Şimdi Ara

Mezun Adaletsizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi akranlari tarafindan tokatlanmis diyorsun. Gecen sene sinava giren mezun yok muydu? Hayatindan 1 sene daha veriyor, cok zor bir sene geciriyor. Umarim mezun kalip bu durumu yaşamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de bunların, 'öylesine girenler hakkımızı yiyor'cuları var ki gülüyorum sadece..
    dönem sonu "abilerim ablarım mezuna kalmalı mıyım yardım!!11!1!!" konularında görmeyiz inş.
  • Allah korusun sınav günü başına bir şey gelebilir bir de böyle bak olaya.

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Paşam önce okuma yazma öğren sonra tartışalım bu konuyu
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Ben burada neden saçma olduğundan bahsediyorum eleman gelmiş sana mı soracam lan atarı yapıyor ne diyebilirim ki sana mezun kalmak süper bir olay çok cesaret ister süper tahrik ettin beni
  • Forumun %90 nın okuma yazması yok herhalde ?
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Konumda takılan sizsiniz kontum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

Ya arkadaşlar bu adamlar bizden 1 sene fazla çalışıyor 1 sene az gelmesin adamlar bizim 2 katımız kadar ygs lys çalışmış oluyor ve aynı sınava giriyoruz böyle haksızlık mı olur resmen yapay seçilim kendi akranları tarafından tokatlananlarla uğraşıyoruz sanki oyundaki gibi ölüp tekrar spawn olmuş bu mezunlar böyle bir şey olmaz adam geçen sene 30 40k falan yapmış sonra 1 sene daha çalışmış bi zahmet ilk 10k çeksin böyle haksızlık olmaz mezun kalmak kaldırılırsa ülke daha iyi bir yer herkes doktor olacak diye bir şey yok mezun olanlar hakkımızı yiyorsunuz.(Sınavda veya sınava yakın bir zamanda başına ekstrem şeyleri gelenleri ayrı tutuyorum)

sen de bir sene kal o zaman yaparsin istedigin siralamayi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin cevaplara bakınca sorunlu bir tip olduğun çok belli oluyor.
    Sonuç olarak seni de göreceğiz sınavdan sonra
  • Yok arkadaşlar bu forumda okuduğunu anlayan yok herkes nasıl +35 türkçe yapıyor anlamıyorum bak orada diyor ki mezun kalıp kazanmak adaletsizlik diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: givemelife

Verdiğin cevaplara bakınca sorunlu bir tip olduğun çok belli oluyor.
    Sonuç olarak seni de göreceğiz sınavdan sonra

At gözlüğüyle bakmak böyle bir şey işte. Sınavda sıkıntı yaşayabilirsin, Allah korusun başına bir şey gelebilir yani olaya biraz farklı açılardan bakmak lazım. Herkes bir şansı daha hak eder. Ha bu arada zaten çok çok iyiseniz mezunlar sizin önünüzü çok tıkamaz.

Not: 12yim.

• givemelife kullanıcısına yanıt
    Bu kişisel analizine hayran kaldım.Dostoyevksinin kitaplarını yüz kez baştan sona okudun herhalde yoksa böyle derinlemesine bir analiz mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

Yok arkadaşlar bu forumda okuduğunu anlayan yok herkes nasıl +35 türkçe yapıyor anlamıyorum bak orada diyor ki mezun kalıp kazanmak adaletsizlik diyor

