Şimdi Ara

Mezun kalanlar dersaneye gitmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3 29 bindeyim bunu 20 bine çekmem lazım diş için. Mezuna kalıyorum. Lys fizik yüzünden batırdım. Sizce dersane zaman kaybı mı yoksa gerekli mi? Sadece sınavlarına girmek istesem kabul ediyorlar mı öyle olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evde adam gibi çalışacaksan gitme zaman kaydı , ha evde çalışamam diyorsan gitmelisin.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezundum bu sene , hafta içi günde 4 ders , hiç zaman kaybı olmuyor , günde 4 ders en ideali bence , senin gibi mezuna kalmış insanlarla birlikte olmak çok daha iyi bana kalırsa , ha bana sorarsan bende baya işe yaradı
  • Gideceğin dershane çok önemli bi kere düzgün bi yere gittiğinden emin ol. Adı var diye Final e yazılmıştım ben ve hiçbir işime yaramadı açıkcası.
    Evde kendinde gayet iyi çalışıp başarabilirsin ama soru sorabileceğin yerler/kişiler olması lazım. WP den mezun gruplarına girebilirsin ya da tanıdığın iyi hocalar varsa soru biriktirip bi kaç kere özel ders alabilirsin.
    Ha ama iyi bir dershaneye gidersen seni disiplene sokar, az aktiviten olmuş olur eve kapalı olmazsın, yeni insanlarla tanışırsın, denemelere girip soru sorabileceğin yerler olur.
    Bence gerekli değil ama iyi bir dershane ise olmaması için bir neden yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.