Şimdi Ara

mezun eşit ağırlıktan tıp, sorularınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. başlıkta belirttiğim gibi durum. eşit ağırlık çıkışlıyım liseden, ilk sene eşit ağırlıktan yüksek bir derece yaptım. kullanmadım. mezuna kaldım, fen derslerine çalıştım. tıp kazandım. çok yüksek bir derece yapamadım- gene de ilk yirmi bin.

sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa buyrun. elimden geldiğince yardım ederim.

• fen derslerinde sıfır mıydın?nasıl başladın,nasıl bir çalışma stili izledin?
  • Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    hayır.

11' i mf okudum ve hiç çalışmadım.

11' in konuları hakkında bir "fikrim" vardı.

mezunda ilk yaptığım ayt fen neti 7 idi. 34-35' lere çıktım sene sonunda. sınavda 32 yaptım.

fizikle başladım. konuları bitirmem neredeyse tüm sene sürdü ama ben rahat çalışırdım, fazla yoğun tempoya sınava 2 hafta kalana kadar girmedim.

arada kimya vs çalışıyordum, dersanedeki öğretmen iyiydi, pratik anlatıyodu.

en son ve en az biyo çalıştım, çabuk unutulabiliyor diye. selin hoca videolarını izleyip palmeden o konuyu çözüyordum. en iyi biyo yaptım sınavda. sevdiğim ders zaten, bir de psikolojik olarak kafada bitirmek çok faydalı oluyor.

mat' i ilk seneden biliyorum diye, biraz da zor diye çok bakmadım, bir kitap bitirmeyi öneririm kesinlikle. hiç kitap bitirmemek bana iyi gelmedi. (çözdüğüm testlerin toplamı olmuştur belki ama bir kitapta tüm konular düzenli var)

geo için de, mat için de temeli sağlam öğreten kaynak iyidir. 2019 için karekök faydalıydı bence.

Türkçede de kitap okumak, hem rahatlatır hem de netleri yükseltir, hızlandırır. bir taşla iki kuş.

tyt Türkçe ve tyt mat konusunda günde 20-30 soru veya 10 soru bile çözmek beni sağlam yükseltmişti. hızının artması demek yükselmek demek zaten tyt' de. öz güven de veriyor 20 dk erken bitirmek.

• tebrikler hocam. nadir rastlanan bir olay ea çıkışlı olup tıp kazanmak.
  • upp faydalı
  • -memento mori kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. Doğru koşullar sağlanırsa çoğu kişi yapar diye düşünüyorum. Sorunuz olursa buyrun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EndüstriyelHavacı kullanıcısına yanıt
    Sağ olun, soru varsa buyrun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzanım7 U kullanıcısına yanıt
    Hocam bilkent işletme varken neden tıp yazmak istediniz
    bilmem, bilkent hiç düşünmedim, işletme de pek düşünmedim:)
    güzeldir eminim

Hayırlısı olsun hocam
    Teşekkürler, sizin hedef orası sanırım?

Yok hocam ben mf yim. Ea dan Mf ye tıp istemek büyük cesaret işi o yüzden sormuştum
  • Hmm tamam.

Yapmak mümkün aslında.

• Yükselsin

Bu yıl sınava tekrar hazırlanacağım,geçen yıl eşit ağırlıktım bu sene sayısaldan girmeyi düşünüyorum fakat fen gözümü çok korkutuyor.Fenden hiçbir şey bilmiyorum tyt konuları da dahil,sayısaldan giriceksem fenden kesin +25 net yapmam lazım.Eşit ağırlıktan girersem bu sene iyi bir derece yapacağımı düşünüyorum bu yüzden kararsızım.Sence sıfırdan çalışmayla son sene +15 tyt +25 ayt fen neti mümkün mü?Sadece fene odaklanmayacağım bu arada çünkü geometride ve ayt matematiğin bazı konularında çok eksiğim var.
  • Ea dereceniz kaçtı

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt
    Bence mümkün ama kendinizi en iyi siz biliyorsunuz.
    Sıkı bir çalışmayla olur diye düşünüyorum. Ayt asılın. İstediğiniz bölümü de belirleyin güzelce.

• İlk 4 bin

• hukuktan yeni mezun olmuş bir kişi olarak sizi tebrik ediyorum aynı şeyi deneseymişim diyorum:)

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum ve bence hala deneyebileceğinizi belirtiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.