getirip hergün çalışmaya başlarsan hiç zorluk çekmezsin haftada 1 düzen bozulur oda sıkıntı olmaz senin için hocam.

Kısaca özetleyim... Bom boş , bir şeyleri başaracak o kadar vaktin varki değerlendirip iyi bir derece almak yada yatıp yerinde saymak sana kalan bir şey. "Temelim var birazcık düzen kurar hallederim" diyorsan kesinlikle kal hocam. burada arkadaşım tıp kazandı ve 3 senede (geçen sene gitti) Temel varsa sıkıntı çekceğini zannetmem. Dershaneyi zorunluluk olarak değilde çalışma motivasyonu olarak gör. Evde çalılşabilirsen para bile verme

Çok teşekkür ederim hocam düşüneceğim Lys geçsin de bir

• sende kendimi gördüm kalma yaz bir yeri git ,ilk sene 80k olup 2.sene 74k oldum aksiliklerde oldu tabi ygs yetiştiremedim sonucum dersanedeki en düşük denememden 20 puan az geldi,her neyse hedefin ilk 20k falansa kal çalışırsan belki olur ama 25-90k arası bütün üniler aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

sende kendimi gördüm kalma yaz bir yeri git ,ilk sene 80k olup 2.sene 74k oldum aksiliklerde oldu tabi ygs yetiştiremedim sonucum dersanedeki en düşük denememden 20 puan az geldi,her neyse hedefin ilk 20k falansa kal çalışırsan belki olur ama 25-90k arası bütün üniler aynı

İtü de okumak varken yeditepe bahçeşehir Kıbrıs vs kötü kalıyor yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.