Şimdi Ara

Mezun Ders programı hakkında bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben günlük 200 tane soru çözebiliyorum hedefim minumum 250 yapmak.Dershane haftaya başlıyor ve hafta içiyim. 6 gün ders çalışıp 1 gün hiç ders çalışmadan tatil yapmak doğru olur mu ? Birisi bana böyle yap dedi ama bi de sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Bir gün ders çalışmasam vicdan azabı hissediyorum.

• eğer o hafta içi çok güzel çalıştım diyebiliyorsan o 1 gün tatil edilebilir yada diğer günlere göre daha az çalışılabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya da o tatil gününde sadece bir tane deneme çözmek ?
  • tatilini sınavdan sonra yap bence.Ne çözersem kardır mantığına yönel.
  • Benim 6 gün ders bir gün tatilde deneme+ kitap okuma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gore dedigin olay sacma. Haftada 1 gun bosa gitmiş olacak ve bu sinava kadar 9 aydan 36 hafta=36 gun yatis. Sinava kadar bir günü bile bos gecirmemeye bak derim,sinavdan sonra tatil yapmaktan sıkılıcaksin ben bu yaz yaşadım bunu:) Illa tatil diyorsan ben soyle yapardım, dersanede deneme oldugu zaman eve gelir akşama kadar pc-tv-oyun şeklinde geçerdi, akşam da denemedeki yanlislarimi incelerdim belki 1-2 saat bisiler çalışır yatardim. Gerci bu bile beni rahatsız ediyodu,vicdanim rahat etmiodu ama senin dedigin gibi 1 gunu bombos geçirmekten iyidir. Ben de mezundum bu arada:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından tekrar yap ve kitap oku. Ygs ye 2 ay kala bunuda kafandan çıkar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 1 günü boş geçirmemelisin sene sonunda vicdan azabı çekmek istemiyorsan.1 gün senin için büyük kayıp olur.sene sonunda sınav sonuçları açıklandığında vicdan azabı çekmek mi yoksa elinden geleni yaptığın için rahat bir şekilde tatil yapmak mı hangisi daha iyi?
  • İyi bir şekilde çalıştıysan mutlaka tatil yap. "Dünyada icat edilen ve en çok kullanılan buluşların %99 o buluşların sahibi dinlenirken bulmuştur." Bi kitapta okumuştum
  • Evet arkadaşlar ben de sizin gibi düşündüm.Herkesin dediğini dinlememek lazım etki ediyor vallahi.O bir gün çok büyük bir kayıp olur haftaları toplarsak.Sonra vicdan azabından ölebilirim. Öğrencinin halinden öğrenci anlar misali.
  • ben 6 gün ders o kalan 1 gün deneme çözup denemede ve hafta içinde takıldığım sorulara tekrar bakma şeklinde yaptım programı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 haftada 1 gün dinlenmek iyi gelir sanırım :) Ben de öyle yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.