biz 2senedir esek gibi sinava calisiyoruz gelmis laf yapiyor bu kadar sikintiysa mezunlar 10. sinifta baslayacaktin o zaman calismaya asil bizim hakkimiz yerlesmek sen dur hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 2 Mart 2017; 21:17:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım mezuna kalacak duruma düşmessin veya ikilemde kalmazsın.Tercih yaparken çok severek yaptığın bölüme gittiğinde aslında senin için olmadığını anlayıp ailene bırakmak için yalvarmazsın. Her gece yatarken bu sene kazanamazsam askere gidecek miyim yada benim sonum ne olacak diye düşünmezsin. Ben ilk 10 k 100 k felan yapmadım öyle bir hedefimde olmadı benim hedefim sadece ailemi zora sokmayacak bir üniversiteydi geçen sene kazanamadım zoraki bursla kıbrısa gönderdiler ama maddi olarak ağırlık yaptığımdan kendi seçtiğim bölümümden ayrıldım.İşin ucunda benim emeklerim 1 senem ve o stresi 2 katı daha fazla yaşamak vardı ama kaldım mezuna. Şimdi sen çıkmış bana ve benim gibi mezuna kalmış (ki mezuna kalıcam demek veya karar vermek o kadar basit birşey değil.) insanlara hakkımızı yiyorsun diyorsun. Bu sistem bir yarış sistemi çalış emek ver ve kazan. Kimsenin hakkının yendiği yok Ki zaten SEN ÇOK başarılıysan gerçekten ÇALIŞTIYSAN böyle saçma birşeyi düşünmen bile gerekmemeli. Sanane oğlum 60 yaşındaki adamda girer yeni mezunda giren 10.senesine kalan adamda girer. Sen eğer çalıştıysan emek verdiysen karşılığını elbet alırsın. Tekrardan diyorum inşallah mezuna kalmazsın inşallah o ailenin baskını almaz ümitsizliğe kapılmaz 1 yanlış yaptığında oturup saatlerce kendine küfür etmezsin. Umarım kazanırsın...

• JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Valla bunu anlamak için o kadar okumaya gerek yok iki mesajını okuyunca benim öz güvenim eksik ve insanları aşağılayıp morallerini bozunca tatmin oluyorum havasını zaten alıyorum
    Konuyu açarken yazdıklarınla gelen mesajlara cevapların alakasız bir şeyi tartışmak istiyorsan adam akıllı konuşursun sen ise karşı görüşten birini ezerek üste çıkma peşindesin
    Kusura bakma bu işler böyle olmaz
  • Yazdiklarinin okumadim ama ac yokatlasa bak ilk 20k daki butun bolumlerin %80 nini sinava ilk giriste kazananlar olusturuyor

Hayırdır ben orada mezunlar aptaldır allahın belaları mezun kalanları nazi kamplarında yakın falan mı dedim de insanları aşağılıyorsun diyorsun.Karşı görüşten birini ezmeye çalışan ben miyim ? Herkesin yazdıklarına cevabı yazdım üstelik çoğu kişi sen de dahil yok şöyle malsın yok böyle malsın böyle sorunlusun falan yazmış ama görüşlerine katılmadığım kişilere hakaret eden ben oluyorum öyle mi ? Ben orada gayet mantıklı şeyler yazdığımı düşünüyorum.
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Paşam önce okuma yazma öğren sonra tartışalım bu konuyu

Forumun %90 nın okuma yazması yok herhalde ?

Yok arkadaşlar bu forumda okuduğunu anlayan yok herkes nasıl +35 türkçe yapıyor anlamıyorum bak orada diyor ki mezun kalıp kazanmak adaletsizlik diyor

Bu kişisel analizine hayran kaldım.Dostoyevksinin kitaplarını yüz kez baştan sona okudun herhalde yoksa böyle derinlemesine bir analiz mümkün değil

Şimdi bu mesajlara bak ve insanları aşağılamadığını, ezmeye çalışmadığını, alaycı konuşmadığını bir daha söyle. Eğer bunu söyleyebiliyorsan amenna ben söylediklerimi özür dileyerek geri alıyorum ama eğer kabul etmiyorsan kusura bakma önceki mesajlarım düşüncelerimi net bir şekilde açıklıyor.

Kişisel tartışma yaşamak istemiyorum derdini daha nazik anlatırsan kimse üstüne gelmez
  • Universiteyi lise yada ortaokul sanip aglayanlar var. orda meslek ogreniyorsun meslektaslarin belki 3040 yasinda adamlar kadinlar oluaak cikinca. Ayrica bir yilimizi vermisiz daha ne verelim zamandan kiymetli sey mi var birak o kadar farkimiz olsun

Bak orada en son cümlede ekstrem durumları hariç tutuyorum yazmışım ve millet ısrarla aynı şeyi yazmış.Bu somut bir şey okuduğunu anlamıyor millet net.Aşşağılama falan yok burada.Somut bir şey.Net.Sen iq su 20 olan bir insana moron dersen aşşağılamış olmazsın.Ayrıca alaycı konuşmakla insanlara ezmek aynı şey değildir.O son yazdığında ise bana yazdığın hakarete ben hicivle cevap verdim ve bunda bir sakınca görmüyorum yapabilen herkes yapsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.