Şimdi Ara

Mezun Kalacaklara Yardım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS sonucum deneme ortalamamın 100 puan altında, sıralamam da hedefimin 150k altında geldi. YGS'ye çalıştığım kadar LYS'ye çalışmadım, hatta LYS için neredeyse kitap açmadım. YGS felaketinden sonra moral falan kalmadı zaten. Her neyse, şu anda dandik bir üniversiteye gidip hayatımın sonuna kadar mutsuz olacağıma tekrar denemek istiyorum ancak dershanelerin kapatılması vs. beni iyice korkutuyor çünkü tek başımayken çalışma disiplini yürütemiyorum. Mezuna kalmalı mıyım, mezun kalınca daha çok mu yük biner? Veya mezun kalacağım kesinleşirse okulla konuşup sınıfta kalma talep etmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezuna kalacagin kesinse ve dershaneye gitmek istiyorsan konus sinifta biraksinlar

• Yukarı

• kurtul şu liseden yaa sen mezunsun artık kendini güzel proglamlarsan gerek duymazsın arada kütüphanelere git farklı ortamlarda çalışmayı dene
  • Bende tam 110 puan düşük yaptım ygs de vr hedefimde 140k daha düşük yaptım veveve kız arkadaşımla aynı netleri yapardık o 32 bin yaptı odtü psikolojiye kasıyor şimdi ben çöktüm baya baya travma yaşadım bıraktım gene bakıyorumda anlarsın yani ne kadar bakılır bide ne koyuyor biliyormusun adamla aranızda fark yok o 30bin sen 170bin anlayamazsın

hayaller: ben işletme kız arkadaşım psikoloji okuyacaktı
    Hayatlar: şimdi o işletme ben mezun

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Bende tam 110 puan düşük yaptım ygs de vr hedefimde 140k daha düşük yaptım veveve kız arkadaşımla aynı netleri yapardık o 32 bin yaptı odtü psikolojiye kasıyor şimdi ben çöktüm baya baya travma yaşadım bıraktım gene bakıyorumda anlarsın yani ne kadar bakılır bide ne koyuyor biliyormusun adamla aranızda fark yok o 30bin sen 170bin anlayamazsın

hayaller: ben işletme kız arkadaşım psikoloji okuyacaktı
    Hayatlar: şimdi o işletme ben mezun

Ben de ODTÜ uluslararası ilişkiler istiyordum. YGS'den önce soranlara da bunu söylüyordum. Sınavdan sonra söylediğim herkes önce YGS sonucumu soruyordu sonra yüzleri düşüyordu. Nasıl koyuyor anlatamam.

• beyler mezun kalacakları bi konuda toplasak orada dertlessek.yaza calisma programımızı yapsak soru felan sorarız.fena olmaz mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2015YGSkurbanı kullanıcısına yanıt
    whatsapp grubu açsana
  • mudur yardimcisiyla konustum sinifta kalmak istiyorum diye bana sinifta kalma diye birsey yok okuldan atilirsin dedi ne kadar dogru bilemem ama arastir

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

whatsapp grubu açsana

katılım fazla olursa kurarım

Grup kurarsan cok iyi olur

başlık aç kur her türlü millet gelir :D
  • Ana konumuz burası olsun o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: bobybobyz1

mudur yardimcisiyla konustum sinifta kalmak istiyorum diye bana sinifta kalma diye birsey yok okuldan atilirsin dedi ne kadar dogru bilemem ama arastir

12. Sinifta sinifta kalinca sistem seni açık öğretime atıyor

• bezu kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi tam bilmiyorum bildigim kadarini soyledim

• Yukarı. Sınıfta kalmıyorum da, mezun kalacağım %100 gibi.

• soyle bir sey uygulayabilirsin hocam diyelim makine muhendisligi istiyosun dgs gecis bolumlerinden bak makine muhendisligine gecilebilecek 2 yillik bolumlerden birine git 1-1.5 senede okulu iyi bi notla bitir dgs ye gir ve ygs-lys den daha kolay bi sekilde istedigin bolume odtude bogazici de itude git bu arada dgs dersaneleri var orda hazirlanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın benide kasım gibi fen hariç bitirip 100 nete çıkmak amacım sonrada fen çalışıp 120ye ulaşmak.

tmyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGS-LYS magduru -- 8 Haziran 2015; 23:45:00 >
  • YGS-LYS magduru kullanıcısına yanıt
    Her türlü kaynak tavsiyesi ve sosyal dilbilgisi çalışma metotları söylerseniz aramızda fikir paylaşalım iyi olur
  • 2 yıllık bölümleri 1 yılda bitirmek mümkün mü? Mümkünse kolay mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.