Şimdi Ara

Mezun Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 seneden beri bu 4 duvar arasında kaldım bezdim çok sıkıldım yeminlen çalışasım gelmiyo zaten Ygsde ise orta dereceli bi puan yaptık LYSde Allaha emanetiz.

son kelam mezunluk zorr iştir kalmayın yazın bir yer gidin vesselam..

• quote:

Orijinalden alıntı: SırtıDönükForvet

mezuna kalmayın.
    1 seneden beri bu 4 duvar arasında kaldım bezdim çok sıkıldım yeminlen çalışasım gelmiyo zaten Ygsde ise orta dereceli bi puan yaptık LYSde Allaha emanetiz.

son kelam mezunluk zorr iştir kalmayın yazın bir yer gidin vesselam..

hacı napalım mezuna kalmayakta hayalimizde olmayan mezun olunca iş bulamayacağım bir bölümde ömürmü eritelim ? halinize şükretmeyi öğrenin bence ailesinin ekonomik durumu yüzünden ygs lys ye hazırlanamayan on binlerce yüzbinlerce deha varken kendi yaptığınız hatalardan dolayı saçmalıyorsunuz, kendine güvenen akıllı adam istediğini alamamışsa 1 yıl daha adam gibi çok ciddi hazırlanır elinden geleni yapar olmassa benim için hayırlısı buymuş deyip önüne bakar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 29 Mayıs 2016; 17:02:35 >

• .koter. kullanıcısına yanıt
    ben kimseyi yönlendirme falan yapmıyorum sadece göz önünde bulundurun diyorum kalınca anlarsın kardeş
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    200kya kadar tip haric butun bolumlere girersin istemedigimiz bolume mi girelim yazmissin ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kalmayı dünyanın sonu gibi görmeyin. 2 yıl da 3 yılda beklenir eğer sınav sonucundan memnun değilsen.

Bu ülkede gerçekten üniversite sayılabilecek okul 10'u geçmez. Bölümlerin hali de ortada, her yıl büyük umutlarla yerleşen öğrenciler mezun olduklarında işsiz kalacak veya asgari ücretin biraz üstünde işe başlayacak.

Beklentiniz olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE1C562F -- 29 Mayıs 2016; 17:50:58 >
  • kardeş zaten mezuna kalmışım neyin derdindesin :D dediğin gibi haklısın ama msela ben bu sene 1 kere daha kalırsam mezuna Askerlik var :D dediklerinde haklısın ama ben sadece olayın psikoloji açısını değerlendirmek istemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun olunca maaş beklentileriniz
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.